Jump to content


2. kolo testu: hlášení chyb

8.1 test2

  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

CzechOut #1 Posted 18 October 2012 - 04:40 PM

    Captain

  • Veteran
  • 463 battles
  • 2,154
  • Member since:
    05-03-2012
Vážení hráči,

použijte prosím toto téma k hlášení bugů, které objevíte v průběhu druhého kola testování.

Děkujeme.

lakotamm #2 Posted 18 October 2012 - 04:46 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14139 battles
  • 932
  • [CZ_GA] CZ_GA
  • Member since:
    12-31-2011

View PostCzechOut, on 18 October 2012 - 04:40 PM, said:

Vážení hráči,

použijte prosím toto téma k hlášení bugů, které objevíte v průběhu druhého kola testování.

Děkujeme.

Po prepnutí hry (napr do web browsera) a opätovnom maximalizovaní padá fps a hra sa seká - je nutný reštart.

EDIT: takže seká to len pri prechodoch sniper - arcade (a opačne).

Edited by lakotamm, 18 October 2012 - 08:08 PM.


Stokuref #3 Posted 18 October 2012 - 07:25 PM

    Corporal

  • Player
  • 36812 battles
  • 116
  • Member since:
    10-13-2011
tahle sranda by opravit nesla? nejen spatny tvar /ten pominu/ tak i otoceni? Na druhy strane veze je to v cajku
Edit: sice je to diskutovano i jinde, ale necham to i tu pro jistotu.
Spoiler                     

Edited by Stokuref, 19 October 2012 - 04:21 PM.


MatYNWA #4 Posted 18 October 2012 - 09:04 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 22521 battles
  • 406
  • Member since:
    08-17-2011
Mal problem (a nie som sam) pri prepinani do sniper modu a zneho, mi zamzrne obraz cca na 1 s. Tak isto aj pri zoomavani v sniper mode.

Prva hra je vzdy bez problemov, bug sa prejavy az po odohrani prvej hry.

Tento bug nebol v prvom teste, vyskytol sa az v druhom. Nikdy pred tym som sa s tymto nestretol.

Uf, pomaly sa mi v slovencine pise horsie ako po anglicky. :).

19.10.2012

Tak, zistil som, ze problem zacina, po odohrati prvej bitky, ktoru prezijete, alebo proste pockate na mape pokial hra neskonci, a vyskoci vam okno so statistikou z hry (nemusi to byt zdroj problemu).

Pokial vas znicia, a vy sa okamzite switchnete do garaze, tak ide bez problem aj dalsia hra. Problem zacina, az ked nastane situacia, ktoru som opisal vyssie.

Edited by MatYNWA, 19 October 2012 - 01:03 PM.


fetty03 #5 Posted 18 October 2012 - 10:26 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 14829 battles
  • 6
  • Member since:
    01-09-2011
při přehrávání replaye se nezobrazují kliknutí na mapu a příkazy z "command menu" klávesa Y jako help! reloading! defend base! atd. se nezobrazuji.

pravděpodobně chybné ceny motoru a nábojů

Edited by fetty03, 18 October 2012 - 10:27 PM.


Wexpond #6 Posted 19 October 2012 - 01:50 AM

    Private

  • Player
  • 30527 battles
  • 13
  • [NEJ] NEJ
  • Member since:
    05-05-2012
Potvrzuji stejný bug,jako výše MatyNWA, druhá nebo třetí bitva je z tohoto důvodu nehratelná, je nutno hru vypnout a znova zapnout.

lakotamm #7 Posted 19 October 2012 - 08:26 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 14139 battles
  • 932
  • [CZ_GA] CZ_GA
  • Member since:
    12-31-2011

View PostMatYNWA, on 18 October 2012 - 09:04 PM, said:

Mal problem (a nie som sam) pri prepinani do sniper modu a zneho, mi zamzrne obraz cca na 1 s. Tak isto aj pri zoomavani v sniper mode.

Prva hra je vzdy bez problemov, bug sa prejavy az po odohrani prvej hry.

Tento bug nebol v prvom teste, vyskytol sa az v druhom. Nikdy pred tym som sa s tymto nestretol.

Uf, pomaly sa mi v slovencine pise horsie ako po anglicky. :).

Presne toto.

Marsh_ #8 Posted 19 October 2012 - 04:34 PM

    Private

  • Player
  • 16065 battles
  • 38
  • [REB] REB
  • Member since:
    08-23-2012
Ahoj,

posílám odkaz na screenshot... na dragon ridge. Nemohl jsem se s IS-7 hnout. Pak to povolilo, ale zůstal jsem tam víc jak minutu

http://www.hellspy.c...001-jpg/8264513


díky
col_marsh

CzechOut #9 Posted 20 October 2012 - 01:19 PM

    Captain

  • Veteran
  • 463 battles
  • 2,154
  • Member since:
    05-03-2012

View Postcol_marsh, on 19 October 2012 - 04:34 PM, said:

Ahoj,

posílám odkaz na screenshot... na dragon ridge. Nemohl jsem se s IS-7 hnout. Pak to povolilo, ale zůstal jsem tam víc jak minutu

http://www.hellspy.c...001-jpg/8264513


díky
col_marsh

Obrázek nejde otevřít.

Anubis111 #10 Posted 20 October 2012 - 03:26 PM

    Private

  • Player
  • 20639 battles
  • 23
  • [_SDT_] _SDT_
  • Member since:
    08-31-2011
tiez mam ten samy problem. pri prepinani rezimu sniper - arcade hra zamrzne na sekundu aj viac niekedy. a pri priblizovani v sniper mode to mrzne tiez na pol sekundy. v prvom teste to nebolo teraz je to nehratelne.

Forgerer #11 Posted 22 October 2012 - 02:37 PM

    Private

  • Player
  • 3939 battles
  • 7
  • Member since:
    03-15-2011

View PostMatYNWA, on 18 October 2012 - 09:04 PM, said:

Mal problem (a nie som sam) pri prepinani do sniper modu a zneho, mi zamzrne obraz cca na 1 s. Tak isto aj pri zoomavani v sniper mode.
Prva hra je vzdy bez problemov, bug sa prejavy az po odohrani prvej hry.
Tento bug nebol v prvom teste, vyskytol sa az v druhom. Nikdy pred tym som sa s tymto nestretol.
Uf, pomaly sa mi v slovencine pise horsie ako po anglicky. :).
19.10.2012
Tak, zistil som, ze problem zacina, po odohrati prvej bitky, ktoru prezijete, alebo proste pockate na mape pokial hra neskonci, a vyskoci vam okno so statistikou z hry (nemusi to byt zdroj problemu).
Pokial vas znicia, a vy sa okamzite switchnete do garaze, tak ide bez problem aj dalsia hra. Problem zacina, az ked nastane situacia, ktoru som opisal vyssie.

Tak já si furt hraju s grafikou, hledám kde je chyba, a ono je to přesně tak jak popisuješ. Jinak pomocí zoomu shiftem jsem se při tomto bugu dostal až k 2fps a pingu 720ms.





Also tagged with 8.1, test2

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users