Jump to content


UPDATE: the 4th public test is up and running!

test 8.0

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
33 replies to this topic

supercharge #1 Posted 21 September 2012 - 07:01 PM

    English Community Manager

  • WG Staff
  • 1546 battles
  • 1,453
  • [WG-EU] WG-EU
  • Member since:
    01-16-2012
The 4th public test is up and running.

List of changes between versions 8.0.3 test and 8.0.4 test:

- Fixed the disappearance of tank icons in team tab of after battle statitstics
- Partly fixed the drop in productivity in Sniper Mode while big number of trees is displayed
- Fixed the productivity drop when entering bushes
- Fixed the loss of engine sound while changing followed tank in post mortem mode or switching between aiming modes
- Final team statistics expanded to contain all 15 players in one window without necessity of scrolling
- Fixed the disable of tank controls in the battle for cases when player left previous battle with in-game chat activated
- Fixed to dark lighting of Ruinberg map with standard render
- Fixed not working remapping of ‘number’ and ‘space’ buttons
- Chinese camouflage patterns were tuned according to seasons
- In the game terms lighting/scouting was replaced by ‘reconnaissance data’
- Fixed incorrect work of ‘Grass display in Sniper Mode’ setting
- Fixed acid colors of ‘Westfield’ landscape
- Fixed game freezing upon changing already purchased emblem
- Improved ‘Mines’ map graphics
- Fixed the color and density fog on ‘El-Halluf’ map
- Fixed display of black artifacts in the sky while vehicle is moving.

McThundertail #2 Posted 21 September 2012 - 07:07 PM

    Sergeant

  • Player
  • 6468 battles
  • 363
  • Member since:
    08-12-2012
Will we get another 20k gold?

RivvenDarke #3 Posted 21 September 2012 - 07:07 PM

    Sergeant

  • Player
  • 20281 battles
  • 260
  • [USMC] USMC
  • Member since:
    01-17-2012
How long is it supposed to run?

saml6131 #4 Posted 21 September 2012 - 07:16 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 8559 battles
  • 4,060
  • [UN1CA] UN1CA
  • Member since:
    08-12-2011
This should be the last test right? Assuming nothing game-breaking occurs?

Sorry, just one step closer to the British invasion. :Smile_blinky:

Dead_Skin_Mask #5 Posted 21 September 2012 - 07:27 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 12331 battles
  • 1,719
  • Member since:
    05-19-2011

View PostRivvenDarke, on 21 September 2012 - 07:07 PM, said:

How long is it supposed to run?

Well, we can expect release on RU at the end of next week (I bet on Thursday), but test will probably run longer, till release in EU and NA servers.

estoniantoop #6 Posted 21 September 2012 - 07:41 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 11533 battles
  • 858
  • Member since:
    06-08-2011
gj Wargaming! :Smile_blinky:
Nice changes!

Depiscaptain #7 Posted 21 September 2012 - 07:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 6712 battles
  • 18
  • Member since:
    02-28-2012
are you trolling? :Smile_teethhappy:

EickhardtSr #8 Posted 21 September 2012 - 08:48 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 17314 battles
  • 2,083
  • Member since:
    03-15-2011
What is "productivity" as in:
  • Partly fixed the drop in productivity in Sniper Mode while big number of trees is displayed.
  • Fixed the productivity drop when entering bushes.
Was I less productive (Did less damage) in sniper mode and when entering bushes...?

View PostRivvenDarke, on 21 September 2012 - 07:07 PM, said:

How long is it supposed to run?

Hopefully until most errors are fixed and the sound is rolled back to 0.7.5...

Edited by EickhardtSr, 21 September 2012 - 08:49 PM.


TriXKrakeN #9 Posted 21 September 2012 - 08:53 PM

    Sergeant

  • Player
  • 4817 battles
  • 376
  • [ISR] ISR
  • Member since:
    08-03-2012
How Much public tests will be?

SirKriegslok #10 Posted 21 September 2012 - 09:11 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 13759 battles
  • 40
  • [MOER] MOER
  • Member since:
    11-08-2010
Hmmm, it seems I can't load the map. I just wanted to play with the T25 AT on the map Siegfried line and every time when the loading bar is completed, the loading screen just stays the same and I don't get to see the game. Sounds get in a loop, I can however see when a tank is destroyed. When game is finished I get back to my garage but the reticle is still on screen and the mouse doesn't work properly. This is quite an important bug to be fixed, never had it in the previous test servers.

edit: sorry guys I forgot that I had add the mods to the test server and one of them was incompatible:P

Edited by core5450, 21 September 2012 - 09:17 PM.


Lt_Joker #11 Posted 21 September 2012 - 09:21 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 10809 battles
  • 125
  • Member since:
    08-21-2012
Guys you really need someone who can translate Russian better into English.

PhenomX77 #12 Posted 21 September 2012 - 09:50 PM

    Private

  • Player
  • 1310 battles
  • 3
  • Member since:
    09-06-2012
Hi, I just updated the Common Test #284 and I still can't log in, saying: "Incorrect email or password" thou using the same password as in the real server. Anyone occuring the same problem ? Ty

Watcherzero #13 Posted 21 September 2012 - 10:26 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 5081 battles
  • 113
  • Member since:
    06-16-2012
I thought the 24 hour delay when posting notes in English was so they could be translated more professionally than Googles Translate function, I think you failed....

SlicerDicer #14 Posted 22 September 2012 - 09:19 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 1 battle
  • 2,009
  • Member since:
    05-08-2011
Any changes to the vehicles?

And have they REALLY fixed all fps drops while looking through a bush?!

maikol922 #15 Posted 22 September 2012 - 11:52 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7877 battles
  • 18
  • [V-D-D] V-D-D
  • Member since:
    12-25-2011

View PostWatcherzero, on 21 September 2012 - 10:26 PM, said:

I thought the 24 hour delay when posting notes in English was so they could be translated more professionally than Googles Translate function, I think you failed....
I too have the same problem from 'second test then I'm praying to enter! :Smile-angry::Smile-angry::Smile-angry:

maikol922 #16 Posted 22 September 2012 - 12:10 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7877 battles
  • 18
  • [V-D-D] V-D-D
  • Member since:
    12-25-2011
However, the WG has huge preferences of the players are the first RU after the U.S. and the EU for the last, most beautiful example that damage! and I am a paying player! (like most!)

Edited by maikol922, 22 September 2012 - 12:11 PM.


Redcrown #17 Posted 22 September 2012 - 01:12 PM

    Private

  • Player
  • 10932 battles
  • 1
  • Member since:
    01-13-2012
Well, i am pretty curious of how this update will affect the game

WujekDolf #18 Posted 22 September 2012 - 01:23 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10143 battles
  • 22
  • Member since:
    12-29-2011
wow, and where was v 1.0? and 2.0 and 3.0 and 4.0 nad 5.0 and 6.0 and 7.0? if this is 8.0...?

Yurra #19 Posted 22 September 2012 - 02:44 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 12518 battles
  • 171
  • [EL_SQ] EL_SQ
  • Member since:
    04-28-2011
and EVEN IN THE 4TH TEST YOU DIDN'T FIX THE DISAPPEARING DISPERSION INDICATOR IN ARTY MODE, good job WG

estoniantoop #20 Posted 23 September 2012 - 08:54 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 11533 battles
  • 858
  • Member since:
    06-08-2011
Quick question: What's the new target key, because T doesn't seem to work for me?
I know, it rhymes. :Smile_Default: