←  Archiwum

Main page

»

Jagd PZ E-100

MindChanger's Photo MindChanger 17 Aug 2012

ostrowsky, on 17 August 2012 - 12:53 PM, said:

Myślisz, że te 200 wygranych bitew więcej od JagdPanzer_3D_   uwolniło Cię od tego tytułu ?.  Open your mind !!!

Nie chodzi o to. Po prostu nie będzie mi "równy" lub "słabszy" gracz mówił, że wie lepiej jak gra się Jgpz E-100 tym bardziej, że ma słabe statystyki tym czołgiem, a mówi jakby miał 100 % win rate.

A 3 % win rate więcej w grze only random to dużo, bo statystycznie powinno to być 50 % (w zależności od teamu).

Open your eyes

Doff's Photo Doff 17 Aug 2012

JagdPanzer_3D_, on 16 August 2012 - 10:50 PM, said:

Ci, którzy narzekają na jg e100 to chyba po prostu nie potrafią nim grać. Ja nie mam największego problemu na tym TD. W tej chwili obok d.maxa to mój ulubiony pojazd. Może i jest wolny ale chyba za scouta nie musi robić. DMG jest jak dla mnie troszkę za mały ( w pierwszym teście był lepszy), ale podobno w 8.0 będzie większy. Odbija bardzo dużo jak się go dobrze ustawi a przed artą wystarczy dobrze się chować. Podsumowując: Panowie albo się nauczcie nim grać i nie narzekajcie albo sprzedajcie. Żaden ruski nie robi na mnie wrażenia a tym bardziej amerykaniec.

Pozdrawiam!
2 strzały na bitwe i myślisz, że umiesz tym grać? 2k DPB to wynik dobry ale nie na tierze 10, nawet na 9td to jak dla mnie niewystarczająco. No ale widać każdy stawia sobie poprzeczkę w innym miejscu.

Proud like a god
Btw najpierw jest "open your eyes", potem "open your mind".
Edited by Doff, 17 August 2012 - 04:43 PM.
Get the IPS Communities App for iPhone now!