8.0 fizik test serveri
yunusemre1907
21 Aug 2012
Şimdi biz bu 8.0 ı test edebiloyumuyuz anlamadım ingilizcem biraz kıt (oyunda tebrik etme ve komut verebilecek kadar
) google translate amcam böyle çevirdi ama tarih ve kayıtlı oyuncu filan kafamı karıştırdı
Özel World of Tanks Ön Fizik güncelleme sadece test sunucularında mevcut olacaktır.Test sunucusu devrede, bu yüzden oyuncuların hemen test istemcisi indirebilirsiniz. 02:00 TSİ (00:00 pm GMT) önce öncesinde 7 Ağustos 2012 kayıtlı yalnızca oyuncular sınama sunucusuna giriş yapmak için uygun olduğunu lütfen unutmayın.
Özel World of Tanks Ön Fizik güncelleme sadece test sunucularında mevcut olacaktır.Test sunucusu devrede, bu yüzden oyuncuların hemen test istemcisi indirebilirsiniz. 02:00 TSİ (00:00 pm GMT) önce öncesinde 7 Ağustos 2012 kayıtlı yalnızca oyuncular sınama sunucusuna giriş yapmak için uygun olduğunu lütfen unutmayın.
batufb94
21 Aug 2012
Test serveri işte.Aynısı. 15k gold veriyor başlarken.Aynı anda 13.000 kişi girebiliyor en fazla.
batufb94
21 Aug 2012
ben indiriyorum sabah denerim artık 
yabancı serverde resim buldum
http://bilderupload....hot001I1DOP.jpg
Edited by batufb94, 21 August 2012 - 07:50 PM.
yabancı serverde resim buldum
http://bilderupload....hot001I1DOP.jpg
Edited by batufb94, 21 August 2012 - 07:50 PM.
RoyalShooter
21 Aug 2012
Aynen ben de şimdi başladım indirmeye sabah bakacağım ben de. Zaten en fazla 13.000 kişi girebiliyorsa şu anda girmemiz imkansız olmalı
en iyisi sabah.
batufb94
21 Aug 2012
Oynayan biri yorum yapmış :
i had 3 matches before server was closed, this is what i think this far,
- graphics & fps: are very nice indeed, and average fps eaven apeared to be higher. But the game didnt felt smooth to me, i gues it was the high ping (is the test server in russia?)
- sound: was buggy
- physics: looks nice and was working however,... tanks apear to be a lot slower (having troubles reaching top speed in my e50 and vk2801) and acc on the move is very bad and so is aim time after moving. so i wonder if this wouldnt require a game rebalancing as all this obviously is against medium and light tanks.
i had 3 matches before server was closed, this is what i think this far,
- graphics & fps: are very nice indeed, and average fps eaven apeared to be higher. But the game didnt felt smooth to me, i gues it was the high ping (is the test server in russia?)
- sound: was buggy
- physics: looks nice and was working however,... tanks apear to be a lot slower (having troubles reaching top speed in my e50 and vk2801) and acc on the move is very bad and so is aim time after moving. so i wonder if this wouldnt require a game rebalancing as all this obviously is against medium and light tanks.
yunusemre1907
21 Aug 2012
WoT ekibi şöyle update olsun test server olsun paylaşırken direk kendisini koysa torrent ve normal olarakta daha hızlı olsa indirmeler 8.5 mb installer patch paylaşıyorlar sonra 2.5 gb şey yüklemesini bekle tekrar
notebooku odaya taşıyorum iki çubuk internetle uzun sürecek gibi
batufb94
21 Aug 2012
%38 benim 
en fazla beklediğim şey fps artışı
61'de oynarken birden 30 lara düşmesi çok sinir bozucu
en fazla beklediğim şey fps artışı
yunusemre1907
21 Aug 2012
elc amx in yokuş yukarı çıkarken falza dikleşince aşağıya doğru kayması süper
yunusemre1907
21 Aug 2012
modemin olduğu odaya geldim vallaha çabuk insin test edeyim bakayım nasıl olmuş canlı yayındaki süper
yunusemre1907
21 Aug 2012
köprüden tank itmek çok zevkliymiş kamikazeden daha güzel olucağa benziyor
batufb94
21 Aug 2012
ben izlemiyorum hızlı insin diye fps'de ne kadarlık artış olduğunu söylüyor mu ?
yunusemre1907
21 Aug 2012
adam 80lerde 70 lerde oynuyor ama ingilizcem zayıf dediğinin bir kısmını anlamaıyorum sadece görüntü :D birisi forumda sudaki bekleme süresi demişti 20-30 sn olarak ona açıklama yapayım buradan motor su altına giriyorsa 10 sn veriyor zaman
tankı sand nehri mapte o nehir olan yerde götürdü ve sudan geçip kasabanın içine girmek isterken kuma saplandı tank kuma girdi geri geri çıktı bilmem hatamı yoksa o da grafik içindemi
Edited by yunusemre1907, 21 August 2012 - 09:30 PM.
tankı sand nehri mapte o nehir olan yerde götürdü ve sudan geçip kasabanın içine girmek isterken kuma saplandı tank kuma girdi geri geri çıktı bilmem hatamı yoksa o da grafik içindemi
Edited by yunusemre1907, 21 August 2012 - 09:30 PM.