Jump to content


Test verze 8.0.2 - obecná diskuze

8.0.2 test

  • This topic is locked This topic is locked
115 replies to this topic

Tuccy #1 Posted 13 September 2012 - 11:18 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 14479 battles
  • 6,482
  • [WG] WG
  • Member since:
    10-24-2010
Pokud chcete sdělit obecné dojmy z 2. kola testu verze 8.0, tato sekce je právě pro vás. Pokud ale máte konkrétní reakci na některý z aspektů testu (nová vozidla, kamufláž...), pak se prosím podívejte na seznam připíchnutých vláken, jestli to tam náhodou už není Usnadníte tím shromažďování reakcí na test a tím i případnou změnu.

Update: Dneska proběhl menší update textu, oprava některých bugů atd. Aktualizace probíhá přes launcher, 37,78 MB + 12 MB lokalizace. Podrobný seznam změn vám zkusíme přinést co nejdřív.

Edited by Tuccy, 17 September 2012 - 06:19 PM.


FrostyTheMerciless #2 Posted 13 September 2012 - 12:55 PM

    Corporal

  • Player
  • 26117 battles
  • 113
  • [TOWI] TOWI
  • Member since:
    02-15-2011
kedy to zase pojde spustit? pise mi no login app zatial stale (od vcera) :Smile-playing:

Tuccy #3 Posted 13 September 2012 - 12:57 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 14479 battles
  • 6,482
  • [WG] WG
  • Member since:
    10-24-2010
Přesné datum spuštění zatím není jasné, ještě se na tom pracuje. mělo by to být během dneška :Smile_trollface-3:

:Smile_popcorn1:

buh_vi #4 Posted 13 September 2012 - 12:59 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 13586 battles
  • 1,696
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    02-21-2011
Launcher z testu #1 si potom stáhne co potřebuje? (Snad to nebude zase 3GB+)

Tuccy #5 Posted 13 September 2012 - 01:21 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 14479 battles
  • 6,482
  • [WG] WG
  • Member since:
    10-24-2010
Test spuštěn.
Update probíhá přes launcher, stahuje se 186.14 MB.
:Smile-izmena:

FrostyTheMerciless #6 Posted 13 September 2012 - 01:28 PM

    Corporal

  • Player
  • 26117 battles
  • 113
  • [TOWI] TOWI
  • Member since:
    02-15-2011
ok idem s mojim jagdpanzer E-100 :Smile-izmena::Smile-playing:

kuba05k #7 Posted 13 September 2012 - 01:36 PM

    Private

  • Player
  • 3352 battles
  • 1
  • Member since:
    05-31-2011
Ahoj mám takový problém. Od aktualizace 7.4 mi nejdou tanky spustit. Vždy když dám hrát mi to napíše: Kritická chyba.Chyba při spuštění hry.Pro detaily se podívejte do souboru logu.
Nevíte co s tím?
Díky

glock17 #8 Posted 13 September 2012 - 05:04 PM

    Captain

  • Player
  • 38757 battles
  • 2,065
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    02-21-2011
Mám dotaz:

"- Reworked battle weight and Tier spread for T-127 and Matilda Black Prince"

Znamená to, že s T-127 nebudu potkávat tier5 KáVéčka ve 4 z 5 bitev??? Protože KV-1 to flusátko neprobije ani s prémiovou municí (leda kolmo do zadku)....

vlkator #9 Posted 13 September 2012 - 05:18 PM

    Private

  • Player
  • 1328 battles
  • 3
  • Member since:
    04-23-2012
Dnes stahuju BETU poprvé a hned na začátku se naskytla chyba. Chtěl jsem ikonu na ploše, jenže by se jmenovala stejně jako ta na originální hře. Proto jsem za ní dopsal BETA, jenže jsem nevěděl že když to přejmenuju tak hra nepůjde spustit a bude to psát ať se podívám do logu. Tohle mě napadlo jako první a tak jsem to přejmenoval zpět. Teď se již stahuje přes 3Gb aktualizace.

Zatím ahoj.
Edit: chci se zeptat zda bitvy probíhají tak jak mají, nebo se jen jezdí po mapě a testuje? Díky

Edited by vlkator, 13 September 2012 - 05:28 PM.


Tuccy #10 Posted 13 September 2012 - 05:23 PM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 14479 battles
  • 6,482
  • [WG] WG
  • Member since:
    10-24-2010

View Postglock17, on 13 September 2012 - 05:04 PM, said:

Mám dotaz:

"- Reworked battle weight and Tier spread for T-127 and Matilda Black Prince"

Znamená to, že s T-127 nebudu potkávat tier5 KáVéčka ve 4 z 5 bitev??? Protože KV-1 to flusátko neprobije ani s prémiovou municí (leda kolmo do zadku)....

Ano, rozsah tierů bude pro oba tnaky snížen.

