merge. Hai cu forumu'

Subforum in limba romana!
Started by Stonefist, Aug 16 2012 07:42 PM
Forum romana clanuri matern language ROMANIAN forum
1457 replies to this topic
#29 Posted 16 August 2012 - 10:41 PM
SIEMA!!!
Acu' lasand gluma, apreciez efortul pentru in subforum dedicat, stiu ca nu e usor. Sa speram ca vom da dovada de mai multa inteligenta decat...restul.
Ne vedem/auzim/intalnim in joc.
Acu' lasand gluma, apreciez efortul pentru in subforum dedicat, stiu ca nu e usor. Sa speram ca vom da dovada de mai multa inteligenta decat...restul.
Ne vedem/auzim/intalnim in joc.
#30 Posted 16 August 2012 - 10:55 PM
Sunt curios daca toti cei care au postat aici sunt exclusiv de pe forumul computergames
#37 Posted 17 August 2012 - 08:09 AM
Stonefist, on 16 August 2012 - 07:42 PM, said:
Buna seara la toata lumea, dupa mai bine de un an de jucat WOT, timp in care am intalnit o multime de romani, in joc, am observat ca noi romanii, nu avem un subforum in limba materna(romana) cum au si alte natiuni in limba lor. Propun moderatorilor infiintarea acestui subforum deoarece suntem o multime de romani care joaca WOT. Va rog sa intrati si sa va spuneti parerea voastra in aceasta problema , cu cat vom avea mai multe posturi cu atat avem mai multe sanse sa avem un forum al nostru!
Haideti frati romani!
This topic is dedicated only to romanian players. Non romanian players are to not make comments or off topics. Thank you.
Schultz
Haideti frati romani!
This topic is dedicated only to romanian players. Non romanian players are to not make comments or off topics. Thank you.
Schultz
Laudabila initiativa, dar daca bine-mi amintesc, a mai facut cineva un demers similar anul trecut, fara succes din pacate ...
Schultz, on 16 August 2012 - 07:47 PM, said:
Nu sunteti singuri.
Ma bucur ca de data asta avem sustinere si din partea staffului (+1) dar regret ca dupa 36 de posturi OP a adunat doar 5 "plusuri" (seriozitate si solidaritate tipic romaneasca ?)

Inca unul din partea mea si poate dupa ce se aduna vre-o cateva zeci macar, se poate discuta ...
Bafta !
#38 Posted 17 August 2012 - 09:16 AM
daca chiar vreti...de ce nu 
dar nu vad ce am putea sa discutam intre "noi" dat fiind ca nu exista o comunitate unita de romani

dar nu vad ce am putea sa discutam intre "noi" dat fiind ca nu exista o comunitate unita de romani
#39 Posted 17 August 2012 - 09:26 AM
Ideea este urmatoarea, eu am propus la superiori sa se faca forum pentru romani, dar mi s-a spus ca trebuie sa vada ca sunt interesati romanii de acest lucru. Eu nu puteam sa fac topic fiindca batea la ochi asa ca am decis sa apelez la toate clanurile de romani si romanii care ii stiu sa realizam ceva, sa ne reunim sub o singura "umbrela". Trebuie sa ne facem si noi remarcati. Daca reusim sa facem forumul o sa avem mai multa atentie din partea celor de la Wargaming.
De asemenea mai am o surpriza pentru voi. Am trimis un mail responsabilului cu evenimentele de World of Tanks si i-am propus sa faca eveniment si in Romania la muzeul Aviatiei sau Miliar. Astept raspuns dupa Gamescom.
De asemenea mai am o surpriza pentru voi. Am trimis un mail responsabilului cu evenimentele de World of Tanks si i-am propus sa faca eveniment si in Romania la muzeul Aviatiei sau Miliar. Astept raspuns dupa Gamescom.
Also tagged with Forum, romana, clanuri, matern, language, ROMANIAN, forum
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users