Tak nějak nevím, zda vlastně funguje skil Profesor.
Na veliteli mám skill Profesor cca na 75%, dle informací by to za každých 10% mělo dávat 1 % skillu navíc ostatním členům posádky - což je asi +7,5 %.
Ale nkde nevidím zda to vlasně funguje. Ostatní členy posádky mám - 100% + 5% větrák + 10% od velitele = 115%, nikde však nejsou +7,5 % od skillu velitele, tak nevím.
Umí poradit někdo?
Skill Profesor - funguje vlastně ?
Started by
Vampiir_CZ
, Aug 08 2012 04:06 PM
13 replies to this topic
#2 Posted 08 August 2012 - 04:08 PM
to jde do zkušeností posádky, expíš s tím skilly... na % posádky to nehledej... prostě posádka má navíc exp do skillu...
#4 Posted 08 August 2012 - 04:13 PM
Jestliže si z bitvy přivezeš 100expů a máš profesora na 100%, tak všichni, krom velitele, dostanou 110expů. Že to funguje, mohu potvrdit. Začal jsem na E-50 najíždět expy na E-50M, na počátku měla celá osádka stejné množství expů (resp. do dalšího % na skillu jim chybělo stejně). Profesor na 100% a po 100 000 expech byl velitel oproti ostatním o 10 000 expů pozadu. Tedy skutečně to funguje.
#6 Posted 30 August 2012 - 08:25 AM
Mám tiež otázku funguje/oplatí sa skill Jack of All Trades.
S zranenou posádkou sa stretávam každú hru ale nepostrehol som zlepšenie napr.keď mi ako prvého zabijú strelca nieje neho schopnosť subiektívne ani na 50%
A plus mi prekáža že nieje nejak graficky ukázané že je niektorý z posádky zastúpený...
S zranenou posádkou sa stretávam každú hru ale nepostrehol som zlepšenie napr.keď mi ako prvého zabijú strelca nieje neho schopnosť subiektívne ani na 50%
A plus mi prekáža že nieje nejak graficky ukázané že je niektorý z posádky zastúpený...
#7 Posted 08 September 2012 - 12:02 PM
Imo se nevyplatí, protože velitel má mnohem zajímavější a přínosnější speciály než je Jack.
Velitel s touto dovedností zastupuje všechny zraněné členy posádky, ale s klesající efektivitou, tj. 1 zraněný= zástup za 50%, 2 zranění= zástup za 25% u každého z nich atd...
Tuhle schopnost bych rád viděl irl, páč si neumím představit, jak velitel uprostřed bitvy prostě šuká po tanku z místa na místo... potažmo jak a kam mu uhýbá původní obsluha
Irl mohl velitel ve většině strojů maximálně zastoupit tak střelce/nabíječe při boji.
Velitel s touto dovedností zastupuje všechny zraněné členy posádky, ale s klesající efektivitou, tj. 1 zraněný= zástup za 50%, 2 zranění= zástup za 25% u každého z nich atd...
Tuhle schopnost bych rád viděl irl, páč si neumím představit, jak velitel uprostřed bitvy prostě šuká po tanku z místa na místo... potažmo jak a kam mu uhýbá původní obsluha
Irl mohl velitel ve většině strojů maximálně zastoupit tak střelce/nabíječe při boji.
#8 Posted 08 September 2012 - 03:48 PM
Naopak, Jack je jedna z nejvýhodnějších věcí, které si na tank můžeš hodit. Furt ti artyny a HEčka strašně moc rakví posádku a jedna lékárnička občas nestačí.... A je sakra velkej rozdíl, jestli mám např. řidiče na 100% + skilly, 50% nebo 0%.
#9 Posted 10 September 2012 - 09:54 AM
JejKey, on 08 September 2012 - 03:48 PM, said:
Naopak, Jack je jedna z nejvýhodnějších věcí, které si na tank můžeš hodit. Furt ti artyny a HEčka strašně moc rakví posádku a jedna lékárnička občas nestačí.... A je sakra velkej rozdíl, jestli mám např. řidiče na 100% + skilly, 50% nebo 0%.
Asi věc názoru, mě se to tam nevejde, protože BiA+žárovka+opravy a pak možná Jack...
Jednoho vyléčím lékárnou (jediný koho se vyplatí léčit vždy je nabíječ) a pokud jich pomře víc, stejně už je tank většinou na odpis...
Na řidiče to smysl moc nemá, prostě zalezu a snajpuju, střelec naopak, natlačím se blíže a na radistovi ten rozdíl nepoznám...
#10 Posted 10 September 2012 - 05:42 PM
Mno, můj názor na věci jako ventilace a BiA je asi všeobecně známej....
Nicméně jsou situace, kdy to prostě potřebuješ a jde o cap. Stejně tak co se týče loadera, nemůžu souhlasit. Vždycky léčit primářně střelce, nabíječ je až druhej v pořadí - primární je vůbec něco trefit.... Že budeš nabíjet dýl většinou nevadí (pokud na tebe neletí medko/francouz) atd., záleží od situace.
#11 Posted 10 September 2012 - 06:10 PM
Tam je důležité podotknout "podle situace". Pokud jsem na poušti, nebo jiné mapě, kde se střílí na velkou vzdálenost, vyléčím střelce. Ovšem na Himmlu apod. mi jde spíš o rychlou střelbu, tedy nabíječ, tam mi je střelec k ničemu, protože tělo na tělo ho nepotřebuju.
#12 Posted 13 September 2012 - 10:03 AM
Strelec nestrelec ja si aj tak liečim najprv vodiča - je až hrôza sa niekam plaziť 15km/h.....
A inak zdá sa mi že keď je mŕtvy strele tank sa vlečie presne ak s poškodením motorom.
A inak zdá sa mi že keď je mŕtvy strele tank sa vlečie presne ak s poškodením motorom.
#13 Posted 13 September 2012 - 10:40 AM
daniels8, on 30 August 2012 - 08:25 AM, said:
Mám tiež otázku funguje/oplatí sa skill Jack of All Trades.
Záleží na typu tanku a TD/SPG asi najde víc užitku v žárovce. Já jezdím USSR těžké, momentálně IS3 a STI a Jack mě dosti zachraňuje. Tier X tankůmse daří první ranou mi ustřelit Gunnera či Drivera a sledovat otáčení věže, či míření bez commandera s Jackem, to si skoro rovnou můžu skočit do garáže. U STI to mi to teda ani nepřekvapuje, protože ten Driver port přímo křičí "Hit me, Hit me, Hit Me" ale s Jackem to je o poznání lepší a dá se pokračovat bez plácání lékárny. Tu si schovávama až na zásah od artyny, kterej většinu sundá Loadery
#14 Posted 23 September 2012 - 11:37 PM
Mentor se vyplatí jako první speca, protože prakticky zrychlí výcvik posádky o 10%. Pak se vyplatí BIA, a pak asi šestý smysl a opravy. Pátou specu pravděpodobně už nestíháte na 100%. Česky je to tuším všeuměl - tomu bych se vyhnul, protože co potřebuji opravit opravím lékárničkou a jsou zde v nabídce mnohem lepší věci (Které fungují pořád) než to, že jednou za x bitev mi ten druhý chudák na kterého se léků nedostalo bude pracovat tak nějak napůl.
JejKey: Ventilace i BiA hrají rozdíl. Malý, ale významný.
JejKey: Ventilace i BiA hrají rozdíl. Malý, ale významný.