Jump to content


oyun hatası kapanıyor

wot hata kapanıyor sorun

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
15 replies to this topic

Vip_Diplomat #1 Posted 21 September 2012 - 10:32 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
herkese merhaba.

benim bi sorunum var ve çözemedim bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

ben wotu indiriyorum kuruyorum hiç bi sorun olmadan herşeyi yapıyorum.kurduktan sonra 1 defa oyuna giriyor,oyundan çıkıp bir daha girmeye çalıştığımda launcherden oyna diyorum sonra oyun açılıyor yükleniyor kısmına geldiğinde son kısımda oyunu direk kapatıyor. hata felan vermeden oyundan atıyor.

araştırmadığım forum kalmadı. bilgisayarın özellikleri üst düzeyde.hatta 3 bilgisayarım var hepsinde denedim hep aynı sorunu alıyorum. direcxt güncelledim,preferences dosyasını ekran çözünürlüğüne göre ayarladım. bütün driverları güncelledim. bütün pc lere format attım ama soruna bi türlü çözüm bulamadım.

bilen arkadaşlar varsa emeğini eksik etmesinler,şimdiden sağolun tşk ederim.

---------------

hello to everyone.
I have a problem and could not figure out if you have friends who know of me I'd olabilirlerse help.
I'm starting downloading wot. everything without ever a problem with that entering the game after the first time, I say quit the game play, the game launcher opens again when I try to enter the loading part of the closing of the last section, the game directly. game without throwing an error or something.
seeking out my left. I've tried all of the computer's features top .hatta 3 computer I get the same problem. direcxt updated, according to the screen resolution set preferences file. I updated all Drivers. I threw all pc s format, but I could not find the solution to any problem, bi.
If you have friends who are missing them not to labor, I would  thank you in advance.

Edited by Vip_Diplomat, 21 September 2012 - 10:35 AM.


Vip_Diplomat #2 Posted 21 September 2012 - 01:10 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
yok mu yardım edecek kimse arkadaşlar

bigthunder #3 Posted 21 September 2012 - 01:16 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 2,345
  • Member since:
    06-13-2011
antivirüs programlarını yada güvenlik duvarlarına wotu eklemeyi denedin mi büyük ihtimal onlar kapatıyordur

Vip_Diplomat #4 Posted 21 September 2012 - 01:18 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
nasıl yapıcam o eklemeyi

Vip_Diplomat #5 Posted 21 September 2012 - 01:29 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
izin verdim yaptımda yok yine aynı sorun var kafayı yicem

Tefeci #6 Posted 21 September 2012 - 08:59 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,532
  • Member since:
    08-19-2011
launcerdan girme

oyunu acmak icin başka bir exe var

oyun güncelse oradan girisi yapabilirsin

oyunun dosyalari icerisinde bulamazsa resim eklerim

Thaei #7 Posted 21 September 2012 - 10:38 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 125
  • Member since:
    01-14-2012
oyunu setupdan yeniden kur duzelir

Vip_Diplomat #8 Posted 22 September 2012 - 08:18 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
yok yine kapanıyor oyun arkadaşlar.sadece ben değil böyle mağdur olan onlarca kişi var forumlarda. başka bişey var diye düşünüyorum. çözemedik gitti

Tefeci #9 Posted 22 September 2012 - 02:41 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,532
  • Member since:
    08-19-2011
antivirus programini tamamen kapat

http://www.iobit.com/gamebooster.html

bu adresten gamebooster indir

tüm gereksiz arka plan programlari kapat

git ve exe calistir

oyunda bir problem yok ben oynuyorum - türkce forumda senden başka bu problemi yasayanda yok

sorun ya senden ne yaptigini bilmiyorsun yada hatali bir seyler yapiyorsun dogru yaptiginiz zannediorsun vs

Bilgisayarinin donanim özellikleri hakkinda bilgi verirsen daha fazla yardimci olabilirim


Posted Image

Edited by Tefeci, 22 September 2012 - 02:46 PM.


DarkreaLy #10 Posted 22 September 2012 - 03:18 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    07-28-2012
konuyu nereye açacagımı bilemedim buraya yazıyorum 4. test serverini güncelledikten sonra oyuna girmeye çalışıyorum email veya şifre yanlıs diyor şifreyi degiştirmiştim geçenlerde yeni şifreyi yazınca yanlış diyor eski şifreyi girince bi ara login diyor 1 sn. sonra tekrar dolu diyor anlamadım ne yapmam gerekiyor bilginiz varsa söylermisiniz ...

Vip_Diplomat #11 Posted 22 September 2012 - 09:39 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
ne yaptığını bilmiyorsun diye bişey söz konusu değil kardeşim çünkü ben bu pc de gta4 ü oynuyorum.sistem özelliklerini yazmaya hiç gerek yok yani. acemilikte yok yani ilk defa online oyunda oynamıyorum. herşey adabına göre kurulu.eksik bişey yok yani. forumdada bu konu üzerine açılan çok topic var incelersen görürsün. gameboosterıda indirdim şimdi onuda denicem tşk ederim.


denedim gameboosterla da değişen bişey olmadı

Edited by Vip_Diplomat, 22 September 2012 - 09:42 PM.


Tefeci #12 Posted 22 September 2012 - 10:09 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,532
  • Member since:
    08-19-2011
iyi o zaman kolay gelsin

ben oynuyorum :)

Vip_Diplomat #13 Posted 24 September 2012 - 02:12 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
arkadaşlar güncell ++++ yardımınızı esirgemeyin lütfen

Deatlykiss #14 Posted 24 September 2012 - 04:28 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,698
  • Member since:
    05-04-2011
Kardeşim ben bir süre önce oyuna girerken birden bire artık oyuna girememe hatası almaya başlamıştım okadar cok şey denedim ki yinede olmadı. Daha sonra Antivirüs programını komple sildim ve oyuna girdi yani antivirus programı engelliyormus ama engelleme listesinde gözükmediği halde.
Sen hangi virus programını kullanıyorsun yazarmısın.

insmuh #15 Posted 25 September 2012 - 12:44 PM

    First Sergeant

  • Clan Diplomat
  • 0 battles
  • 1,124
  • Member since:
    04-08-2012
sisteminde norton 360 ya da kaspersky türevi firewall antivirüs seti varsa o yapabilir.

Vip_Diplomat #16 Posted 25 September 2012 - 07:16 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 10
  • Member since:
    05-04-2012
arkadaşlar sistemde şuan antivirüs veya herhangi korumaya yönelik program yok. ben kendim bilgisayar teknisyeniyim,denemediğim teknik kalmadı.bi yandanda ticketlarla operatorlerlede iletişimdeyim. hala bi sonuca varamadık. şaşılası bi durum. ilginiz için teşekkürler.

bilgisi olanları konumuza bekliyoruz sevaptır :)