Jump to content


Čtvrtá část veřejného testu verze 8.0


  • This topic is locked This topic is locked
53 replies to this topic

Community #1 Posted 22 September 2012 - 12:18 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 32,286
  • Member since:
    11-09-2011
Přidejte se k čtvrté části veřejného testování nové herní aktualizace 8.0!

Celý text novinky

Rhosta #2 Posted 22 September 2012 - 02:08 PM

    Corporal

  • Player
  • 15734 battles
  • 149
  • Member since:
    05-24-2011
Zkoušel už 4. test někdo se slabou sestavou?

Já hraju 7.5 na nejnižší detaily a některý mapy jsou přes 20 fps, některý hůř... Naposledy jsem zkoušel 2. test 8.0 a se starým renderem to bylo pod 10 fps, s novým pak nad 10 fps...
Tak jsem test odinstaloval a modlim se aby to ve finále bylo aspoň takový jako 7.5, co se optimalizace týká.

Takže doufám, že mi někdo přinese dobrý zprávy už z tohodle testu.

Dadito1201 #3 Posted 22 September 2012 - 02:28 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    02-03-2012
tak napisem ti moju zostavu...
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21GHz
4 Gb Ram
ATI Radeon HD 4650 1 Gb
to je asi vsetko najdolezitejsie... a na 7.5. na low mi to ide na 20fps+ a na 8.0 mi to ide na low/medium ( nieco je na low nieco na medium ) 30fps+ takze ja som nanajvys spokojny ( samozrejme rozlisenie mam na max pretoze bez toho to vypada strasne :D )

cleonCZ #4 Posted 22 September 2012 - 03:02 PM

    Private

  • Player
  • 10694 battles
  • 18
  • [CZASK] CZASK
  • Member since:
    06-08-2012
já mam v osmičce taky víc fps než předtim

dlibCZ #5 Posted 22 September 2012 - 03:35 PM

    Private

  • Player
  • 14732 battles
  • 5
  • [NO_CW] NO_CW
  • Member since:
    10-02-2011
Já nevím jak to děláte že máte vic FPS než v mormální hře?Já ať dělám co dělám tak je mám asi o polovinu menší.

MrPatas #6 Posted 22 September 2012 - 03:42 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10953 battles
  • 53
  • Member since:
    05-18-2012
No také se mě to nedaří :-( Normál 7.5 nyní okolo 60-80 FPS, a v 8.0 se stejným nastavení o 20 menší a při novém renderu cca o 25-30 menší FPS, ale nestěžuji si zase, už by to chtělo ten nový Engine a ne furt upravovat, nebo oprašovat starou verzi z dob dávno minulých :-D Chápu vše nejde hned ...

Ostravak_CZ #7 Posted 22 September 2012 - 03:43 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 13431 battles
  • 3,261
  • Member since:
    02-17-2011
Je třeba si pohrát s nastavením grafiky ve hře. A počkejte, jestli vyjde na 0.8 tweaker - ten vám taky nějaké to fps přidá.

marun1 #8 Posted 22 September 2012 - 07:26 PM

    Private

  • Player
  • 7211 battles
  • 27
  • Member since:
    10-18-2011
já mám i3 a HD5670 na 7.5 mám grafiku nízkou až střední + tweaker a jedu 30-40fps na testu ji mám střední až vysokou a mám stejně nebo víc fps

Ostravak_CZ #9 Posted 22 September 2012 - 07:33 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 13431 battles
  • 3,261
  • Member since:
    02-17-2011
Tak jsme na tom naprosto stejně...a když to srovnáš je to nebe a dudy, co?

methoz #10 Posted 22 September 2012 - 08:24 PM

    [CZSL] ČeskoSlovenská Legie

  • Clan Commander
  • 15716 battles
  • 1,078
  • [CZSL] CZSL
  • Member since:
    07-23-2010
Fakt záhada... na 7.5 přes 100fps, na testu se nedostanu nad 30... A je jedno jak si to nastavim, žádný zásadní změny nikde...
-1 za to že mi padly fps? to dal někdo "vtipnej",ne? :D

Edited by methoz, 23 September 2012 - 09:49 AM.


