Jump to content


Skyrim on xbox help anyone?

Off topic ok?

  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

Jogonam #1 Posted 10 September 2012 - 01:01 PM

    Sergeant

  • Player
  • 24634 battles
  • 252
  • [PNESS] PNESS
  • Member since:
    03-26-2011
Hi,I have an xbox 360 gaming console,modded with rgh.
I a m playing tesv:skyrim for I while,but now I have the quest to inspect a dragon tomb with a lady from Riverwood.
The problem is that whenever I try to take the carriage to windhelm,it loads a while then the image goes darker and the console shuts down.Even get close by foot,the image gets dark and shuts down.
I tried to load an early game to see if the problem is quest related and still crashes.
I really like skyrim alot and it doesn't run very well on my laptop,so please if anyone has any idea how to fix this,don't hesitate.HELP

TOPIC CAN BE CLOSED

Edited by Jogonam, 10 September 2012 - 05:36 PM.


Sepharus #2 Posted 10 September 2012 - 01:09 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30371 battles
  • 850
  • [RANGR] RANGR
  • Member since:
    07-03-2011
Have you tried updating skyrim to 1.7?
If so try looking on the Bethesda skyrim forums to see if anyone else has this problem.

Edit; or resetting the cache

Edited by Sepharus, 10 September 2012 - 01:14 PM.


Jogonam #3 Posted 10 September 2012 - 01:46 PM

    Sergeant

  • Player
  • 24634 battles
  • 252
  • [PNESS] PNESS
  • Member since:
    03-26-2011
I deleted the cache,didn't work.
I "manage title updates" activate the last one,first one,tried different combinations and now it doesn't get dark and shuts down,it freezes forever and I must turn it off manually.Also xbox home button doesn't works while frozen.
Where actually can I download 1.7 update?I saw a topic on iso360 but there were many downloads and I don't know which one to download.

Sepharus #4 Posted 10 September 2012 - 01:59 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30371 battles
  • 850
  • [RANGR] RANGR
  • Member since:
    07-03-2011
Through Xbox Live.

Jogonam #5 Posted 10 September 2012 - 02:09 PM

    Sergeant

  • Player
  • 24634 battles
  • 252
  • [PNESS] PNESS
  • Member since:
    03-26-2011
Sorry for the misunderstanding,my console is modded,and I cannot log on to xbox live, because I get banned instantly.

Sepharus #6 Posted 10 September 2012 - 02:12 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30371 battles
  • 850
  • [RANGR] RANGR
  • Member since:
    07-03-2011
I was afraid you would say that after reading "iso360". Cant help you with that, try googling.
Good luck :)

Jogonam #7 Posted 10 September 2012 - 05:36 PM

    Sergeant

  • Player
  • 24634 battles
  • 252
  • [PNESS] PNESS
  • Member since:
    03-26-2011
So i reinstalled the game in his normal directory,loaded an older savegame,because latest one require title update,problem was solved.But the game didn't show up on fsd.So I downloaded manually the title update from a site which I found when I clicked on x360 content manager And I downloaded the latest tu.Then I had to rename skyrim normal directory 42603e6 something,to Skyrim so that I can launch it from fsd.And now it works.





Also tagged with Off, topic, ok?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users