Jump to content


Problems loading WoT


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
8 replies to this topic

lewisdawson1 #1 Posted 04 November 2012 - 09:34 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 12226 battles
  • 137
  • [CAHB] CAHB
  • Member since:
    08-23-2011
I recently had a problem with the "dedx10_43.dll", and i fixed it by placing it in the WoT directory. Now when i launch WoT, the "W.o.T Client" opens but closes after 2 seconds and then the game doesn`t appear afterwards.

I have also been told to have the latest version of DirectX, and i think i do.

My DirectX info:
Version: DirectX 11

Anyone have a fix for this?

Thanks.

HBox #2 Posted 04 November 2012 - 09:45 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31390 battles
  • 227
  • [DEF_X] DEF_X
  • Member since:
    09-10-2011
im not sure if wot uses dx10 or 11

download the latests  DirectX End-User Runtime from here

http://www.microsoft...ails.aspx?id=35

remove the dedx10_43.dll file from your WoT directory

restart and try that

HBox #3 Posted 04 November 2012 - 09:49 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31390 battles
  • 227
  • [DEF_X] DEF_X
  • Member since:
    09-10-2011
if that does not work try this



http://www.microsoft...n.aspx?id=17431

dx11 update

sorry that may be the wrong link

Edited by HBox, 04 November 2012 - 09:55 AM.


lewisdawson1 #4 Posted 04 November 2012 - 03:17 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 12226 battles
  • 137
  • [CAHB] CAHB
  • Member since:
    08-23-2011

View PostHBox, on 04 November 2012 - 09:49 AM, said:

if that does not work try this



http://www.microsoft...n.aspx?id=17431

dx11 update

sorry that may be the wrong link

It doesen`t work and i have the latest version of DirectX installed look:

http://s1171.beta.ph...irectX.png.html

HBox #5 Posted 04 November 2012 - 05:38 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 31390 battles
  • 227
  • [DEF_X] DEF_X
  • Member since:
    09-10-2011
have you tried to start the game directly be using the worldoftanks.exe

this bypasses you wotlauncher.exe

it may just be a problem with the launcher

lewisdawson1 #6 Posted 06 November 2012 - 08:56 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 12226 battles
  • 137
  • [CAHB] CAHB
  • Member since:
    08-23-2011
I fixed it thanks

kocsismartin #7 Posted 09 November 2012 - 07:48 PM

    Private

  • Player
  • 155 battles
  • 1
  • Member since:
    11-03-2012
Hi, I have a problem with usage: 1 time, I log out (switch of) from sw and after I can't start again, and the pop up message said:  I can't reach the defined tool or I file", the next time I reinstalled the softwer and updatling file, and I never switched of the sw, but today the sw randomly switching of, and the situation was same as first time. More information about my system: Win 7 Home editon with updates, directX11, and so on.
So please help me!

luke03r1 #8 Posted 23 November 2012 - 03:29 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3235 battles
  • 10
  • Member since:
    11-20-2012

View Postlewisdawson1, on 06 November 2012 - 08:56 AM, said:

I fixed it thanks
How plz I've got the same problem and read every thread on here!

luke03r1 #9 Posted 23 November 2012 - 12:51 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3235 battles
  • 10
  • Member since:
    11-20-2012
Ive finally sorted by downloading the dll files and extracting them to the game and system folder then re installing the dx download completely