←  Diskusija o igri

Main page

»

Novi Paketi u "Giftshop" -u

jastreb777's Photo jastreb777 18 Aug 2012

Ako netko kupi type 62 prvih dana akcije bilo bi lijepo da objavi svoje utiske o tenku, draže mi je čuti od igrača kakav je tenk nego pročitati njegovu golu statistiku.

Cobralione's Photo Cobralione 18 Aug 2012

jastreb777, on 18 August 2012 - 05:27 PM, said:

Ako netko kupi type 62 prvih dana akcije bilo bi lijepo da objavi svoje utiske o tenku, draže mi je čuti od igrača kakav je tenk nego pročitati njegovu golu statistiku.

Ja se ozbiljno nosim mislju da ga uzmem, ali nisam jos prelomio...ako ga kupim podelicu utiske sa ostalima kao i uvek...

jastreb777's Photo jastreb777 19 Aug 2012

Cobralione, on 18 August 2012 - 05:29 PM, said:

Ja se ozbiljno nosim mislju da ga uzmem, ali nisam jos prelomio...ako ga kupim podelicu utiske sa ostalima kao i uvek...
Svaka čast drug.

Cobralione's Photo Cobralione 24 Aug 2012

Jos nisam uzeo Type62 - a sada sam jednak korak dalje da ga i uzmem...sreo sam danas u igri 2komada i nisam nesto bio fasciniran. Doduse ja sam vozio Chaffee pa sam sto bi se reklo "i ja konja za trku imao", dok moguce da sam u necem vecem bio da bih se osecao ugrozenije, ali za sada utisci iz daljine sto bi se reklo:
* niska silueta, jako tesko ga dmg sa daljine, obicno neki krit bude (test gun Chaffe)
* njegov top skida Chaffeu avg oko 150hp, al puca dosta sporo (oko 5sec rld recimo)
* mislim da malo sporije startuje, ali je brz posle
* vozio ga je prosecan igrac, pa mozda ce mi trebati jos malo vremena da ocenim tenk ovako iz daljine, ukoliko ne izdvojim pare da ga kupim (nesto mi ne radja drvo sa parama na terasi u poslednje vreme :( )

Toliko za sada...

Bobi_Kreeg's Photo Bobi_Kreeg 24 Aug 2012

Sreo sam ih par u borbi i pogledao neke replay-e na youtubeu. Pa evo što sam vidio:

- ne baš sjajna akceleracija, na pravcu ostaje daleko iza T-50
- top speed: 49 km/h
- view range: 390 metara
- top 130 penetracije, 140-160 dmg
- oklop loš, nisam vidio dingove
- HP: 690

Tenk definitivno nije scout, nego nekakav med/light hibrid. Dosta trom u usporedbi s ostalim scoutima, ali ima više HP-a od T-34-85 npr.
Za zaradu još nisam siguran, čini mi se oko 50-ak tisuća sa premium-om u osrednjoj igri. Bit će više replaya za dan-dva pa ćemo vidjeti...

Cobra koliko je precizan Chaffe, tj. može li na ovakvim udaljenostima pouzdano pogađat KV-3 ili IS-a u bok:
Spoiler
Kinez to bez greške skida i čini mi se da mu je gun jedina svijetla točka.

Xanthos117's Photo Xanthos117 24 Aug 2012

Bobi_Kreeg, on 09 August 2012 - 03:47 PM, said:

Tenk je klasificiran kao light, ali se tako ne ponaša - uvijek je najsporiji tenk na bojištu. I on je zapravo tenk 3. tiera (iako iz nekog razloga piše da je drugi tier) i MM ga trenutno šalje u bitke s tier 3 TD-ovima i lightovima. Luchs, Pz38, Marder i ekipa od njega naprave ćevape dok si reko keks. Nekad se moglo nabrojat na prste tenkove koji mu mogu probušit oklop, a sad ga jedino T1 Cunnigham i Loltraktor ne mogu frontalno razbit. Ni zarada mu nije dobra, nedavno sam za igru u kojoj sam ovojio top gun i confederate dobio manje od 8.000 credita.

Ne bi ga trenutno nikome preporučio... Tko traži zabavno vozilo nek gleda ove kineze.

hm, mislio sam ga uzeti umjesto uobičajnih 2500 golda na koje trošim mjesečno na WoT (i ovih 2050 će mi biti dovoljno za mjesečni premium uz nešto ušteđenog zlata) al moram priznati da si me sad poljuljao. :\

Bobi_Kreeg, on 24 August 2012 - 01:35 PM, said:

Sreo sam ih par u borbi i pogledao neke replay-e na youtubeu. Pa evo što sam vidio:

- ne baš sjajna akceleracija, na pravcu ostaje daleko iza T-50
- top speed: 49 km/h
- view range: 390 metara
- top 130 penetracije, 140-160 dmg
- oklop loš, nisam vidio dingove
- HP: 690

Tenk definitivno nije scout, nego nekakav med/light hibrid. Dosta trom u usporedbi s ostalim scoutima, ali ima više HP-a od T-34-85 npr.
Za zaradu još nisam siguran, čini mi se oko 50-ak tisuća sa premium-om u osrednjoj igri. Bit će više replaya za dan-dva pa ćemo vidjeti...

