←  Archiwum

Main page

»

Refundacja 1 dnia premium w związku z osta...

SzalonyChemik's Photo SzalonyChemik 27 Jul 2012

Mam nadzieję, że w dobrym miejscu piszę.
Otóż zgodnie z newsem http://worldoftanks....maintenance-pl/ a dokładniej tym jego fragmentem:

Wszyscy gracze posiadający konto premium w momencie rozpoczęcia prac konserwacyjnych (o godzinie 1:00, 26 lipca 2012) otrzymają darmowe przedłużenie konta premium o jeden dzień.
jeżeli miałem aktywne konto premium w momencie konserwacji, powinienem dostać zwrot 1 dnia premium. Konto premium posiadałem z kodu z pudełkowej wersji WoT (7dni premium, +50k kredytów, +2000 złota, T2 LT). Kod aktywowałem w sobotę wieczorem (mogę przedstawić paragon z datą 21 lipca) , więc biorąc pod uwagę ową konserwację na serwerze i obiecany rekompensatę premium, konto powinno się skończyć w niedzielę wieczorem, tymczasem gra zaczęła już odliczać ostanie 24 godziny.
W związku z tym mam pytanie. Czy jest to jakiegoś rodzaju błąd? Czy też informacja w newsie była błędna (np. skopiowany fragment tekstu z jakiegoś innego newsa o konserwacji)? A może "pudełkowe" premium nie podlegało kompensacji?

SzalonyChemik's Photo SzalonyChemik 28 Jul 2012

Bump.

redz1222's Photo redz1222 28 Jul 2012

Mam to samo :/

BLooDekk's Photo BLooDekk 29 Jul 2012

Też nie dostałem 1 dnia premium i wydaje mi się, że nikt nie dostał.

arturstg's Photo arturstg 29 Jul 2012

Również nie dostałem.

SzalonyChemik's Photo SzalonyChemik 29 Jul 2012

Czyli najprawdopodobniej news był błędny. Szkoda, że nikt z moderacji/community się nie pofatygował. Nieważne już, premium się skończyło obiecanego dnia ni widu ni słychu.
Do zamknięcia.

PingwinPL's Photo PingwinPL 29 Jul 2012

Wysyłałem ticket w tej sprawie kilka dni temu i oto odpowiedź:

Witaj,
Bardzo dziękujemy za skontaktowanie się z suportem World of Tanks.
Zgłoszona przez Ciebie sprawa jest w trakcie realizacji, dlatego prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Przepraszamy ze wszelkie powstałe opóźnienia.
Miłego Dnia,

Ale premki nie ma dalej. Coś długo idzie im ta realizacja. Więc pytam się po co ogłaszać takie rzeczy skoro się ich nie realizuje?

Sevard's Photo Sevard 29 Jul 2012

Jeśli komuś nie dodało dnia premium, to powinien napisać ticket do Supportu. Problem jest znany, więc ticket powinien zostać szybko załatwiony.

passwd's Photo passwd 29 Jul 2012

Ta i dostajesz odpowiedz odmowna....przerobilem to wlasnie.....wychodzi na to ze trzeba codziennie robic screena z ilościa dni premium bo inaczej nic nie udowodnisz.....

SzalonyChemik's Photo SzalonyChemik 29 Jul 2012

Screena mam na szczęście. Wyślę, może coś to da.

EDIT
Dostałem odpowiedź:

Sprawa jest nam znana. Wszyscy Gracze, którzy posiadali w czasie prac konserwacyjnych konto Premium otrzymaja jeden dodatkowy dzień. Staramy się, aby było to najszybciej jak możliwe jednak proszę jeszcze o odrobinę cierpliwości w tej kwestii.
W ciagu następnych prac konswerwacyjnych, postaramy się skorygować status czasu Premium wszystkich zaangażowanych w ten problem kont.
Liczymy więc na Twoja cierpliwość i zrozumienie!

Na razie nie mam jeszcze zwrotu, ale w zasadzie zasugerowali, że oddadzą przy następnych pracach konserwacyjnych.

Gizmo_PL's Photo Gizmo_PL 30 Jul 2012

Ja też nie dostałem, coraz bardziej walą w chu.. w tej grze. O wszystko trzeba się upominać, samemu pilnować ale najbardziej żenujące jest wywalanie z gry podczas gry, to nawet kilkanaście razy dziennie. Ściągam gwiazdki a tu taki gniot. weźcie się do roboty albo wypchajcie z tą grą

SzalonyChemik's Photo SzalonyChemik 01 Aug 2012

Dostałem ten zwrot. Jeden dzień za dzisiejszy patch i jeden za konserwację. Dziękuję bardzo :)
Temat do zamknięcia.

redz1222's Photo redz1222 01 Aug 2012

A ja nie dostałem.

gbkaryk's Photo gbkaryk 02 Aug 2012

ja też nie?

edit:
po kilku monitach do supportu odzyskałem :Smile-bajan2:
Edited by gbkaryk, 07 August 2012 - 01:59 PM.
Get the IPS Communities App for iPhone now!