Jump to content


Drugi publiczny test wersji 8.0


  • This topic is locked This topic is locked
373 replies to this topic

Community #1 Posted 13 September 2012 - 12:26 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 29,331
  • Member since:
    11-09-2011
Serwer testowy wersji 8.0 będzie wkrótce ponownie dostępny! Dołącz do testu już dziś!

Pełen tekst wiadomości

del500699530 #2 Posted 13 September 2012 - 12:27 PM

    Corporal

  • Player
  • 13069 battles
  • 126
  • Member since:
    05-19-2011
POLAĆ MU!

rool72 #3 Posted 13 September 2012 - 12:35 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
a wiadomo o której będzie ON? bo uruchomienie lauchera z pierwszego testu 8.0 nic nie daje

Iglaq #4 Posted 13 September 2012 - 12:38 PM

    Private

  • Player
  • 37229 battles
  • 38
  • Member since:
    02-22-2012
Mam pytanie. Clienta testowego trzeba pobierać od nowa ? Czy gdy włączymy test 1 to zacznie się pobierać ten nowy ? :Smile_Default:

Dzieki z góry :Smile_blinky:

rool72 #5 Posted 13 September 2012 - 12:39 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
jaki to problem przeczytać wiadomośc na głownej i mój post wyżej, heh.

Yrr #6 Posted 13 September 2012 - 12:40 PM

    Sergeant

  • Clan Diplomat
  • 25110 battles
  • 219
  • [1BR] 1BR
  • Member since:
    05-03-2011
Bzdurę napisałem, więc usunąłem.

Edited by Yrr, 13 September 2012 - 12:41 PM.


rool72 #7 Posted 13 September 2012 - 12:42 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
właśnie oto pytałem, może test jeszcze nie jest ON że nie pobiera , chociaż zacząłem pobierac od nowa i tu leci - jak ktoś pobiera NOWY to wyłączcie torrent allow - szybciej leci przynajmnije u mnie

Ha, i poprawili pancerze w E-100 i Mousa

Edited by rool72, 13 September 2012 - 12:44 PM.


rabiopl #8 Posted 13 September 2012 - 12:45 PM

    Private

  • WGL PRO Player
  • 15224 battles
  • 45
  • Member since:
    02-13-2011
nie trzeba nowego pobierac, jak włącza test i gdy ty włączysz launchera on automatycznie zacznie pobierac akualizacje

DragonMati #9 Posted 13 September 2012 - 12:46 PM

    Private

  • Player
  • 1256 battles
  • 35
  • Member since:
    12-16-2011
Ale jak się włączy to nie pobiera..
EDIT:Chyba że chodzi ci o to,że jeszcze serwera nie wlaczyli..

Edited by DragonMati, 13 September 2012 - 12:47 PM.


rool72 #10 Posted 13 September 2012 - 12:47 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
racja,. teraz ruszył upgrade klienta pierwszego testu, dzieki za info

rabiopl #11 Posted 13 September 2012 - 12:49 PM

    Private

  • WGL PRO Player
  • 15224 battles
  • 45
  • Member since:
    02-13-2011
Pierwszy post, pisze jak byk!

View PostCommunity, on 13 September 2012 - 12:26 PM, said:

Serwer testowy wersji 8.0 będzie wkrótce ponownie dostępny! Dołącz do testu już dziś!

Pełen tekst wiadomości


View PostDragonMati, on 13 September 2012 - 12:46 PM, said:

Ale jak się włączy to nie pobiera..

ponieważ server testowy jest nadal WYŁĄCZONY

W newsie podali tylko że 13wrzesnia spowrotem go włączą. Trzeba czekać

DragonMati #12 Posted 13 September 2012 - 12:52 PM

    Private

  • Player
  • 1256 battles
  • 35
  • Member since:
    12-16-2011
Pobrałem nowego launchera i wrzucilem do folderu z 1 testem.Nic sie nie pobiera,tylko zaraz sie zainstalowalo i smiga :D

rool72 #13 Posted 13 September 2012 - 12:52 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15183 battles
  • 506
  • Member since:
    02-17-2012
jednak idzie, ale upgrade, nie spojrzałem że to ten nowy dociąga co zaczął pobierać. Serwer może i jest wyłączony, ale klienta od nowa pobiera tego nowego

Jakim cudem tak szybko pobrałeś juz tego nowego?

