←  Finansal Konular

Main page

»

Havale ile Gold Alımı

_bt_'s Photo _bt_ 01 Aug 2012

World of Tanks'in internet sitesinden havale yöntemi ile Gold alınamayacağını biliyorum. SMS ile de almak istemiyorum zira devlet SMS ile internet üzerinden alışverişe aşırı vergi uyguluyor. Kredi kartımda yok. Havale yapmak için aracı sitelerden faydalanmak istiyorum. Paypalda anladığım kadarıyla illaki kredi kartı istiyor. PlaySpan ise sadece Kuzey Amerika WoT için gold satışı yapıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Ohzman's Photo Ohzman 01 Aug 2012

Havale ediyorsan banka hesabın da varsa neden sanal kart yaratmıyorsun ?

Havale ile swift falan devreye girerse 30-50 lira ücret alırlar.
Edited by Ohzman, 01 August 2012 - 09:51 PM.

batufb94's Photo batufb94 03 Aug 2012

sanal kartla alınamıyor artık.

Ufuko's Photo Ufuko 03 Aug 2012

bende aynı sıkıntıyı çekiyordum. Ultimate Game Card çözüm oldu.  UGM lerin 10$  20$  50$ gibi kartlarından internet siteleri üzerinden alıyorsun daha sonra wotun sitesinden Get Gold yapıp "More Payment Option" ile kontör yükler gibi yükleyip satın alıyorsun. Game Cardları nerden alırım diyorsan ben http://www.maxigame....-game-card.html üzerinden alıyorum.

Ohzman's Photo Ohzman 03 Aug 2012

Abi nasıl bir kar koyuyorlar öyle o fiyatlar nedir.

Ufuko's Photo Ufuko 03 Aug 2012

Ohzman, on 03 August 2012 - 07:22 AM, said:

Abi nasıl bir kar koyuyorlar öyle o fiyatlar nedir.

bence normal örnek: 50 dolar kart 91 lira >> normalde zaten dolar 1.80 >>  50x1.80=90tl :D

_bt_'s Photo _bt_ 03 Aug 2012

Teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.

akuna's Photo akuna 04 Aug 2012

Ohzman, on 01 August 2012 - 09:50 PM, said:

Havale ediyorsan banka hesabın da varsa neden sanal kart yaratmıyorsun ?

Havale ile swift falan devreye girerse 30-50 lira ücret alırlar.

Garanti bankası dışında Kredi Kartsız Sanal kart hangi bankada var ?

Ohzman's Photo Ohzman 05 Aug 2012

Halk Bankasında varmış sanırım. Onun dışında hepsi kart istiyor. Neden acaba.

Bu arada garanti sanal kart ile aldım daha 3 gün önce, alınıyor gayet.

Doğru hesaplamadan konuşmuşum ultimate gamecard için, başka bir sitede devasa rakamlar vardı onlar aklımda kalmış sanırım. 10 dolara 22 lira istiyordu onlar, 50 dolara 150 lira falan http://www.gamesilk....ategory_id=1384
Edited by Ohzman, 05 August 2012 - 08:33 AM.

Ufuko's Photo Ufuko 05 Aug 2012

Ohzman, on 05 August 2012 - 08:33 AM, said:

Doğru hesaplamadan konuşmuşum ultimate gamecard için, başka bir sitede devasa rakamlar vardı onlar aklımda kalmış sanırım. 10 dolara 22 lira istiyordu onlar, 50 dolara 150 lira falan http://www.gamesilk....ategory_id=1384

harbiden bu gamesilk abartmış biraz :)  maxigame'de öyle aslında düşük alımlarda fazla kar payı katıyorlar ama 50+ alımlarda iyi oluyor.

hele 100$ için 390 lira demişler oha dedim :) maxigamede 185 lira aradaki farka bak.

batufb94's Photo batufb94 05 Aug 2012

Ohzman, on 05 August 2012 - 08:33 AM, said:

Yahu bankaya gittim konuştum 3d security olmayan yerlerden alınmıyor o bile sorunlu kapatılmış internete kart.

akuna's Photo akuna 05 Aug 2012

hangi banka?

garanti bankası cep-t paracard turkcell'den alınıyor.

Ohzman's Photo Ohzman 05 Aug 2012

acaba ben paypal ile aldığım için mi olmuyor, bir sonrakinde direkt deneyeyim.

paracard'la paypal'a giriliyor mu ?

edit: denedim girilmiyor.
Edited by batufb94, 06 August 2012 - 12:36 AM.

hayrikumbara's Photo hayrikumbara 06 Aug 2012

_bt_, on 01 August 2012 - 05:28 PM, said:

World of Tanks'in internet sitesinden havale yöntemi ile Gold alınamayacağını biliyorum. SMS ile de almak istemiyorum zira devlet SMS ile internet üzerinden alışverişe aşırı vergi uyguluyor. Kredi kartımda yok. Havale yapmak için aracı sitelerden faydalanmak istiyorum. Paypalda anladığım kadarıyla illaki kredi kartı istiyor. PlaySpan ise sadece Kuzey Amerika WoT için gold satışı yapıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
dostum Turkiye'de 2009 dan beri SMS ile yapilan hic bir odeme de ozel iletisim vergisi alinmiyor. bu nedenle sms'i gonul rahatligiyla kullanabilirsin... sevgiler

saRCop's Photo saRCop 07 Aug 2012

İmkanınız varsa Payapl bu ve benzeri alışverişler için en emin ve güzel yoldur. Kar/katkı ödemeden direkt olarak ilgili oyunun ilgili sitesinden almak,aracı olmaması artı puan.

Paypal kredi kartı istiyor ve vakti zamanında "Paypalın Türkiye'de bürosu yok iken ve tamamen İngilizce iken" göbeğim çatlamıştı üyelik alana kadar. Adamlar İngiltere merkezli çalışıyorlardı ve Türk'lere paypal hesabı vermede binbir güçlük çıkarıyorlardı.

Ehliyetim dahil,kredi kart ekstremi (sansürleyerek) yolladım. Adres için ikamet bile istediler de banka ekstresindeki adresi zorla kabul ettirdim. Özellikle telefonla arayıp teyit bile aldılar. Sonra gözde Türk müşterilerinden biri olmuştum. Kısaca bu kadar güvenliğine önem veren bir firmadır ve Ebay ile sahipleri aynıdır. Ortak iş görürler.

Şimdi bu olay daha kolay. Sanal kart kullanamayan kişilere tavsiyem olunur. Bir kereye mahsus 1 dolardan az bir para ile paypal account alınabiliyordu. İşlemleri yapın rahat edin derim.

themaelstorm's Photo themaelstorm 07 Sep 2012

link vermem doğru olur mu bilmiyorum reklam vs ama epin firmasından (sitesini bulursunuz) havaleyle aldım ben, telefon vs de var. Türkiye'nin yetkilisi onlarmış artık, başka legel firma yokmuş zaten. Bilmiyorum işinize yarar mı:)

batufb94's Photo batufb94 07 Sep 2012

Yarar yarar ptt den alıcam bugün 137 ep açıklamaya e posta mızı yazıyoruz ne kadar zamanda geldi sana ?

themaelstorm's Photo themaelstorm 07 Sep 2012

Valla destekle konuşurken gelmişti, yani 3-4 dakkada gelmiş ama tam zamanını bilmiyorum:D
Get the IPS Communities App for iPhone now!