Jump to content


Gra nie włącza się


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
5 replies to this topic

Cygan275 #1 Posted 02 November 2012 - 07:10 PM

    Private

  • Player
  • 21 battles
  • 1
  • Member since:
    08-25-2012
Witam,
Otóż po zainstalowaniu nowej wersji gra nie chce się uruchomić. Launcher działa normalnie, lecz gdy klikam "zagraj" pojawia mi się czarny ekran i gra się wyłącza. Sterowniki mam najnowsze, komputer spełnia wymagania. Nie mam pojęcia co robić.
Z góry dziękuję za pomoc.

Michal312529 #2 Posted 02 November 2012 - 07:40 PM

    Private

  • Player
  • 3 battles
  • 1
  • Member since:
    09-15-2012
Najpierw wchodzisz w WoTa i na tym okienku zmien jezyk na jaki inny potem znowu na polski czesto to pomaga jak sie z modami bawisz i cos ci nie wyjdzie. Jesli to niedziala pozostaje chyba tylko reinstal.

majster_plajster #3 Posted 03 November 2012 - 06:39 PM

    Private

  • Player
  • 3819 battles
  • 4
  • Member since:
    11-03-2012
z góry sory, że piszę tutaj ale nie mogę zalożyć nowego tematu (nie wiem czemu)
ale przwejdżmy do sprawy pobrałem grę, wszystkie aktualizacje się pobrały powinno być wszystko ok ale gdy wlączam ''zagraj'' czekam ckilka sekund i otwiera się coś jak przeglądarka na górze pisze W.o.T Client i znika nie mogę zrobić screena bo pojawia się i od razu znika (po prostu nie nadążę zrobić screena)

proszę o pomoc i z góry dziękuję

RefusFrytek #4 Posted 05 November 2012 - 08:19 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 360 battles
  • 32
  • Member since:
    07-12-2012

View Postmajster_plajster, on 03 November 2012 - 06:39 PM, said:

z góry sory, że piszę tutaj ale nie mogę zalożyć nowego tematu (nie wiem czemu)
ale przwejdżmy do sprawy pobrałem grę, wszystkie aktualizacje się pobrały powinno być wszystko ok ale gdy wlączam ''zagraj'' czekam ckilka sekund i otwiera się coś jak przeglądarka na górze pisze W.o.T Client i znika nie mogę zrobić screena bo pojawia się i od razu znika (po prostu nie nadążę zrobić screena)

proszę o pomoc i z góry dziękuję

Możesz nagrać jak otwierasz WoTa i ci się pokazuje ta niby przeglądarka, wrzucić na YT, a my se zatrzymamy i ogarniemy :P

majster_plajster #5 Posted 06 November 2012 - 04:18 PM

    Private

  • Player
  • 3819 battles
  • 4
  • Member since:
    11-03-2012
Ok udało mi się zalożyć temat jak coś wiecie to piszcie tutaj http://forum.worldof...-sie-wlaczyc/��

refus ok jak nagram to wrzucę

Ok udało mi się założyć temat jak coś to piszcie tu http://forum.worldof...ce-sie-wlaczyc/

refus ok jak nagram to wrzucę

Posty spięte. ~EilaAurora

rudy99xD #6 Posted 25 November 2012 - 12:51 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    11-25-2012
Gra mi się nie chce włączyć zainstalowałem wszystko pięknie ale gdy daje zagraj to wyskakuje error i jakiś tekst co mam zrobić ? Z góry dzięki

Zainstalowałem grę.Gry daje Zagraj to wyskakuje error i się wyłącza co mam zrobić? Z góry dzięki

Posty spięte. ~EilaAurora