←  Diskusija o igri

Main page

»

WoT 0.8.0 - Generalni topik za opstu disku...

webb987's Photo webb987 09 Aug 2012

Oni koji igraju ovu igru ne igraju je zbog grafike, ali   je uzasnoooo  kad  tu  grafiku koja je realno losa, igras na masini od 2000 e   i imas DROP fps   jer igra ne podrzava  multy core  procesore   engine je   u rangu   super marija pun bugova i sl gluposti.

WhiteStrelok's Photo WhiteStrelok 09 Aug 2012

webb987, on 09 August 2012 - 11:39 AM, said:

Oni koji igraju ovu igru ne igraju je zbog grafike, ali   je uzasnoooo  kad  tu  grafiku koja je realno losa, igras na masini od 2000 e   i imas DROP fps   jer igra ne podrzava  multy core  procesore   engine je   u rangu   super marija pun bugova i sl gluposti.

U jednom od ASAP (mislim da je ASAP 2) video emisija je objasnjeno kako zajedno sa ovim novim patchom i uvodjenjem nove grafike su se potrudili da isprave neke "algoritme" koji su pravili probleme sa FPS-om ,na jacim i slabijim masinama, e sad koliko je to problema ispravljeno videcemo kad zakrpa dodje ali bitno je da rade na dodatnoj optimizaciji engine-a.

director's Photo director 09 Aug 2012

bilo je najava da će grafika moći da se tera u fulu za ove što uživaju u tome, i da radi kako treba, ali će ostaviti i minimalistički prikaz za one sa slabijim mašinama.

Ja lično imam solidnu mašinu, ali je sve poisključujem, tipa trava, i ostala kozmetika. Samo još čekam mod da isključim ptice i žabe :)

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 09 Aug 2012

director, on 09 August 2012 - 01:01 PM, said:

Samo još čekam mod da isključim ptice i žabe :)

:Smile_veryhappy:
Nemoj zaboraviti i onog konja.
Jednom me je prepao na malinovci dok sam u tisini cekao ove odozgo.

gogoran45's Photo gogoran45 09 Aug 2012

Evo i 0.8.0 trailer

http://www.youtube.c...&feature=relmfu

zbing's Photo zbing 09 Aug 2012

WhiteStrelok, on 08 August 2012 - 08:51 AM, said:

Verovatno su tako i radili australijanci trazili mnogo novaca mesecno za prava na koriscene engine-a i WG-u dosadilo i oni im rekli stavite cenu na papir koliko trazite i toliko cete dobiti i ovi rekli 45 miliona i ovi dali ,i da su rekli 60 miliona opet bi im WG dao toliko samo da se zlatna koka obezbedi.

Ja sam razumeo da je tu rec o kupovini kompletne kompanije koja je dizajnirala engine, a ne o nekakvim dodatnim pravama i licencama... tj. Wargaming je sada ekskluzivni vlasnik BigWorld-a i moze da radi sa njima sta god hoce. Ili se varam...?

zbing, on 09 August 2012 - 10:38 PM, said:

Ja sam razumeo da je tu rec o kupovini kompletne kompanije koja je dizajnirala engine, a ne o nekakvim dodatnim pravama i licencama... tj. Wargaming je sada ekskluzivni vlasnik BigWorld-a i moze da radi sa njima sta god hoce. Ili se varam...?

Ne varas se ,upravu si korporacija WarGaming je sada zvanicni vlasnik kompanije BigWorld ,ali pre nego sto je postala vlasnik placali su za prava na koriscenje engine-a jer je licenca za engine bila iznajmljena a ne kupljena.
Edited by WhiteStrelok, 09 August 2012 - 10:54 PM.

zbing's Photo zbing 09 Aug 2012

Da, definitivno je tako. Nadam se da ce Wargaming u narednom periodu ubrzati razvoj ovog 3D "motora". Posto su Australijanci ocigledno napravili dobru i fleksibilnu osnovu ali im je nedostajalo kapitala da bi mogli da proprate savremene trendove i tehnologije.

zbing, on 09 August 2012 - 11:03 PM, said:

Da, definitivno je tako. Nadam se da ce Wargaming u narednom periodu ubrzati razvoj ovog 3D "motora". Posto su Australijanci ocigledno napravili dobru i fleksibilnu osnovu ali im je nedostajalo kapitala da bi mogli da proprate savremene trendove i tehnologije.

Hehehe barem sa kapitalom sad nece imati problema :)

Driv3rCRO's Photo Driv3rCRO 10 Aug 2012

World of Tanks: Trailer-Update 8.0? + Info#3 - British Tanks are Coming!

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=v9upkOLayqc

director's Photo director 10 Aug 2012

bojan063, on 09 August 2012 - 01:07 PM, said:

Nemoj zaboraviti i onog konja.
Jednom me je prepao na malinovci dok sam u tisini cekao ove odozgo.

e to još nisam čuo. de objasni mi gde je on, da se i sa njim ispričam :)

Aqarius's Photo Aqarius 10 Aug 2012

director, on 10 August 2012 - 09:30 AM, said:

e to još nisam čuo. de objasni mi gde je on, da se i sa njim ispričam :)
Ne znam za tebe, ja kad god odem na malinovku ima najmanje jedan konj tamo :Smile_teethhappy:

director's Photo director 10 Aug 2012

znam gde je taj jedan, nego tražim drugog pa da se ispričamo :)

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 10 Aug 2012

Aqarius, on 10 August 2012 - 09:54 AM, said:

Ne znam za tebe, ja kad god odem na malinovku ima najmanje jedan konj tamo :Smile_teethhappy:

Tamo gde je baza na malinovci u susret modu, od 7.5 ubacili su konja kako njisti, ima ga na jos jednoj mapi.

sputnjik1957's Photo sputnjik1957 10 Aug 2012

Greska

Pips's Photo Pips 10 Aug 2012

Šta, poginuo jer ga zgazio kamper?

Driv3rCRO, on 10 August 2012 - 09:00 AM, said:

http://www.youtube.c...1&v=v9upkOLayqc

Dobar need for speed potez, u odličnom smjeru ide ova igra.

kum981's Photo kum981 10 Aug 2012

Sa konjima i magarcima se srecem na svakoj mapi

WhiteStrelok's Photo WhiteStrelok 10 Aug 2012

Britanci su pomereni na 0.8.1 zakrpu.
Edited by WhiteStrelok, 10 August 2012 - 12:03 PM.

Medjed's Photo Medjed 11 Aug 2012

To je stari trailer od prije par mjeseci kad su tek počeli najavljivati fiziku i sad je neki pametnjaković samo u naslov stavio 8.0 i naložio sve koji jedva čekaju britance.....u 8.0 dolazi nova grafika,fizika i druga linija ruskih TDa i eventualno koji prem. tenk...

Mingxia's Photo Mingxia 11 Aug 2012

ne razumem cemu ovo jel ti pokusavas mene kao balkanca i srbina(ponosnog) pokusavas da uvredis kao ja ne znam engleski pa ces ti da mi prevodis ili tako nesto pokusavas? ne razumem cemu sve ovo i ovakvo vredjanje od strane igraca whitesterlok ili kako mu vec ide nick da se najstrozije sankcionise cemu ovo pore 5 balkanskih moderatora koji vole svoj posao i dobro su nagradjeni za voj trud a ti pokusavas osim cele zajednice pa i moderatore da ponizis pored onoliko topica ... :Smile_amazed:
Get the IPS Communities App for iPhone now!