Wargaming na gamescomu 2012
PechSa
16 Aug 2012
Jak všichni jistě víte, v Kolíně nad Rýnem právě probíhá gamescom 2012. Otázka zní, plánujete se na nás přijít podívat? Potom neváhejte a rozhodně si přečtěte našeho „průvodce“, který vám nejen pomůže skrz „džungli“ tohoto obrovského veletrhu, ale poskytne vám představu o tom, co můžete očekávat v našem WG stánku.
Více informací...
Více informací...
PechSa
17 Aug 2012
Vážení hráči, pojďme si zrekapitulovat, co se stalo za posledních 24 hodin ve WG stánku na gamescomu, v Kolíně nad Rýnem.
Více informací
Více informací
Silentstalker
17 Aug 2012
Crabtr33
17 Aug 2012
komentar z pohledu nas:
"WG zverejnil QR kody, ktere hraci s velkou pozitivni odezvou privitali. Solidarita hracu byla velika, stream byl velmi sledovany a uspesny. Nasledne bylo zjisteno, ze tento zpusob distribuce drobneho bonusu je neprijatelny, tak QR kody okamzite zrusil. Komunita opet vre, nadava a je velmi nespokojena, neni ji to ovsem nic platne.
A tak to ma byt."
to je asi tak jedina vyrazna udalost z pohledu komunity. :D
btw. PechSa, nova tvar ... mohl by jsi se nam aspon ramcove predstavit? Zadna herni WoT historie viditelna neni, na foru take zadne posty, tzn. novacek?
Edited by Crabtr33, 17 August 2012 - 04:11 PM.
"WG zverejnil QR kody, ktere hraci s velkou pozitivni odezvou privitali. Solidarita hracu byla velika, stream byl velmi sledovany a uspesny. Nasledne bylo zjisteno, ze tento zpusob distribuce drobneho bonusu je neprijatelny, tak QR kody okamzite zrusil. Komunita opet vre, nadava a je velmi nespokojena, neni ji to ovsem nic platne.
A tak to ma byt."
to je asi tak jedina vyrazna udalost z pohledu komunity. :D
btw. PechSa, nova tvar ... mohl by jsi se nam aspon ramcove predstavit? Zadna herni WoT historie viditelna neni, na foru take zadne posty, tzn. novacek?
Edited by Crabtr33, 17 August 2012 - 04:11 PM.
ClearEvil
17 Aug 2012
Zdá se mi to nebo se nás opravdu snaží zahltit informacemi o gamescomu? Škoda že, po návratu z Kolína nad Rýnem, ta aktivita zase upadne do všednosti.
Silentstalker
17 Aug 2012
cNNk
17 Aug 2012
Kdyz to vemu z pohledu streamu, tak se na gamesconu deje cca toto ... 3-4 trailery, hazeni tricek, klavesnic a G13 .. + nejaky to letadlo ... a obcas velice vtipnej fight lidi o ne, pak samozrejme 30x mexicka vlna s pokrikem wargaming a pak se smycka opakuje ... jen obcas ji narusi neco jako Q and A nebo dneska pokec s klanem OM ... no a jelikoz je 90% v nemcine je to velice zabavne sledovat
Tak to se snad dokaze predstavit i sama ne ?
Silentstalker, on 17 August 2012 - 04:40 PM, said:
Slečna PechSa je překladatelka, co překládá novinky na portál.
Tak to se snad dokaze predstavit i sama ne ?
XiTiX
17 Aug 2012
Silentstalker
17 Aug 2012
XiTiX
17 Aug 2012
Silentstalker
17 Aug 2012
XiTiX
17 Aug 2012
Ja len, ze ked budes takto pindat, tak sa s tebou o to info nikto nebude chciet delit v buducnosti. Nehryz ruku, ktora hladi
koogajz
17 Aug 2012
Sledoval jsem to chvíli, běsnící dav o každou klíčenku, přímý přenos matche, kde si Jtiger 2x vystřelil než ho dostala arty, Königstiger s premiovou municí co neprostřelí Ferdinanda, pak hádka na chatu o QR kódy, a stačilo mi to :D
Mickhesh
17 Aug 2012
koogajz, on 17 August 2012 - 07:17 PM, said:
Sledoval jsem to chvíli, běsnící dav o každou klíčenku, přímý přenos matche, kde si Jtiger 2x vystřelil než ho dostala arty, Königstiger s premiovou municí co neprostřelí Ferdinanda, pak hádka na chatu o QR kódy, a stačilo mi to :D
Mickhesh
17 Aug 2012
ještě bych málem opomenul Czechout v přémém přenosu... aspoň se bylo na co dívat. jinak já myslel že na Gamesconu a podobných akcích se má něco prezentovat, tři trailery dokola dokolečka a házení triček??? to je jako ta prezentace?
Edited by Mickhesh, 17 August 2012 - 07:29 PM.
Edited by Mickhesh, 17 August 2012 - 07:29 PM.
Silentstalker
17 Aug 2012
Mickhesh, on 17 August 2012 - 07:28 PM, said:
ještě bych málem opomenul Czechout v přémém přenosu... aspoň se bylo na co dívat. jinak já myslel že na Gamesconu a podobných akcích se má něco prezentovat, tři trailery dokola dokolečka a házení triček??? to je jako ta prezentace?
Tohle je přesně čeho jsem se bál a proč jsem tam nejel... prostě orgie pro nerdy, hádky o kody, fanatický dav lovící trička... ale Czechout jsem bohužel v přímém přenosu minul, asi proto, že na přenosy nekoukám
Edited by Silentstalker, 17 August 2012 - 07:38 PM.
Mickhesh
17 Aug 2012
Silentstalker, on 17 August 2012 - 07:37 PM, said:
Tohle je přesně čeho jsem se bál a proč jsem tam nejel... prostě orgie pro nerdy, hádky o kody, fanatický dav lovící trička... ale Czechout jsem bohužel v přímém přenosu minul, asi proto, že na přenosy nekoukám 
Silentstalker
17 Aug 2012
Mickhesh, on 17 August 2012 - 07:46 PM, said:
tak i na tom streamu to bylo brutální, 800 lidí live a borec z wg ti hodí do chatu 4 unikátní bonus code, ty ho máš zkopírovat s tím, že se ti díky spamerům chat hýbe
už jenom ho označit bylo nadliský, když se ti to povedlo zadal si a bylo to obsazené
Zkoušel jsem jenom jednou a víckrát jsem na to neměl nervy, skvělá davová panika
jinak czechout sem ti měl nahrát, ale v tom zmatku mě to nenapadlo 
Není třeba, já vím jak vypadá. Ale ty slečny v krabicích si mohli odpustit... bleh.
Edited by Silentstalker, 17 August 2012 - 07:53 PM.