←  Vesti sa ratišta

Main page

»

Balkanski Bilten Devetnaesto Izdanje

Tixar's Photo Tixar 31 Jul 2012

Eto djavla! Kako da odgovorim na pitanja kad sam na poslu!

WhiteStrelok's Photo WhiteStrelok 31 Jul 2012

Ok drugari ,hvala na svim komentarima u vezi taktika na mapama(drago mi je da sam podstakao diskusiju na biltenu :) ) narocito u vezi artiljerije posto evo fali mi jos 5000 xp-a za AMX 13 F3 AM ali ajde ako nije problem da komentare sledece ostavljate na temi za komentarisanje http://forum.worldof...de-kao-napadac/ ako nije problem, ipak zato nije pao LOCK na topik da bi igraci mogli da daju komentare.

Hvala.
Edited by WhiteStrelok, 02 August 2012 - 10:22 AM.

Tixar's Photo Tixar 31 Jul 2012

Al je zaebato  zadnje pitanje! Brate lici mi na 3 tenka axaxaxa!

misomor's Photo misomor 31 Jul 2012

znam da te odmah osvijetle ,ali zato valjda tamo imaš neku podršku. Arty je beskorisna ako ostane iza,osim u nižim tirovima gdje više od pola ekipe kampira gore na bregu.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 31 Jul 2012

View Postnslemi, on 31 July 2012 - 08:12 AM, said:

Ja tu stanem na J4 ili C3 u zbun i nemrdas jer si u rupi,,ovo pored pruge je rizicno jer te osvetle i onda se uvek jedan zaleti preko da te ubije..

Sinoc u toku borbe je bila polemika, stati blizu pruge ili se odmaknuti. Dve arty tier 8 i jedna 7(treblo bi da znaju problematiku dobro) isto su rekli sto i ti.
Ja sam bio za varijantu uz prugu na A6 i K8  jer sam skoro ubijen u KV-4. Stajao sam duboko ispod vagona i dok nisam video tracer nista mi nije bilo jasno.

Berbo's Photo Berbo 31 Jul 2012

View PostOld_man_Jenkins, on 31 July 2012 - 04:21 AM, said:

:Smile_veryhappy:  

odlican rad :)

Hvala :Smile_veryhappy:

PijacMali's Photo PijacMali 01 Aug 2012

View PostTixar, on 31 July 2012 - 08:46 AM, said:

Al je zaebato  zadnje pitanje! Brate lici mi na 3 tenka axaxaxa!
Pa i nije, dosta je prosto, samo se treba zagledati fino, ima dve stvari koje odaju odgovor ako znaš gdi da gledaš. :Smile_harp:

Tixar's Photo Tixar 01 Aug 2012

View PostPijacMali, on 01 August 2012 - 11:15 AM, said:

Pa i nije, dosta je prosto, samo se treba zagledati fino, ima dve stvari koje odaju odgovor ako znaš gdi da gledaš. :Smile_harp:

Nadjoh po topu :)

PijacMali's Photo PijacMali 01 Aug 2012

View PostTixar, on 01 August 2012 - 12:20 PM, said:

Nadjoh po topu :)
Nedostatak "slanik" skrivača plamena, cev izlivena iz jednog dela i pozicija kupole jasno upućuju na odgovor, ko zna shvatiće.
Nadam se da nisam previše otkrio, mada sreda je, sumnjam da će još neko poput mene hvatati zadnji voz za nagradu.
A bio bi fazon da grešim pa da se smejem u petak/subotu svojoj gluposti. :Smile_veryhappy:

MrWhite45's Photo MrWhite45 04 Aug 2012

Goldi sjeli na racun za 19 bilten. Novi sistem obavjesti na mail i goldi odmah na racunu su zakon. :Smile_great:  THX
Edited by MrWhite45, 04 August 2012 - 11:01 AM.

no_name_cro's Photo no_name_cro 05 Aug 2012

Razbistrite Um kviz,....
zasto nisam obavjesten o ovome?? :(

POM_PYRO_TANK_YARRRR's Photo POM_PYRO_TANK_YARRRR 05 Aug 2012

Kako to misliš? Taj kviz je u svakom izdanju biltena, treba samo da baciš pogled i  pronađeš pitanja.

Hunter1911's Photo Hunter1911 05 Aug 2012

View Postno_name_cro, on 05 August 2012 - 02:55 PM, said:

Razbistrite Um kviz,....
zasto nisam obavjesten o ovome?? :(

Kviz je tu već 19 izdanja.

Čitateljima Biltena ne može promaknuti, no uz to, reklamirao sam ga i putem obavijesti preko foruma.
Te par puta a našem kanalu u igri.
Get the IPS Communities App for iPhone now!