Warning points - co to je?
XiTiX
12 Aug 2012
westikkrystof, on 12 August 2012 - 11:26 AM, said:
Vidím, že možnost nápravy za přidělený warn point je nepřípustná a přidělení je jen na náladě moderátora. (zřejmě běloruský přístup).
Snažil jsem se tu všesměrově vyjadřovat k tématům a udržovat kontakt s komunitou, ale abych si musel hlídat každé slovo.!?
Nikomu jsem nenadával, a pokud jsem někoho nazval blbem nebo hlupákem, tak jím byl, nebo je. Za tím si stojím.
Dokonce to při jedné rozepři, co jsem tu měl, jeden hráč uznal a omluvil se.
Jeden tzv. warn point mám, za špatně pochopený post. Do teď jsem si říkal, že časem zmizí, ale vidím, že to tak není.
Nebudu tedy riskovat blokaci účtu a raději na fóru končím.
Snažil jsem se tu všesměrově vyjadřovat k tématům a udržovat kontakt s komunitou, ale abych si musel hlídat každé slovo.!?
Nikomu jsem nenadával, a pokud jsem někoho nazval blbem nebo hlupákem, tak jím byl, nebo je. Za tím si stojím.
Dokonce to při jedné rozepři, co jsem tu měl, jeden hráč uznal a omluvil se.
Jeden tzv. warn point mám, za špatně pochopený post. Do teď jsem si říkal, že časem zmizí, ale vidím, že to tak není.
Nebudu tedy riskovat blokaci účtu a raději na fóru končím.
Rainhard
12 Aug 2012
Ano... ale vysledok nie je BLOKACIA herneho uctu!!! Mam uviest modelovy priklad moznej blokacie uctu kam si investoval stovky eur? Forum a Ucet hry ma byt oddeleny... takto to fakt splna podmienku cenzury resp. opatreni na sposob napravo od Uzhorodu... V pripade zablokovania pristupu resp. moznosti editacie na forum, by to bolo prijatelne, pochopitelne...
Mam jeden warn... a nie za prispevok ktory splna kriteria na udelenie... mam ine vhodne, tie zostali nepovsimnute... Avsak zalezi na "objektivite" a osobnosti moderatora ci sa tak stane...
A uprimne, ak by mal JEDEN (neprimerany) warn v konecnom vysledku rozhodnut o Zablokovani herneho uctu... osoba zodpovedna, ktora svojou "objektivnostou" prispela k blokacii by mi konpenzovala stratu... i za cenu neprimeranosti odozvy.
Chapem ze je nutne zachovat uroven diskusie, ale niekedy je to v rovine pokrytectva (tolerovanie resp. odmenovanie warnom)... a aby viedlo konanie na diskusnom fore k blokacii herneho uctu, to je skor nastroj cenzury ako snaha o etiku diskusie... uz drzim hubu... pardon usta
Mam jeden warn... a nie za prispevok ktory splna kriteria na udelenie... mam ine vhodne, tie zostali nepovsimnute... Avsak zalezi na "objektivite" a osobnosti moderatora ci sa tak stane...
A uprimne, ak by mal JEDEN (neprimerany) warn v konecnom vysledku rozhodnut o Zablokovani herneho uctu... osoba zodpovedna, ktora svojou "objektivnostou" prispela k blokacii by mi konpenzovala stratu... i za cenu neprimeranosti odozvy.
Chapem ze je nutne zachovat uroven diskusie, ale niekedy je to v rovine pokrytectva (tolerovanie resp. odmenovanie warnom)... a aby viedlo konanie na diskusnom fore k blokacii herneho uctu, to je skor nastroj cenzury ako snaha o etiku diskusie... uz drzim hubu... pardon usta
Burlak27CZ
12 Aug 2012
Zajímavé počteníčko, já jednou napsal tady na fóru komentář ohledně náboženctvý a že si ho má ten dotyčnej strčit někam a že nikdy nikomu nepomohlo (admini pls prominou) a taky mám jeden WP. Alespoň vím za co ale v tu chvíli sem byl tak rozpálenej že to nešlo se k tomu nevyjádřit.
