←  Fan zona

Main page

»

Cry me a river

illidan's Photo illidan 22 Nov 2010

zamisli tog lika u IS-7 :)

Cwelle's Photo Cwelle 22 Nov 2010

Vetovatno su opet testirali nesto.  <_<

topach's Photo topach 22 Nov 2010

View Postillidan, on 22 November 2010 - 03:43 PM, said:

zamisli tog lika u IS-7 :)
Sta ce coek vjerovatno je izgazio tastaturu.Ja savrseno znam kako to izgleda.Bacio sam 7 600 000 na IS7 i module plus 1000 golda da istreniram posadu na 100% koju sam prebacio sa IS3 i koja je vec imala 2 skila,da bi me na kraju linjali nekakvi tenkici.Na kraju sam prestao da igram sa IS7.

Kutalion's Photo Kutalion 22 Nov 2010

View PostBubasBuba, on 22 November 2010 - 02:01 PM, said:

Najbolja partija sa t29: Zapalim is7 100% sa jednim pogotkom i to sa he izgore ceo za 4 sekunde usput do mausa roknem tigera i kv3 i taman zapalim mausa dodje na 9% i pih ukrade mi kill....
Spoiler
Spoiler

Ala je tebe kakilo... Btw. sto uopste koristis HE? ja cak ni za mouse-a ne koristim HE. Nema potrebe ako znas gde da gadjas... HE furam da mogu da oneshot hummel/su8/S-51 sa sigurnoscu.

cDa's Photo cDa 22 Nov 2010

Uf ja hteo da se hvalim sa 45k na T29  ovaj bubas me poklopi sad :)

AggressoR's Photo AggressoR 22 Nov 2010

sa VK 3601
Attached File  shot_002.jpg (138.13K)
downloads: 58

Attached File  shot_003.jpg (149.89K)
downloads: 47

BAMF's Photo BAMF 22 Nov 2010

Ja sad samo ganjam is4, i ove velike. Na male i ne trosim municiju ;). BTW mini maus je zvijer samo ga treba znat igrat. Jos sad kad kupim vertical stabilizator i kad budu svi 100% na sve onda ce biti svega.

Zoki90's Photo Zoki90 23 Nov 2010

Evo moje najbolje partije do sad sa Jagdpanzer IV.  :Smile-izmena:

Attached Files

Kutalion's Photo Kutalion 23 Nov 2010

View PostcDa, on 22 November 2010 - 05:29 PM, said:

Uf ja hteo da se hvalim sa 45k na T29  ovaj bubas me poklopi sad :)

lol, ja vucem 35-40k prosecno po partiji sa t29. Rekord 68k.  :Smile_great:

AggressoR's Photo AggressoR 23 Nov 2010

Tigar 1
Attached File  shot_005.jpg (193.47K)
downloads: 39
Attached File  shot_006.jpg (149.23K)
downloads: 36

zavrsio sa 30%, gusjenice i motor osteceno

Cwelle's Photo Cwelle 25 Nov 2010

Moj skromni doprinos temi...  :rolleyes:

Spoiler

BubasBuba's Photo BubasBuba 26 Nov 2010

Znaci ovaj t29 je lud, lud totalno sad trenutno zaradjuje tonu para i expa i opasan je tenk.......
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Za razliku od fredy-a koji za 8 killa i 4 demage  nemoze zaradi bednih 60k......
Spoiler
Stop razumem ali ostalo ne.......
Spoiler

Da nisam objasnio zasto koristiti he ako si slab tenk mnogo manji teir nego neprijatelj sa ap nemozes ni ammo rack da mu ostetis kamoli zapalis poenta je da ga zapalis ne ostetis 15% i on tebe rascopa jer imas slab top znaci samo sa HE mozes da odradis lucky shoot i da unistis teir 10 tenk sa jednim hicem govorim da se podrazumeva da si ti teir 7 i manji necu sigurno sa is4 na is4 da ga gadjam sa HE...samo mi zao sto nisam slikao kada sam sa jednim hicem iz t44 100mm HE s guza uspeo da zapalim is4 i dok je on okrenuo kupolu na mene puffff ode...e imam odradjeno preko 4000 borbi u to se vala razumem sta koristiti kako i gde....sry za of topic

