Jump to content


[1.0.2.1] Aslain's WoT ModPack w/Picture & Sound Preview #10 (21-06-2018)


  • Please log in to reply
22847 replies to this topic

Aslain #22841 Posted Yesterday, 12:22 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 14599 battles
  • 11,264
  • [FX-13] FX-13
  • Member since:
    07-20-2010
Pierwsze słyszę o czymś takim, ktoś miał kamerę za blisko środka wieży, ale to co opisujesz to nie.

ankuba57 #22842 Posted Yesterday, 01:43 PM

    Captain

  • Player
  • 31256 battles
  • 2,134
  • Member since:
    12-01-2012

View PostTotal_Madness, on 21 June 2018 - 12:10 PM, said:

 

Nieprawda , miałem XVM i wywalało mnie przy szybszym wychodzeniu do garażu. Wywaliłem XVM wszystko działa jak należy.

 

Wg mnie XVM w jakiejś konkretnej konfiguracji musi mocno nie lubić się z jakimiś innymi modami. Odpukać, jeszcze ani razu mnie nie wywaliło z gry  od wejścia nowej aktualizacji gry a instaluję zawsze najnowszą wersję paczki Aslaina łącznie z zawartym w niej XVM.

Chyzwar_ #22843 Posted Yesterday, 02:38 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 23108 battles
  • 1,998
  • [4_CE] 4_CE
  • Member since:
    12-28-2015

View PostAslain, on 22 June 2018 - 11:06 AM, said:

 

Mozna tez zainstalowac Hangmana, tam jest pare różnych hangarów w tym ten normalny, jak ktoś nie lubi minimalistycznej pustki.

Pustka jest OK :)



ElKivikos #22844 Posted Yesterday, 03:17 PM

    Private

  • Player
  • 4203 battles
  • 12
  • [1APSC] 1APSC
  • Member since:
    12-02-2012

View PostAslain, on 22 June 2018 - 11:22 AM, said:

Pierwsze słyszę o czymś takim, ktoś miał kamerę za blisko środka wieży, ale to co opisujesz to nie.

 

Ale tak niestety jest. Nie mogę grać normalnie, bo wariuje i wiecznie jestem w krzakach "oczami". Później jakieś screeny wrzucę, albo powtórkę...

Edit: Wrzuciłem screeny z tego stanu początkowego na razie, potem jeszcze z tą kamerą coś wrzucę... jak wrzucić powtórkę, bo nie mogę?

Attached Files

  • Attached File   shot_079.jpg   1.97MB
  • Attached File   shot_078.jpg   2MB

Edited by ElKivikos, Yesterday, 03:44 PM.


Aslain #22845 Posted Yesterday, 04:49 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 14599 battles
  • 11,264
  • [FX-13] FX-13
  • Member since:
    07-20-2010
Uzywasz moze moda Show Vehicle? Generalnie wygeneruj i zalacz logi.

ankuba57 #22846 Posted Yesterday, 05:07 PM

    Captain

  • Player
  • 31256 battles
  • 2,134
  • Member since:
    12-01-2012

View PostElKivikos, on 22 June 2018 - 03:17 PM, said:

 

Ale tak niestety jest. Nie mogę grać normalnie, bo wariuje i wiecznie jestem w krzakach "oczami". Później jakieś screeny wrzucę, albo powtórkę...

Edit: Wrzuciłem screeny z tego stanu początkowego na razie, potem jeszcze z tą kamerą coś wrzucę... jak wrzucić powtórkę, bo nie mogę?

 

Spróbuj odznaczyć/zaznaczyć bo nie weim jak masz w ustawieniach gry DYNAMICZNY FOV (pole widzenia) może to to: http://forum.worldof...przyblizaniem/.

Edited by ankuba57, Yesterday, 05:10 PM.


PL_Robson #22847 Posted Yesterday, 07:03 PM

    Colonel

  • Player
  • 19075 battles
  • 3,667
  • [KKM] KKM
  • Member since:
    02-09-2012
Czy Battle Observer nie będzie już miał programu konfiguracyjnego?

Aslain #22848 Posted Yesterday, 09:21 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 14599 battles
  • 11,264
  • [FX-13] FX-13
  • Member since:
    07-20-2010

View PostPL_Robson, on 22 June 2018 - 07:03 PM, said:

Czy Battle Observer nie będzie już miał programu konfiguracyjnego?

 

To się okaże, plik który umożliwiał konfiguracje BO zawierał złośliwy kod reklam w 1.0.2.1, potem reklamy zniknęły, ale nie ufam mu teraz, pewnie potrafią zdalnie je włączyć/wyłączyć i jak się robi "gorąco" to je wyłączają.




32 user(s) are reading this topic

1 members, 31 guests, 0 anonymous users


    sevendell