Jump to content


Wymagania sprzetowe


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
10 replies to this topic

PanzerVegoPL #1 Posted 28 November 2010 - 07:45 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 1463 battles
  • 88
  • Member since:
    07-06-2010
Niezbyt ci może na tym sprzęcie pójść, mam takie wyposażenie:

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+
Karta graficzna: GeForce 8600 GT 516 mb
Ram: 3GB

Już przy tym mi czasami tnie, mam starą kartę graficzną ale jeszcze chodzi, u ciebie było by kiepsko!
Wymień procesor przynajmniej na ok 3 GHz, karta taka se (zmniejsz antyaliasing na najmniejszą kofnigurację).
Dam ci wymagania do WoT'a:

Minimum system requirements:
CPU: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 128 Kbps

Average system requirements:
CPU: 3 GHz
RAM:2 GB
Video: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 128 Kbps

Maximum system requirements:
CPU:  2 Core 3 GHz
RAM: 2 GB
Video: GeForce 9800 (512 MB) / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 1024 Kbps or higher (for faster downloads)
:Smile_honoring:

To chyba na tyle, jeśli pomogłem nie ma sprawy

Adiqq #2 Posted 28 November 2010 - 07:46 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 2303 battles
  • 46
  • Member since:
    07-20-2010
Gra ma schrzanioną optymalizację i nawet na lepszym sprzęcie są problemy z wydajnością.
Teoretycznie na minimalnych powinieneś wyciągnąć te 20-30 FPSów, tylko pytanie czy taka gra ma sens.

PanzerVegoPL #3 Posted 28 November 2010 - 07:49 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 1463 battles
  • 88
  • Member since:
    07-06-2010
Może ci ciąć na sempronie ok. 15-20 fps, jeżeli masz neta poniżej 1mb to może ci jeszcze ping spowolnić ( Gra nie miałaby wtedy sensu)  :unsure:

PanzerVegoPL #4 Posted 28 November 2010 - 07:55 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 1463 battles
  • 88
  • Member since:
    07-06-2010

View Postcinekjo11, on 28 November 2010 - 07:47 PM, said:

A na najniższych pójdzie bez przecinki ?

Jak na najniższych ma chodzić bez przecinki, już na średnich wymaganiach czasem tnie, musiałbyś mieć wyposażenie na maksa.

PanzerVegoPL #5 Posted 28 November 2010 - 07:57 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 1463 battles
  • 88
  • Member since:
    07-06-2010
Taki procek co ja kupiłem, kosztuje od 180 do 250 albo jak w jakis drogich sklepach to nawet 300. Najpierw se karte sprawdz i procka jak nie pomoze ( CAŁEGO KOMPA WYMIEŃ) - taniej wyjdzie  :Smile-playing:

Philion #6 Posted 28 November 2010 - 08:12 PM

    Junior Sergeant

  • Beta Tester
  • 11374 battles
  • 166
  • Member since:
    09-13-2010
na forum jest fix 2.0 do fps z nim na athlon xp 2.5Ghz + 2GB RAM + 7600 gs pasywna mam średnio po 50 fps na 1024 i średnich detalach, niech jeszcze poprawią dym i będzie ok

BIGVODKA #7 Posted 28 November 2010 - 09:01 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 12043 battles
  • 254
  • [CARBO] CARBO
  • Member since:
    10-26-2010
mam procka 2,8 ram 1gb karte gforce 6610 i na minimalnych gra mi sie czolgami dobrze, artyleria nie da sie grac sensownie bo po wyjsciu z sat-view laduje ci sie obszar wokolo arty czasami po 30sekund czasami nie, ale te sekundy decyduja czasem o zyciu i smierci. fps 15-35 zalezy od mapy (taka otwarta jak wysuszona rzeka to 20 nie przekraczam, ale np. ensk lub inne miasta 25+) przy dobrych wiatrach pokazuje mi sie 30sek od rozpoczecia bitwy. niestety np. w tych miastach przekletych to 30sekund po rozpoczeciu bitwy wchodze do gry XD gram chyba na granicy pociagnie/nie pociagnie i gdyby arty lepiej dzialalo graloby sie znosnie. net 6mb to akurat daje rade