Voku_PL, on 27 September 2012 - 06:21 PM, said:
A czemu nie pokazuje xvm? Niby wrzuciłem te dwa pliki do głównego, i nie działa xvm i nie wiem czy ja coś źle zrobiłem czy po prostu problemy z serwerem xvm?
Dokladnie, server padl, nic na to nie poradzimy, jedynie nadzieja ze tworcy XVM znajda jakis wydajniejszy, jesli nie to bedzie lipa a nie statystyki :(
ini1, on 27 September 2012 - 07:48 PM, said:
ok tylko mam mały problem
normalnie wygląda tak

dopiero po wciśnięciu alt wygląda tak

jak zrobić by zawsze wyglądał jak na 2 obrazki?
z góry dziękuję za pomoc :}
Troche zabawy w edytorze XVM, trzeba poprzeklikiwac troche rzeczy, lub recznie w notepadzie, tak czy siak nie jest to proste do wytlumaczenia. Moge to zrobic, ale uwazam ze to troche za duzo informacji jak na cos co ma byc nonstop wyswietlane

No ale jak kto lubi.
proud_pl, on 27 September 2012 - 07:22 PM, said:
Wygląda lepiej niż design XVM, który używałem do tej pory.

Od wersji 0.8.0 przerzucam się na Twojego moda.
Milo mi to czytac

Przez ponad dwa lata praktycznie ustandaryzowalem ten schemat kolorow dla poszczegolnych klas pojazdow, wspolpracuje w miare blisko ze Sirmax2 tworca XVM'a, dzieki czemu pojawily sie nowe funkcje w XVM jak mozliwosc zdefiniowania osobnych zestawow ikonek dla poszczegolnych miejsc na UI, tekstowe nazwy czolgow, ktorych nazwy mozna ustawic wg. swojego widzimisie, kolorystyka klas o ktorej wspomnialem, albo rzymskie/arabskie numery dla tieru czolgow, ktore mozna sobie ustawic pod siebie.
Posty zostały spięte. ~EilaAurora