Jump to content


Velký průvodce nastavením grafických detailů


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

PorterRockwell #1 Posted 23 December 2012 - 12:57 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 18589 battles
  • 7,059
  • Member since:
    04-27-2011

Portál Extrahardware.cz publikoval sérii velice rozsáhlých návodů, vysvětlujících vliv jednotlivých nastavení grafiky na vzhled a výkon World of Tanks Update 8.2. Co stojí za to zeslabit a co se naopak vyplatí dát na maximum, aby hra dobře běžela a přitom vypadala co nejlépe? Jak si vedou různé grafické karty?

World of Tanks: průvodce hardwarem a nastavením pro ty, co spěchají

World of Tanks - Srovnání výkonu grafických karet - Radeony proti GeForce

World of Tanks 8.2: velký průvodce nastavením detailů

Triple buffering a v-sync prakticky ve World of Tanks 8.2

 

World of Tanks 9.0: test grafických karet (a nejen to)




Nenechte si uniknout ani tyto další články na Extrahardware, ačkoliv věnované starším verzím hry, stále za to stojí:

World of Tanks 8 vs. hardware – náročnost map a malý test procesorů

World of Tanks: velký průvodce výkonem hardwaru




Dejte nám vědět, jak tyto návody pomohly vám!



ClearEvil #2 Posted 23 December 2012 - 01:02 PM

    Field Marshal

  • Veteran
  • 14844 battles
  • 12,668
  • Member since:
    01-29-2012
http://forum.worldof...avenim-detailu/
http://forum.worldof...ld-of-tanks-82/

Možno sloučit a můj post vymazat.

PorterRockwell #3 Posted 23 December 2012 - 01:23 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 18589 battles
  • 7,059
  • Member since:
    04-27-2011

View PostClearEvil, on 23 December 2012 - 01:02 PM, said:


Ta vlákna jsou dobře rozběhlá, přelinkoval jsem to na ně.

Neal_Nadal #4 Posted 23 December 2012 - 01:41 PM

    Extra Hardware

  • Player
  • 21433 battles
  • 197
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    07-21-2011
A co se výkonu procesoru týče, tak pořád platí toto:
World of Tanks 8 vs. hardware – náročnost map a malý test procesorů

Díky za připíchnutí.

Crabtr33 #5 Posted 23 December 2012 - 08:12 PM

    Major General

  • Player
  • 19877 battles
  • 5,821
  • Member since:
    05-29-2011
tkousel jsem to podle navodu nastavit, prumerne FPS jsem mel kolem 50, ale nasledne pocitove ve hre mi to prislo takove trhanejsi, plynule ale takove jako by chvilkove urychleni a zpomaleni. Proto jsem se vratil radeji na nizsi nastaveni, ktere mam overene, ze mi vydrzi celou session co hraju, tedy cca 20-30 bitev.

Neal_Nadal #6 Posted 23 December 2012 - 11:19 PM

    Extra Hardware

  • Player
  • 21433 battles
  • 197
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    07-21-2011
Teď nevím, podle kterého návodu myslíš. Momentálně nejpodrobnější je ten první odkaz tohoto threadu (velký průvodce...) a ten nedává instantní řešení (ale ukazuje směr).

whiteMORAVApower #7 Posted 24 December 2012 - 12:32 AM

    Private

  • Player
  • 130 battles
  • 6
  • Member since:
    12-08-2012
Tak jsem článek na Portále Extrahardware přečetl a dost potěšil, občas musím hrát na notebooku  který není na hraní a moc nezvládá ,snižoval jsem vše  a obraz byl hrůza . Ted vím co  mám vypnout ,co jen snížit a co ponechat..

sapphire #8 Posted 24 December 2012 - 12:37 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 32650 battles
  • 766
  • [PTS] PTS
  • Member since:
    12-30-2010
pecka  :Smile_Default:

Neal_Nadal #9 Posted 02 January 2013 - 11:44 AM

    Extra Hardware

  • Player
  • 21433 battles
  • 197
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    07-21-2011
A je tu snad poslední, čtvrtý článek na téma World of Tanks 8.x a hardware:
http://forum.worldof...eon-vs-geforce/

PorterRockwell #10 Posted 02 January 2013 - 01:58 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 18589 battles
  • 7,059
  • Member since:
    04-27-2011

View Postufoncz, on 02 January 2013 - 11:44 AM, said:

A je tu snad poslední, čtvrtý článek na téma World of Tanks 8.x a hardware:
http://forum.worldof...eon-vs-geforce/

Jak tak čtu, WoT opravdu není jednoduchý případ co se výkonu týče, o to více jsou vítané takto podrobně zpracované články!

Dovolil jsem si tento odkaz přidat do seznamu vašich článků nahoře :)

Misutca #11 Posted 02 January 2013 - 04:42 PM

    Private

  • Player
  • 6455 battles
  • 4
  • Member since:
    04-23-2011
čekal sem, že mi to pomůže s koupí nového PC, ale dozvěděl sem se jen, že na kompu za 50k to běží na max detaily plynule :-)
není někde test, který by mi s tím pomohl a nemusel bych vytasit čtyřměsíční výplatu? :-D

Neal_Nadal #12 Posted 02 January 2013 - 05:37 PM

    Extra Hardware

  • Player
  • 21433 battles
  • 197
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    07-21-2011
Řekl bych, že spíš nečetl (je toho dohromady celkem dost, já vím ;-)). Pokud je k tomu počítači například monitor s rozlišením 1920 × 1080 px, potom sestava s Core i3-3220 a GeForce GTX 660, nějakou RAM, HDD (i když mít hru na SSD není u WoT od věci, 120GB Kingston V300 stojí rozumných 2200 Kč) rozhodně za 50 000 Kč nebude.