Norintheris #11 Posted 13 September 2012 - 05:31 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 19598 battles
  • 1,354
  • Member since:
    11-17-2011
A smím se zeptat, kdy už bude konečně fungovat fronta a vyhazování neaktivních hráčů? Když mi najede Queue, tak ta fronta po pár minutách zmizí a napíše to: Server busy. :Smile_sceptic:


EDIT: *message removed*

EDIT: Moje blbost, píšu dřív než moje hlava. :Smile-hiding:

Edited by GoliasCZ, 13 September 2012 - 05:43 PM.


colt274 #12 Posted 13 September 2012 - 05:36 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 28015 battles
  • 835
  • [EHW] EHW
  • Member since:
    02-13-2011
Golias: až na to, že on mluví o T-127... Myslím, že Matilda BP byla pro WG ztráta času a většině hráčů bude naprosto volná...

Packal #13 Posted 13 September 2012 - 06:25 PM

    Lieutenant

  • Beta Tester
  • 27198 battles
  • 1,827
  • Member since:
    07-16-2010
Mám drobný dotaz: oni nechají Stugu III 7,5 L/70? Se mi nechce věřit - oblíbený německý stíhač na tieru V s penetrací 150mm....

Flooda #14 Posted 13 September 2012 - 07:41 PM

    Private

  • Player
  • 5405 battles
  • 3
  • Member since:
    08-18-2012
Nejede evropský web ani louncher... ještě to testují, nebo je chyba na mé straně? (aaa už tam je info o údržbě)

Edited by Flooda, 13 September 2012 - 08:05 PM.


85326 #15 Posted 13 September 2012 - 08:25 PM

    Sergeant

  • Player
  • 5962 battles
  • 250
  • Member since:
    09-04-2011

View PostTuccy, on 13 September 2012 - 05:23 PM, said:

Ano, rozsah tierů bude pro oba tnaky snížen.
A čo ostatné tanky?

_Garmin_ #16 Posted 13 September 2012 - 08:47 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20040 battles
  • 491
  • Member since:
    05-01-2011

View PostPackal, on 13 September 2012 - 06:25 PM, said:

Mám drobný dotaz: oni nechají Stugu III 7,5 L/70? Se mi nechce věřit - oblíbený německý stíhač na tieru V s penetrací 150mm....
Dobrá připomínka!!! 15mm mu bude stačit tomu germánovi, nerf proběhne! :Smile_teethhappy:

usk2 #17 Posted 13 September 2012 - 10:37 PM

    Sergeant

  • Player
  • 10051 battles
  • 258
  • Member since:
    07-14-2012
rád bych požádal WG aby do hry WOT 8  zapracoval do menu položku JAS a KONTRAST, GAMA to je trochu něco jiného, ani se nedivim že mě furt po pár hodinách hraní pak bolej oči, chce to minimálně JAS přidat !!!

usk2 #18 Posted 13 September 2012 - 10:48 PM

    Sergeant

  • Player
  • 10051 battles
  • 258
  • Member since:
    07-14-2012

View Postvlkator, on 13 September 2012 - 05:18 PM, said:

Dnes stahuju BETU poprvé a hned na začátku se naskytla chyba. Chtěl jsem ikonu na ploše, jenže by se jmenovala stejně jako ta na originální hře. Proto jsem za ní dopsal BETA, jenže jsem nevěděl že když to přejmenuju tak hra nepůjde spustit a bude to psát ať se podívám do logu. Tohle mě napadlo jako první a tak jsem to přejmenoval zpět. Teď se již stahuje přes 3Gb aktualizace.

Zatím ahoj.
Edit: chci se zeptat zda bitvy probíhají tak jak mají, nebo se jen jezdí po mapě a testuje? Díky
   hd to do jiné složky, (např Games/WOT 8 na C jako se to udělalo mě, standartní hru mám v Program Files/WOT) a pak už si to samo aktualizace bdue stahovat a dělat, záleží taky jaký máš win, u W Vista/7/8 je to tak že pak v tý složce klikneš pravym na EXE > odeslat zástupce na plochu a tam už se to nepere s normální hrou, zástupce si pak umisti na lištu win a je to (přejmenovat můžeš oba podle libosti) já jsem to udělal tak že standaartní hru WOT jsem přesunul po prvním spuštění jinam > Program files a od tý doby standartní aktualizace ani obě bety neblbnou a nehapruje to, nebo si to rovnou instaluj na jiný disk (tu betu)

Cliunwolf #19 Posted 14 September 2012 - 07:34 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 8491 battles
  • 320
  • Member since:
    08-29-2011

View Postcolt274, on 13 September 2012 - 05:36 PM, said:

Golias: až na to, že on mluví o T-127... Myslím, že Matilda BP byla pro WG ztráta času a většině hráčů bude naprosto volná...
To si nemyslím. Parametry ujdou, dají se v tom předcvičit posádky pro UK stroje a také je to sběratelsky hodnotná raritka.

Krelde #20 Posted 14 September 2012 - 07:46 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 69509 battles
  • 558
  • [PLYS] PLYS
  • Member since:
    12-07-2010

View Postkuba05k, on 13 September 2012 - 01:36 PM, said:

Ahoj mám takový problém. Od aktualizace 7.4 mi nejdou tanky spustit. Vždy když dám hrát mi to napíše: Kritická chyba.Chyba při spuštění hry.Pro detaily se podívejte do souboru logu.
Nevíte co s tím?
Díky

Nebuď línej a prohledej fórum.





Also tagged with 8.0.2, test

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users