dlibCZ #11 Posted 22 September 2012 - 08:38 PM

    Private

  • Player
  • 14732 battles
  • 5
  • [NO_CW] NO_CW
  • Member since:
    10-02-2011
sem na tom podobně a nevim co uz mam nastavit,grafiku mam GTX460

jirisolecito #12 Posted 22 September 2012 - 08:40 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 22931 battles
  • 338
  • Member since:
    06-22-2012
Jak už tady mnohokrát zaznělo.. bude se něco dělat se zvuky výstřelu? Až na A-20 se zásobníkem mi zněly všechny děla stejně.. tohle je teda hodně špatný.. Jak vzduchovkou do hrnce.. Další co mě trochu hněte je klouzání tanku na šikmý ploše - možná jste taky zkusili někam povyjet a teda klouzat jak po ledu no nevim.. Zaseknout se, líp - nemožnost vyjet 60% svah jasan, ale to klouzání je úlet, ty tanky maj snad několik desítek tun, tak by měly bejt jak přikovaný.. Celkově se mi grafika osmičky libí, skvělý jsou podorbný statistiky, ale vývojovej strom je teda přehlednější teď.. V čem je výhoda že se to převrátilo??? Leda pokud by se přidal novej Tier, tak to dává smysl, ale rolovat se dá i dolů.. Celkově dávám velký + i proto že to rozjedu na cca 2 roky starym laptopu na kterým hraju, ale s připomínkami který jsem zmínil..

Pidalin_CZ #13 Posted 22 September 2012 - 08:45 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7095 battles
  • 203
  • Member since:
    02-20-2012
Tak se čtvrtym testem už to zase nefunguje, nedostanu se ani do garáže. Jenom u třetího testu se mi podařilo dostat do hry.

PS: Zvuky jsou jak už tu píše ten nade mnou u všech tanků stejný, udělejte s tim proboha něco!

Edited by Pidalin_CZ, 22 September 2012 - 08:46 PM.


lakotamm #14 Posted 22 September 2012 - 09:03 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14019 battles
  • 932
  • Member since:
    12-31-2011
FPS mám oproti V7.5 výrazne nižšie a na minimálnom nastavení s nastavenou vykreslovacou vzdialenosťou na High a novým enginom mám len cca 25-30FPS. Na V7.5 na nízkom nastavení 40-60.

Mám takú teóriu - tým čo používajú ATI GPU FPS stúplo a Nvidii naopak kleslo.

Môžete to potvrdiť/vyvrátiť?

Edit: na druhú stranu chválim WG že tie bugy od 8.0 testu fyziky riadne vyladilo, najmä pozeranie cez stromy.

Edited by lakotamm, 22 September 2012 - 09:05 PM.


Derp_Trollington #15 Posted 22 September 2012 - 09:28 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 52679 battles
  • 7,331
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011

View Postlakotamm, on 22 September 2012 - 09:03 PM, said:

Mám takú teóriu - tým čo používajú ATI GPU FPS stúplo a Nvidii naopak kleslo.

Môžete to potvrdiť/vyvrátiť?
Jo, s tímhle závěrem přišel jeden recenzent, kterej to měřil. Zvláštní je, že já jsem na nV žádnej pokles nepozoroval.... :)

cleonCZ #16 Posted 22 September 2012 - 09:30 PM

    Private

  • Player
  • 10694 battles
  • 18
  • [CZASK] CZASK
  • Member since:
    06-08-2012
já mam nvidii a fps se mi zvýšily

mytthoss #17 Posted 22 September 2012 - 09:32 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43421 battles
  • 875
  • [GU-N] GU-N
  • Member since:
    03-29-2011

View Postjirisolecito, on 22 September 2012 - 08:40 PM, said:

Další co mě trochu hněte je klouzání tanku na šikmý ploše - možná jste taky zkusili někam povyjet a teda klouzat jak po ledu no nevim.. Zaseknout se, líp - nemožnost vyjet 60% svah jasan, ale to klouzání je úlet, ty tanky maj snad několik desítek tun, tak by měly bejt jak přikovaný..
No tak to pozor, to záleží na podkladu, pokud je jako podklad tráva, tak by klouzat neměl, ale na skále, nebo třeba kostkách  je docela logické, že po něm pásy budou klouzat, přece jen jsou železné. Osobně odzkoušeno :-)

Crustus #18 Posted 22 September 2012 - 09:34 PM

    Private

  • Player
  • 51017 battles
  • 35
  • Member since:
    02-09-2011
ja se do hry uz ani nepripojim, zezacatku jsem tam chvili byl, myslim po prvnim update testu a od te doby to chvili ceka ve fronte a pak prestane ze je server busy, nebo to napise ze neni zadna LOGIN_APP ... to je test server porad plny a pres noc vypnuty? Nebo snad i blokuji hrace? (co si pamatuju nic sem neproved)

Pidalin_CZ #19 Posted 22 September 2012 - 10:12 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7095 battles
  • 203
  • Member since:
    02-20-2012
Už to nejde no, jde to asi jenom pro Rusáky. Jenom u testu č. 3 jsem se dostal do hry.

lakotamm #20 Posted 22 September 2012 - 10:16 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14019 battles
  • 932
  • Member since:
    12-31-2011
Všetkým čo na nvidii fps stúpli napíšte prosím akú máte kartu a driver.

Mám podozrenie že to bude práve v tom.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users