Ferdinand,IS3 ili T28prototype?
opredrag
21 Sep 2012
Prije svega,pozdrav svima
molim vas za malu pomoc
Prije nekoliko dana sam istrazio ferdinand i IS3 ,a sad ubrzo bi trebao istraziti t28 prototype
imam oko 2.500.000 credita sto je dovoljno za jedan tenk
Pa koji tenk da kupim prvi?
ja se bojim da npr.uzmem IS3 ali da ne zaradim nista sa njim pa da li on zaradjuje
ili da uzmem ferdinanda za koji sam cuo da zaradjuje puno para?
unaprijed hvala
Edited by opredrag, 22 September 2012 - 10:51 PM.
molim vas za malu pomoc
Prije nekoliko dana sam istrazio ferdinand i IS3 ,a sad ubrzo bi trebao istraziti t28 prototype
imam oko 2.500.000 credita sto je dovoljno za jedan tenk
ja se bojim da npr.uzmem IS3 ali da ne zaradim nista sa njim pa da li on zaradjuje
unaprijed hvala
Edited by opredrag, 22 September 2012 - 10:51 PM.
Bobi_Kreeg
21 Sep 2012
Niti jedan ne zarađuje "puno" para. Sretan si ako zaradiš 5k po igri, a ako nisi oprezan završit ćeš sa po 10.000 minusa.
Ako tražiš tenk za zaradu gledaj: KV-1, T49, Hellcat, Stug.
Od ta tri tenka: IS-3 je "najlakši" za igranje, Ferdo je bolji T8 TD, a T28 vodi do zabavnih T30 i T110.
Što god da odabereš, nećeš pogriješiti.
Ako tražiš tenk za zaradu gledaj: KV-1, T49, Hellcat, Stug.
Od ta tri tenka: IS-3 je "najlakši" za igranje, Ferdo je bolji T8 TD, a T28 vodi do zabavnih T30 i T110.
Što god da odabereš, nećeš pogriješiti.
Huho
22 Sep 2012
Bas kako je Bobi_Kreeg rekao, niti sa jednim neces pogrijesiti, odlicni za igranje, ali neces niti sa jednim zaradjivati. Da igras partiju zivota,a tvoji izginu ko muhe i izgube, biti ces negdje oko nule max. Ako zelis igrati sa jacim tierima bez premium naloga, moras imati neke tier 5 i 6 tenkove (ili koji premium tenk veceg tiera) sa kojima ces nadoknadjivati razliku.
BigBadVuk
22 Sep 2012
opredrag, on 21 September 2012 - 06:07 PM, said:
Prije svega,pozdrav svima
molim vas za malu pomoc
imam oko 2.500.000 credita sto je dovoljno za svaki tenk
unaprijed hvala
molim vas za malu pomoc
imam oko 2.500.000 credita sto je dovoljno za svaki tenk
unaprijed hvala
Mesamo ovde babe dede i zabe....svi su iz razlicitih klasa i prica... svaki se igra drugacije... Sam najbolje znas koji ti je stil igre i sta bi ti leglo od njih.
Sto se zarade tice - nista od njih ne zaradjuje...Ako hoces zaradu, uzmi ili premijum tenk ili nesto 5-6 nivoa.
Cobralione
23 Sep 2012
Neces se ni sa jednim pokajati, ali ti je IS3 najbolji za tvoj razvoj kako igraca, a ako malo bolje razmislim i za accounta, jer ides na IS7, koji je tenk, za razliku od druge dve linije koje idu na dva nova tier10 TDa, od kojih Nemac10 i nema toliko upotrebne vrednosti, dok americka E4 je extra tenk, ali i jednom nogom je u grobu, jer svako malo dodje odluka da je nerfaju pa istu povuku i tako u krug...dakle nema jos uvek stabilne specifikacije da bi sada isao na nju. Dakle IS7 ti je sigurica, nikad je nece toliko cackati da izgubi ono sto sada ima, a uz to je jedan od boljih (necu reci najbolja da me ne zaspu drvljem i kamenjem ovde :D ) desetki.
jastreb777
27 Sep 2012
Cobralione, on 23 September 2012 - 12:12 PM, said:
Neces se ni sa jednim pokajati, ali ti je IS3 najbolji za tvoj razvoj kako igraca, a ako malo bolje razmislim i za accounta, jer ides na IS7, koji je tenk, za razliku od druge dve linije koje idu na dva nova tier10 TDa, od kojih Nemac10 i nema toliko upotrebne vrednosti, dok americka E4 je extra tenk, ali i jednom nogom je u grobu, jer svako malo dodje odluka da je nerfaju pa istu povuku i tako u krug...dakle nema jos uvek stabilne specifikacije da bi sada isao na nju. Dakle IS7 ti je sigurica, nikad je nece toliko cackati da izgubi ono sto sada ima, a uz to je jedan od boljih (necu reci najbolja da me ne zaspu drvljem i kamenjem ovde :D ) desetki.