Edited by rool72, 13 September 2012 - 12:58 PM.


Tizgar12345 #14 Posted 13 September 2012 - 12:57 PM

    Private

  • Player
  • 7137 battles
  • 7
  • Member since:
    05-25-2011
Trzeba od nowa pobierać 3.5 GB?

rabiopl #15 Posted 13 September 2012 - 12:58 PM

    Private

  • WGL PRO Player
  • 15224 battles
  • 45
  • Member since:
    02-13-2011

View PostTizgar12345, on 13 September 2012 - 12:57 PM, said:

Trzeba od nowa pobierać 3.5 GB?

nie

Szisoko #16 Posted 13 September 2012 - 12:58 PM

    Private

  • Player
  • 36736 battles
  • 9
  • Member since:
    11-09-2011
Ja mam troszkę inne pytanie. Czy rzeczywiście dosyłacze zostają usunięte z wersją 8.0 ?? Jeżeli tak to jak z kasą za nie ??

DragonMati #17 Posted 13 September 2012 - 12:59 PM

    Private

  • Player
  • 1256 battles
  • 35
  • Member since:
    12-16-2011
Nie trzeba;] Wystarczy pobrać launchera,wsadzić razem z tymi dwoma plikami WOTLAUNCHER(czy cos takiego) wsadzic do folderu z pierwszym testem i nic nie musicie pobierac tylko do razu zacznie sie instalacja ;]

Edited by DragonMati, 13 September 2012 - 01:00 PM.


Thotkon #18 Posted 13 September 2012 - 01:01 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19061 battles
  • 70
  • [THEIG] THEIG
  • Member since:
    04-25-2012
"Zrebalansowano wszystkie pojazdy wprowadzane przez wersję 8.0: PzKpfw IV Schmalturm, Obiekt 263, SU-101, SU-100M1, SU-122-54."

Czy ktoś moze napisac w jaki sposob zrebalansowano w/w pojazdy, a przede wszystkim PZ IV :) Z gory dziekuje za opdpowiedz :)

PZ IV fan :P

DragonMati #19 Posted 13 September 2012 - 01:02 PM

    Private

  • Player
  • 1256 battles
  • 35
  • Member since:
    12-16-2011
@UP jescze nie włączyli serwerów wieć nikt ci nie napisze :D Jak się dostanę to podam wam staty pzIV

Michallo2000 #20 Posted 13 September 2012 - 01:03 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 17940 battles
  • 723
  • Member since:
    05-03-2011
Łe!
Myślałem że już włączyli :D
Bo 2 raz ściągam clienta xD


Ps.
Napisali żę 13 września włączą test prawda?
To jeśli dobrze wyczytałem włączom być możę o 15 (albo źle doczytaem :D)


A i jeśli ktoś ma problem bo nie wie jak i co wkleić aby już się instalowało to mały tuorial :)

1.Ściągamy instalatora tego 2 testu 8.0 a następnie instalujemy.
2.Kopiujemy z tego nowego testu Pliki WotLauher (czy jakoś tak) i taki pliczek o tej samej nazwie (jest zaznaczony jako notatnik)
3.Wklejamy do testu tego 1
4.Uruchamiamy Lauhera tego starego testu
5.I instaluje nam się nowy teścik.
6.Usuwamy ten nowy teścik co go zainstalowaliśmy :D

Edited by Michallo2000, 13 September 2012 - 01:11 PM.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users