Razlik #13 Posted 03 January 2013 - 11:44 AM

    Private

  • Player
  • 7647 battles
  • 24
  • Member since:
    05-23-2011
Já mám poslední dobou problémy i na střední detaily s vypnutým AA a ostatníma blbinkama a to při sestavě s core i5 3317U, GF GT 640M 1GB a 4 GB ram..asi to nejvíce brzdí procesor no, což je škoda :(

zaplik1 #14 Posted 16 January 2013 - 12:11 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21911 battles
  • 55
  • [BO-VA] BO-VA
  • Member since:
    10-27-2012
t

Edited by zaplik1, 16 January 2013 - 12:13 PM.


zaplik1 #15 Posted 16 January 2013 - 12:12 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21911 battles
  • 55
  • [BO-VA] BO-VA
  • Member since:
    10-27-2012
ze všech článků jsem z toho akorát v p**** nevím co mám vypnout nastavit :-( aby mě to šlapalo mám fps 20 což mě přijde mizerné :-( ,ale nevím co mám vypnout a co ne :-(

Neal_Nadal #16 Posted 24 January 2013 - 06:29 PM

    Extra Hardware

  • Player
  • 21433 battles
  • 197
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    07-21-2011
Tak pokud máte v PC grafickou kartu od nVidie, můžete si zkusit nechat nastavit World of Tanks automaticky (WoT je na seznamu prvních 41 podporovaných her), viz:
http://extrahardware...tahovat-zkouset

Neal_Nadal #17 Posted 07 February 2013 - 12:01 AM

    Extra Hardware

  • Player
  • 21433 battles
  • 197
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    07-21-2011
World of Tanks: průvodce hardwarem a nastavením pro ty, co spěchají

PorterRockwell #18 Posted 12 February 2013 - 06:51 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 18589 battles
  • 7,059
  • Member since:
    04-27-2011
Díky za další užitečný článek, přidáno do seznamu!

bmarian #19 Posted 01 May 2013 - 06:57 AM

    Private

  • Player
  • 28678 battles
  • 4
  • Member since:
    03-24-2012

View Postufoncz, on 24 January 2013 - 06:29 PM, said:

Tak pokud máte v PC grafickou kartu od nVidie, můžete si zkusit nechat nastavit World of Tanks automaticky (WoT je na seznamu prvních 41 podporovaných her), viz:
http://extrahardware...tahovat-zkouset

View PostDargnon, on 23 December 2012 - 01:23 PM, said:

Ta vlákna jsou dobře rozběhlá, přelinkoval jsem to na ně.

Nevím jak tady dát text, tak se omlouvám když to udělám špatně ale nevím si rady.

Zdravím všechny tankysty. Hraju tanky už asi půl roku na klasickém PC s os. XP a nemám žádné problémy. Ale chtěl jsem si tuto hru nainstalovat na notebook Acer 5738ZG s operačním systémem WIN 7 a ejhle problém. Stáhnul jsem hru a vypadalo to v pohodě, až na to že nejde  spustit. Píše mi to pořád že mi chybí d3dx9_43dll, našel jsem radu nainstalovat directx. A zase nic. Nainstaloval jsem i jiné instalace directux a zase nic. Taky jsem několikrát přeinstaloval hru.  Nejsem moc sběhlý s prací na pc, tak prosím někoho zkušeného o pomoc.

Minuette #20 Posted 01 May 2013 - 08:23 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 31897 battles
  • 719
  • [FFP] FFP
  • Member since:
    10-13-2012

View Postbmarian, on 01 May 2013 - 06:57 AM, said:

[/size]
Nevím jak tady dát text, tak se omlouvám když to udělám špatně ale nevím si rady.
Zdravím všechny tankysty. Hraju tanky už asi půl roku na klasickém PC s os. XP a nemám žádné problémy. Ale chtěl jsem si tuto hru nainstalovat na notebook Acer 5738ZG s operačním systémem WIN 7 a ejhle problém. Stáhnul jsem hru a vypadalo to v pohodě, až na to že nejde  spustit. Píše mi to pořád že mi chybí d3dx9_43dll, našel jsem radu nainstalovat directx. A zase nic. Nainstaloval jsem i jiné instalace directux a zase nic. Taky jsem několikrát přeinstaloval hru.  Nejsem moc sběhlý s prací na pc, tak prosím někoho zkušeného o pomoc.
Potřebuješ ne přeinstalovat jen Directx,ty potřebuješ nainstalovat konkrétní verzi Directx9,protože soubory které hra potřebuje nejsou v Dx který máš ve Win7 obsažené. Stáhni a nainstaluj Dx9 například odsud http://www.softwarep...ws/directx.html a mělo by to být vyřešené.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users