Cry me a river
topach
22 Nov 2010
illidan, on 22 November 2010 - 03:43 PM, said:
zamisli tog lika u IS-7 
Kutalion
22 Nov 2010
BubasBuba, on 22 November 2010 - 02:01 PM, said:
Najbolja partija sa t29: Zapalim is7 100% sa jednim pogotkom i to sa he izgore ceo za 4 sekunde usput do mausa roknem tigera i kv3 i taman zapalim mausa dodje na 9% i pih ukrade mi kill....
Spoiler
Spoiler
Ala je tebe kakilo... Btw. sto uopste koristis HE? ja cak ni za mouse-a ne koristim HE. Nema potrebe ako znas gde da gadjas... HE furam da mogu da oneshot hummel/su8/S-51 sa sigurnoscu.
AggressoR
22 Nov 2010
BAMF
22 Nov 2010
Ja sad samo ganjam is4, i ove velike. Na male i ne trosim municiju
. BTW mini maus je zvijer samo ga treba znat igrat. Jos sad kad kupim vertical stabilizator i kad budu svi 100% na sve onda ce biti svega.
Zoki90
23 Nov 2010
Evo moje najbolje partije do sad sa Jagdpanzer IV.
Attached Files
-
shot_001.jpg (330.25K)
downloads: 49
Kutalion
23 Nov 2010
AggressoR
23 Nov 2010
Tigar 1
shot_005.jpg (193.47K)
downloads: 39
shot_006.jpg (149.23K)
downloads: 36
zavrsio sa 30%, gusjenice i motor osteceno
shot_005.jpg (193.47K)
downloads: 39
shot_006.jpg (149.23K)
downloads: 36
zavrsio sa 30%, gusjenice i motor osteceno
BubasBuba
26 Nov 2010
Znaci ovaj t29 je lud, lud totalno sad trenutno zaradjuje tonu para i expa i opasan je tenk.......
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Za razliku od fredy-a koji za 8 killa i 4 demage nemoze zaradi bednih 60k......Spoiler
Stop razumem ali ostalo ne.......Spoiler
BubasBuba
26 Nov 2010
Da nisam objasnio zasto koristiti he ako si slab tenk mnogo manji teir nego neprijatelj sa ap nemozes ni ammo rack da mu ostetis kamoli zapalis poenta je da ga zapalis ne ostetis 15% i on tebe rascopa jer imas slab top znaci samo sa HE mozes da odradis lucky shoot i da unistis teir 10 tenk sa jednim hicem govorim da se podrazumeva da si ti teir 7 i manji necu sigurno sa is4 na is4 da ga gadjam sa HE...samo mi zao sto nisam slikao kada sam sa jednim hicem iz t44 100mm HE s guza uspeo da zapalim is4 i dok je on okrenuo kupolu na mene puffff ode...e imam odradjeno preko 4000 borbi u to se vala razumem sta koristiti kako i gde....sry za of topic
Kutalion
26 Nov 2010
BubasBuba, on 26 November 2010 - 02:49 AM, said:
Da nisam objasnio zasto koristiti he ako si slab tenk mnogo manji teir nego neprijatelj sa ap nemozes ni ammo rack da mu ostetis kamoli zapalis poenta je da ga zapalis ne ostetis 15% i on tebe rascopa jer imas slab top znaci samo sa HE mozes da odradis lucky shoot i da unistis teir 10 tenk sa jednim hicem govorim da se podrazumeva da si ti teir 7 i manji necu sigurno sa is4 na is4 da ga gadjam sa HE...samo mi zao sto nisam slikao kada sam sa jednim hicem iz t44 100mm HE s guza uspeo da zapalim is4 i dok je on okrenuo kupolu na mene puffff ode...e imam odradjeno preko 4000 borbi u to se vala razumem sta koristiti kako i gde....sry za of topic
IS-4 mozes i frontalno u hull da penetriras sa AP i ako si tier 7 tank. Da ne pricamo o drugim tankovima koji su daleko manje OP. Cak i maus-a mozes, gadjas iznad tracksa u mali deo koji je ko puter... Nauci weak spots i neces nikad koristiti HE. Poz.
BubasBuba
26 Nov 2010
Ne kapiras brate otvoricu topik bas za tebe necu ovde...........Uredu je brate!?????
Kutalion
26 Nov 2010
illidan
26 Nov 2010
ima crni pravougaonik napred dole izmedju dve gusenice, jeli to?
na IS-4 napred onaj mali vizir za vozaca, tu valjda isto prolazi?
na IS-4 napred onaj mali vizir za vozaca, tu valjda isto prolazi?
BubasBuba
27 Nov 2010
Zavisi sta vozis is4 AP mausa tacno iznad cevi u kupolu busi to sam primetio ako ti okrene front, nemoj mnogo iznad cevi bice rikose a ako cujes ono poznato zvonce unistio si mu cev t.j. top sto je jako dobro inace za kritikal hit koriste se HE granate u tenku za efikasno unistavanje modula slobodno stavi HE i pravo u top ga gadjaj ako si manji teir napr. tiger, 2 kom. i ode cev. Malo pre sam imao fajt sa 2 mausa ja u moj mali is3 puknem 1 pravo u sinu rikose puknem 2 mausa ravno u dupe rikose razvali mene oba mausa ja osta na 15hp stavim ja lepo HE i razvalim u top 1 mausa samo se culo critikal hit pobeze lik od mene krene 2 maus na mene pogodi ga nas arty i okrene ga tacno ga razvali u dupe i zapalio ga izgore oko 40% izgleda da je imao aparat za gasenje i preziveo sam ceo fajt sa 15hp...da neduzim.. ako ima nekih gramatickih gresaka ja se izvinjavam brzo pisem posto ima pic....la mnogo .....ako neko zna neko drugo mesto gde se busi maus ili is7 kada okrene front na tebe nek javi.....pozzz
BubasBuba
27 Nov 2010
Pocelo je od fail balansa,da...da znam, znam balans radi savrseno!?
Nas su-14 fabricki hummel fabricki.....
Nas su-14 fabricki hummel fabricki.....
Spoiler
A zavrsilo se ovako......Spoiler
Zasto stalno ja moram da pravim rush..to je bilo-epic victory...ladno me svi poslusali i krenuli rush mnogo sam jak...Spoiler