Jump to content


Wznowienie wojen klanów


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

Community #1 Posted 18 December 2012 - 03:24 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 38,670
  • Member since:
    11-09-2011
Sytuacja na mapie globalnej zostanie przywrócona do normy.

Pełen tekst wiadomości

Shaqios #2 Posted 18 December 2012 - 03:26 PM

    Private

  • Player
  • 23291 battles
  • 10
  • [MKU] MKU
  • Member since:
    02-08-2012
noo wreszcie bedzie mozna pobawic sie na CW :) zrobi sie znacznie mniej 10tierow na randomku po tej 20 :)

Wild_Butter #3 Posted 18 December 2012 - 03:48 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 20163 battles
  • 491
  • Member since:
    11-29-2011

View PostShaqios, on 18 December 2012 - 03:26 PM, said:

noo wreszcie bedzie mozna pobawic sie na CW :) zrobi sie znacznie mniej 10tierow na randomku po tej 20 :)

lepiej niech sie znacznie mniej arty zrobi, i tak ich nikt nie lubi na randomach =D

SirLEO2000 #4 Posted 18 December 2012 - 05:19 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 64926 battles
  • 76
  • [01SBP] 01SBP
  • Member since:
    11-25-2011
Skoro bitwy, które się odbyły PRZED jakimś bugiem nie zostały zaliczone i uwzględnione, a zostaną powtórzone, to dlaczego nie zostały odblokowane czołgi, które brały wtedy udział?? Czym niby teraz mamy walczyć??

Target76 #5 Posted 18 December 2012 - 05:29 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 18687 battles
  • 1
  • Member since:
    01-15-2011
Nie odpala mi wogóle WOt, czy to znaczy, że oni cały czas coś robią na serwerze, czy u mnie się coś sypnęło z grą?

sixcm #6 Posted 18 December 2012 - 05:38 PM

    Private

  • Player
  • 31367 battles
  • 32
  • [-7TP-] -7TP-
  • Member since:
    02-27-2011
taka informacja powinna się pojawiać z jednodniowym wyprzedzeniem.

Shaqios #7 Posted 18 December 2012 - 05:42 PM

    Private

  • Player
  • 23291 battles
  • 10
  • [MKU] MKU
  • Member since:
    02-08-2012

View PostTarget76, on 18 December 2012 - 05:29 PM, said:

Nie odpala mi wogóle WOt, czy to znaczy, że oni cały czas coś robią na serwerze, czy u mnie się coś sypnęło z grą?

gra dziala w 100% takze moze przeinstaluj , albo usun sobie mody ktore moga zaklocac odpalenie

Pan_Maczek #8 Posted 19 December 2012 - 12:32 AM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 17441 battles
  • 123
  • [PIT] PIT
  • Member since:
    08-10-2010
To jeszcze ktoś gra CW? Szło się zrzygać od tego w tej formie już dawno temu. Gratuluje wytrwałym, ale nie wytrwałości. Bynajmniej.

Psycho2a #9 Posted 19 December 2012 - 03:33 AM

    Corporal

  • Player
  • 34973 battles
  • 104
  • Member since:
    01-10-2012
Kolejny bug czy zmiana w CW? Po obronie sojusznika (doprowadzając do remisu) dowiedzieliśmy się że przegraliśmy bitwę. Jakim cudem? O ile wiem: "porażka jest przegraną dla obu drużyny". Czemu więc przeciwnicy mogli dalej atakować prowincje?

CesarzPyza #10 Posted 19 December 2012 - 03:41 AM

    Staff Sergeant

  • Beta Tester
  • 26102 battles
  • 349
  • Member since:
    08-10-2010

View PostYameso, on 19 December 2012 - 03:33 AM, said:

Kolejny bug czy zmiana w CW? Po obronie sojusznika (doprowadzając do remisu) dowiedzieliśmy się że przegraliśmy bitwę. Jakim cudem? O ile wiem: "porażka jest przegraną dla obu drużyny". Czemu więc przeciwnicy mogli dalej atakować prowincje?

Żaden bug... tak jest od hohoho i jeszcze dalej. Zapewniam Cię, że w tej bitwie nie miałeś napisu "porażka jest przegraną dla obu drużyny". Podczas coverowania sojusznika liczy się czas położenia żetonów na jego prowincję. Ten kto położy żetony szybciej, będzie grał z I capa, czyli jako "obrońca prowincji". Wtedy remis wystarcza mu do "wygrania". Pewnie położyliście żetony później, więc graliście z II capa i remis wam nie wystarczał by obronić sojuszników :-) A napis w lobby bitwy brzmiał, że w wypadku remisu wygrywa obrońca prowincji :P




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users