OT - Zobrazování celkového způsobeného DMG
rallytravel
19 Aug 2012
To je můj problém. Jsem nováček teda, ale jezdím s Super Pershing. Ten tank se mi prostě líbí, bohužel jediná účinná taktika je prskat z úkrytu na dálku. Jenže s tím dělem způsobím škodu jedině s HE, takže na konci mám třeba 5 těžce poškozených tanků, které někdo jiný dorazí, ale já jsem ten noob co machruje s premiákem :o)
Odděleno z návrhového tématu.
/JejKey
Odděleno z návrhového tématu.
/JejKey
ClearEvil
19 Aug 2012
"ten noob co machruje s premiákem"
To budeš pro některé hráče vždycky, ať budeš hrát sebelíp. Je lepší to ignorovat.
To budeš pro některé hráče vždycky, ať budeš hrát sebelíp. Je lepší to ignorovat.
imartas
19 Aug 2012
rallytravel, on 19 August 2012 - 08:59 AM, said:
To je můj problém. Jsem nováček teda, ale jezdím s Super Pershing. Ten tank se mi prostě líbí, bohužel jediná účinná taktika je prskat z úkrytu na dálku. Jenže s tím dělem způsobím škodu jedině s HE, takže na konci mám třeba 5 těžce poškozených tanků, které někdo jiný dorazí, ale já jsem ten noob co machruje s premiákem :o)
Edited by imartas, 19 August 2012 - 09:15 AM.
imartas
19 Aug 2012
lakotamm
19 Aug 2012
SuperPershing má perfektný čelný pancier. Delo síce slabé, ale na strielanie AP postačuje (mám ho na T20). Ale treba poznať tanky poti ktorým bojuješ. A najmä pri prémiových tankoch je skill nutnosť.
Mornix
20 Aug 2012
rallytravel, on 19 August 2012 - 08:59 AM, said:
Nechceš nahodit ten replay, kde si hečkama těžce poškodil 5 tanků? to bych rád viděl.
cNNk
20 Aug 2012
rallytravel
03 Sep 2012
Tak ten replay bych už asi nenašel profíci. Ale až něco bude, hodím to sem. Jen jsem zvědavý, jestli budu taky takový "profík" až budu mít cca 10k bitev a víc.