Cobra koliko je precizan Chaffe, tj. može li na ovakvim udaljenostima pouzdano pogađat KV-3 ili IS-a u bok:
Spoiler
Kinez to bez greške skida i čini mi se da mu je gun jedina svijetla točka.

Da, Chaffe ima dobar top, recimo konkretno na toj mapi snajpam bokove na sledecim lokacijama bez problema sa njim (a i neke druge tacke na tenkovima):
http://prntscr.com/ebpeb
To nije prevelika udaljenost, cak i T-50-2 moze da pogodi to, mada ne tako pouzdano kao Chaffee, uz Chaffijem dosta bolji dmg naravno...

Xanthos117, on 24 August 2012 - 02:05 PM, said:

hm, mislio sam ga uzeti umjesto uobičajnih 2500 golda na koje trošim mjesečno na WoT (i ovih 2050 će mi biti dovoljno za mjesečni premium uz nešto ušteđenog zlata) al moram priznati da si me sad poljuljao. :\

Isprobaj H35, pa onda odluči. Radi se o istom tenku!
Nemačka verzija je nešto bolja, ali ne vrijedi golda.

Cobralione, on 24 August 2012 - 02:59 PM, said:

Da, Chaffe ima dobar top, recimo konkretno na toj mapi snajpam bokove na sledecim lokacijama bez problema sa njim (a i neke druge tacke na tenkovima):
http://prntscr.com/ebpeb
To nije prevelika udaljenost, cak i T-50-2 moze da pogodi to, mada ne tako pouzdano kao Chaffee, uz Chaffijem dosta bolji dmg naravno...
Onda ne znam što ovaj Kinez može ponudit naspram Chaffe-a, osim zarade.
Edited by Bobi_Kreeg, 24 August 2012 - 03:12 PM.

Bobi_Kreeg, on 24 August 2012 - 03:10 PM, said:

Isprobaj H35, pa onda odluči. Radi se o istom tenku!
Nemačka verzija je nešto bolja, ali ne vrijedi golda.

Onda ne znam što ovaj Kinez može ponudit naspram Chaffe-a, osim zarade.

Pa 163 naspram 137 penetracije, ali je i tier veci, i malo veci dmg, ali je i tier veci i sporije puni. Mislim da nije bolji od postojece trojke (T-50-2, Chaffe i Vk2801), ali sigurno da je po necemu u rangu sa svakim od njih, ali nije ni u cemu bolji kao sto je ova trojka svaka za sebe u necemu najbolja. Ovaj mu dodje najbolji u parama, logicno jer je premium tenk, ali eto, sve vise sam blizi da prelomim da ga ne uzmem nego da ga uzmem, a stvarno sam ga zeleo...nzm...eto ko ima neka testira pa nek da neke replays...

zeroCRO's Photo zeroCRO 24 Aug 2012

Jel tenk dolazi sa posadom na 100%?
Jel zna tko?
ili je prazan tenk?

zeroCRO, on 24 August 2012 - 03:23 PM, said:

Jel tenk dolazi sa posadom na 100%?
Jel zna tko?
ili je prazan tenk?

Verovatno prazan pa biras ti koju ces da uposlis kao i kod drugih tenkova...mada ako je neko kupio vec bilo bi dobro da me demantije ili potvrdi pretpostavku...

Bez posade dođe. Tj. imaš onu od 50% džaba. :Smile_trollface-3:

Evo dvije bitke:

Nije neki šofer, ali ionako nas više zanima tenk. :)
Prema svemu viđenom na yubitou rekao bi da je zanimljiv tenk, ali definitivno ga ja ne bi vozio. Većinu vremena bi mi čamio u garaži. Nije najzabavniji tenk u igri, nije čak ni najzabavniji premium, ne zarađuje neke masne pare, a ne trenira mi ni posadu.

Oni koji kupuju svog prvog premiuma, za farmat credite, ga mogu slobodno preskočit i gledat druge tenkove.

Evo još dvije bitke, nije loš pilot za računalom, ali je Rus pa ga ništa ne kontam :):

Edited by Bobi_Kreeg, 24 August 2012 - 04:40 PM.

jastreb777's Photo jastreb777 24 Aug 2012

Meni tenk liči najviše na chaffe, nije mi nešto brz jedina dobra točka top i grindanje novca. Ne znam zašto ova akcije ide na 7 dana zašto nisu ostavili malo duže u ponudi te tenkove da ljudi mogu vidjeti kakvi su, mada meni ovo liči na mamilicu novca.
Get the IPS Communities App for iPhone now!