←  Off-topic

Main page

»

OT - Zobrazování celkového způsobeného DMG

rallytravel's Photo rallytravel 19 Aug 2012

To je můj problém. Jsem nováček teda, ale jezdím s Super Pershing. Ten tank se mi prostě líbí, bohužel jediná účinná taktika je prskat z úkrytu na dálku. Jenže s tím dělem způsobím škodu jedině s HE, takže na konci mám třeba 5 těžce poškozených tanků, které někdo jiný dorazí, ale já jsem ten noob co machruje s premiákem :o)

Odděleno z návrhového tématu.

/JejKey

ClearEvil's Photo ClearEvil 19 Aug 2012

"ten noob co machruje s premiákem"

To budeš pro některé hráče vždycky, ať budeš hrát sebelíp. Je lepší to ignorovat.

imartas's Photo imartas 19 Aug 2012

View Postrallytravel, on 19 August 2012 - 08:59 AM, said:

To je můj problém. Jsem nováček teda, ale jezdím s Super Pershing. Ten tank se mi prostě líbí, bohužel jediná účinná taktika je prskat z úkrytu na dálku. Jenže s tím dělem způsobím škodu jedině s HE, takže na konci mám třeba 5 těžce poškozených tanků, které někdo jiný dorazí, ale já jsem ten noob co machruje s premiákem :o)
Ach jo.Nic proti tobě ale když dostanu do teamu přesně tenhle typ hráčů jako ty tak bych vraždil.Nahráno 2700 her, koupí si prémiák a stojí celou hru na capu.Nejlíp bys udělal kdybys prvně získal nějaký zkušenosti a pak si koupil takový tank.Btw kempit se SupPershingem je totální volovina. :facepalmic:
Edited by imartas, 19 August 2012 - 09:15 AM.

rallytravel's Photo rallytravel 19 Aug 2012

Ahoj, nestojím na capu. :-) a taky nic proti tobě :-)

imartas's Photo imartas 19 Aug 2012

View Postrallytravel, on 19 August 2012 - 09:20 AM, said:

Ahoj, nestojím na capu. :-) a taky nic proti tobě :-)
Hele přidej se do nějakýho klanu,hraj s kámošema čety,roty ale hlavně získávej zkušenosti.Pak hrej s prémiákem.

lakotamm's Photo lakotamm 19 Aug 2012

SuperPershing má perfektný čelný pancier. Delo síce slabé, ale na strielanie AP postačuje (mám ho na T20). Ale treba poznať tanky poti ktorým bojuješ. A najmä pri prémiových tankoch je skill nutnosť.

Mornix's Photo Mornix 20 Aug 2012

View Postrallytravel, on 19 August 2012 - 08:59 AM, said:

Nechceš nahodit ten replay, kde si hečkama těžce poškodil 5 tanků? to bych rád viděl.

cNNk's Photo cNNk 20 Aug 2012

View PostMornix, on 20 August 2012 - 09:51 AM, said:

Nechceš nahodit ten replay, kde si hečkama těžce poškodil 5 tanků? to bych rád viděl.

Tvrdy zasah ! To muselo bolet !

rallytravel's Photo rallytravel 03 Sep 2012

Tak ten replay bych už asi nenašel profíci. Ale až něco bude, hodím to sem. Jen jsem zvědavý, jestli budu taky takový "profík" až budu mít cca 10k bitev a víc.
Get the IPS Communities App for iPhone now!