←  Archiwum

Main page

»

M36 slugger - niskie zarobki.

kombajnista_z_bizona's Photo kombajnista_z_bizona 29 Jul 2012

Kupiłem dzisiaj najlepsze działo i gdy pograłem kilka bitew zauważyłem że dostaje za mało exp w 1 bitwie dostałem 25 exp w 2 50 exp a w 3 choć zniszczyłem 2 czołgi dostałem tylko 85 exp czy on tak musi zarabiać? ze starym działem dostawałem więcej.

gonsi's Photo gonsi 29 Jul 2012

Ilość zniszczonych czołgów niewiele mówi, bo ma minimalny bądź nawet żaden wpływ na xp. Może miałeś po prostu pecha i nie zadałeś zbyt dużo obrazeń?

sheep6665's Photo sheep6665 29 Jul 2012

View Postkombajnista_z_bizona, on 29 July 2012 - 06:50 AM, said:

Kupiłem dzisiaj najlepsze działo i gdy pograłem kilka bitew zauważyłem że dostaje za mało exp w 1 bitwie dostałem 25 exp w 2 50 exp a w 3 choć zniszczyłem dobiłem 2 czołgi dostałem tylko 85 exp czy on tak musi zarabiać? ze starym działem dostawałem więcej.
Fixed.
Nie muszę chyba mówić, że kredyty i expa dostaje się za robienie DMG, rozumiem jednak problem z przestawieniem się na 90mm przeżywałem to na T20 i początkowo ciężko mi było przywyknąć to tego, że zamiast nap** na pałę, bo "może trafię" trzeba trochę uważniej celować, bo szansy na poprawkę prawdopodobnie nie będzie.
Edited by sheep6665, 29 July 2012 - 07:22 AM.

Tereille's Photo Tereille 29 Jul 2012

no tak hehe

w Wolverinie sie naparzało 76 i była jazda:) widzę że będę się musiał przestawić na wolniejsze działo. No ale jak się na Wolverinie 105 nawalało z 1 min ładowaniem to było ciekawe. Za to tanki padały od strzału (przynajmniej niektóre)
Get the IPS Communities App for iPhone now!