Kutalion's Photo Kutalion 26 Nov 2010

View PostBubasBuba, on 26 November 2010 - 02:49 AM, said:

Da nisam objasnio zasto koristiti he ako si slab tenk mnogo manji teir nego neprijatelj sa ap nemozes ni ammo rack da mu ostetis kamoli zapalis poenta je da ga zapalis ne ostetis 15% i on tebe rascopa jer imas slab top znaci samo sa HE mozes da odradis lucky shoot i da unistis teir 10 tenk sa jednim hicem govorim da se podrazumeva da si ti teir 7 i manji necu sigurno sa is4 na is4 da ga gadjam sa HE...samo mi zao sto nisam slikao kada sam sa jednim hicem iz t44 100mm HE s guza uspeo da zapalim is4 i dok je on okrenuo kupolu na mene puffff ode...e imam odradjeno preko 4000 borbi u to se vala razumem sta koristiti kako i gde....sry za of topic

IS-4 mozes i frontalno u hull da penetriras sa AP i ako si tier 7 tank. Da ne pricamo o drugim tankovima koji su daleko manje OP. Cak i maus-a mozes, gadjas iznad tracksa u mali deo koji je ko puter... Nauci weak spots i neces nikad koristiti HE. Poz.

Ne kapiras brate otvoricu topik bas za tebe necu ovde...........Uredu je brate!?????

Kutalion's Photo Kutalion 26 Nov 2010

View PostBubasBuba, on 26 November 2010 - 02:31 PM, said:

Nekapiras brate otvoricu topik bas za tebe necu ovde...........

Ne kapiras *

Cwelle's Photo Cwelle 26 Nov 2010

A koji je to tacno deo na maus-u? Gde se to tacno gadja?

Hteo bi da znam. :rolleyes:

illidan's Photo illidan 26 Nov 2010

ima crni pravougaonik napred dole izmedju dve gusenice, jeli to?
na IS-4 napred onaj mali vizir za vozaca, tu valjda isto prolazi?

BubasBuba's Photo BubasBuba 27 Nov 2010

Zavisi sta vozis is4 AP mausa tacno iznad cevi u kupolu busi to sam primetio ako ti okrene front, nemoj mnogo iznad cevi bice rikose a ako cujes ono poznato zvonce unistio si mu cev t.j. top sto je jako dobro inace za kritikal hit koriste se HE granate u tenku za efikasno unistavanje modula slobodno stavi HE i pravo u top ga gadjaj ako si manji teir napr. tiger, 2 kom. i ode cev. Malo pre sam imao fajt sa 2 mausa ja u moj mali is3 puknem 1 pravo u sinu rikose puknem 2 mausa ravno u dupe rikose razvali mene oba mausa ja osta na 15hp stavim ja lepo HE i razvalim u top 1 mausa samo se culo critikal hit pobeze lik od mene krene 2 maus na mene pogodi ga nas arty i okrene ga tacno ga razvali u dupe i zapalio ga izgore oko 40% izgleda da je imao aparat za gasenje i preziveo sam ceo fajt sa 15hp...da neduzim.. ako ima nekih gramatickih gresaka ja se izvinjavam brzo pisem posto ima pic....la mnogo .....ako neko zna neko drugo mesto gde se busi maus ili is7 kada okrene front na tebe nek javi.....pozzz

BubasBuba's Photo BubasBuba 27 Nov 2010

Pocelo je od fail balansa,da...da znam, znam  balans radi savrseno!?
Nas su-14 fabricki hummel fabricki.....
Spoiler
A zavrsilo se ovako......
Spoiler
Zasto stalno ja moram da pravim rush..to je bilo-epic victory...ladno me svi poslusali i krenuli rush mnogo sam jak...
Spoiler
Get the IPS Communities App for iPhone now!