Problémy s připojením do bitev
nviik
19 Aug 2012
Mám takový problém, který mně už celkem dlouhou dobu pije krev, a obávám se říct, že se dost možná zvyšuje. Jde o to, že při kliknutí na Battle! (random battle) při normálním stavu hry mě připojí bez žádných problému do hry. Jenže dost často se stává že hra se sekne při obrazovce, kde vidíte frontu ( počty hráčů ve frontě podle kategorií tanků), za řekněme minutu se přepne teprve do fáze načítání mapy. Po načtení nic nenastane, maximálně dialogové okno, že hra ztratila konektivitu a potřebuje re-login, ale ani poté se problém nevyřeší a hra zůstane ve fází 100% načtené mapy. I když můj internet jede nonstop, bez problémů.
Slyšel jsem, že v těchto problémech nejsem sám.
Děkuji za případné rady, nebo přímo řešení.
lakotamm
19 Aug 2012
nviik, on 19 August 2012 - 05:38 PM, said:
Mám takový problém, který mně už celkem dlouhou dobu pije krev, a obávám se říct, že se dost možná zvyšuje. Jde o to, že při kliknutí na Battle! (random battle) při normálním stavu hry mě připojí bez žádných problému do hry. Jenže dost často se stává že hra se sekne při obrazovce, kde vidíte frontu ( počty hráčů ve frontě podle kategorií tanků), za řekněme minutu se přepne teprve do fáze načítání mapy. Po načtení nic nenastane, maximálně dialogové okno, že hra ztratila konektivitu a potřebuje re-login, ale ani poté se problém nevyřeší a hra zůstane ve fází 100% načtené mapy. I když můj internet jede nonstop, bez problémů.
Hneď ako zaregistruješ prvý príznak ALT+F4 a pustiť znova hru.
Samozrejme takmer všetci majú nejaké problémy.
nviik
19 Aug 2012
lakotamm, on 19 August 2012 - 06:01 PM, said:
Hneď ako zaregistruješ prvý príznak ALT+F4 a pustiť znova hru.
Ano, ale i při alt + f4 to následovně dělá to samé, takže se stává že do hry se dostanu až na 3 pokus.
pokud to bude dělat stále problémy, reinstaluji celou hru, popřípadě zkusím hrát chvíli bez skinu, xvm, a podobných vychytávek. A uvidím. Akorát nemám zrovna nejrychlejší internet abych stahoval znovu cca 3,6gb.
Edited by nviik, 19 August 2012 - 06:51 PM.
marun1
20 Aug 2012
skin ani nic takoveho nepomuze mel sem uplne stejny problem vyresil to novy intrernetovy provider staci totiz kdyz hra ztrati par paketu a je to
nviik
27 Aug 2012
marun1, on 20 August 2012 - 07:16 AM, said:
skin ani nic takoveho nepomuze mel sem uplne stejny problem vyresil to novy intrernetovy provider staci totiz kdyz hra ztrati par paketu a je to