La multi ani
greu v-am gasit
pentru ca ai mai tras in aliati, de aia te-au banat
cannd patesc de astea ma duc kamikaze in inamici si imi bag picioarele in ce face echipa, scot ceva spotted damage
Salutare si bine v-am gasit,
Ce parere aveti de noul update care o sa apara in luna martie?
Parerea mea ca o sa schimbe 80% stilul de joc si sper sa fie in bine
salutare imi spune si mie cine va ce este de facut eu am sistem de operarae pe 64 biti si nu mi se aude echipaju vorbind in lupta si nu pot sa aud nici in pluton ce zic coechipieri dar ei pe mine ma aud,am reinstalat joku de 2 ori si degeaba ce dumnezeu sa aiba????
1.
O idee : prima data incearca sa intri si in %appdata% >> Roaming >> Wargamint . net >> World of Tanks si sterge tot ce gasesti in folderul de WoT
Asta o sa reseteze toate setarile. ( PS : degeaba ai reinstalat jocul daca nu ai sters ce era in %appdata% )
Vezi daca se rezolva ceva.
=============================
2.
Am uitat, folosesti ceva moduri ?
Daca da, incearca sa intri in joc in "Safe mode" . Vezi ca in Launcher butonul de Play are o sagetuta pe care daca apesi iti arata 2 optiuni una sa intri in joc in "Safe mode" si alta sa intri in joc cu setari grafice resetate.
Tu intri in "Safe Mode" si vezi daca se rezolva ceva ... daca se rezolva inseamna ca este de la ceva moduri
=============================
3.
Ar mai fi "check and repair" ... in Launcher in coltul din dreapta sus ai Setarile , apesi acolo si mergi la tab-ul de Suport unde ai butonul de "Check"
Edited by PizzaMatii, 28 February 2018 - 11:14 AM.
Probabil dupa IP ...
Dar abia diseara o sa aflu daca merge si doar cu jocul in Romana pentru ca eu joc cu un prieten care lucreaza in Germania si are jocul in Romana.
Edit : eu am jocul in limba engleza, de aia am scris prima data ca misiunea s-ar putea sa fie dupa IP
Edited by PizzaMatii, 01 March 2018 - 01:41 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users