Edited by Burlak27CZ, 12 August 2012 - 05:49 PM.
Edited by Burlak27CZ, 12 August 2012 - 05:49 PM.
XiTiX
12 Aug 2012
Rainhard, on 12 August 2012 - 05:30 PM, said:
Ano... ale vysledok nie je BLOKACIA herneho uctu!!!
hauz
13 Aug 2012
Hodně lidí si zakládá fejkové účty s 0 bitvami, jenom aby tady na foru mohli beztrestně trollovat. Jak chcete potrestat je? Zablokujete jim účet, vytvoří si nový opět s 0 bitvami a jedou dál...Pochybuju, že tu někdo bude blokovat IP adresy.
hauz
13 Aug 2012
A jak zjistí tvůj hlavní herní účet, pokud máš ve hře (a tím pádem i ve foru) založený další účet d 0 bitvami? Podle IP adresy? Těžko, někdy je sdílená pro x počítačů.
Já mám jeden účet a nestydím se vyjádřit své názory. Jenom mě serou prudiči, co tady trollí a ze všeho si dělají prdel a není jak jim v tom zabránit.
Já mám jeden účet a nestydím se vyjádřit své názory. Jenom mě serou prudiči, co tady trollí a ze všeho si dělají prdel a není jak jim v tom zabránit.
XiTiX
13 Aug 2012
IP adresa je viditelna a myslim, ze keby sa jednalo o nejake zavaznejsie problemy, tak to kludne zablokuju a bude im jedno, ci je na tej ipecke cela bytovka. Ale vacsi trest je, ked dohladaju a bloknu hlavny herny ucet, preto su aj pravidla nastavene tak, aby ho mohli kedykolvek stopnut. Ked sa WoWP presuvalo do globalnej alfy bolo par ludi, ktorym stopli ucty na WoT, ked zdielali videa z WoWP.
buh_vi
13 Aug 2012
XiTiX, on 13 August 2012 - 08:24 AM, said:
IP adresa je viditelna a myslim, ze keby sa jednalo o nejake zavaznejsie problemy, tak to kludne zablokuju a bude im jedno, ci je na tej ipecke cela bytovka.
XiTiX
13 Aug 2012
Tak to koniec koncov robia aj ini prevadzkovatelia. Mnohokrat su ludia nuteni ziadat od svojho ISP novu IP adresu.
Silentstalker
13 Aug 2012
Blafirelli
08 Sep 2012
Silentstalker
08 Sep 2012
Na avatary je WG přecitlivělý, já dostal napomenutí i za blbou jižanskou vlajku.
rodier
09 Sep 2012
jednoduche reseni -> na pravdu si udelat novej ucet
)
btw mam krasnej warning point
Restriction was given for breaking the rule Other in Unknown.
Given 1 point
No Note
super ne? :-D
Edited by rodier, 09 September 2012 - 12:07 AM.
btw mam krasnej warning point
Restriction was given for breaking the rule Other in Unknown.
Given 1 point
No Note
super ne? :-D
Edited by rodier, 09 September 2012 - 12:07 AM.
CzechOut
09 Sep 2012
klobasa, on 14 August 2012 - 12:12 AM, said:
Ja ich už mám 6, nemal by som dostať ban?
Warning pointy se posuzují u každého uživatele jinak. Pokud jde o hráče, který nasbíral 15 warning pointů za stále tu stejnou věc, jeho reputace je -300 a kdykoliv něco postne, jde o flame a žádné varování nepomáhá.... pak dojde k permanentímu banu, jak na fóru, tak ve hře.
Pokud má ale někdo i třeba 5 WP za "lehké porušení pravidel", o nic nejde. K žádné blokaci nedojde.