Jump to content


Lagy, ping, odezva

Lagy ping latence lag ... ms připojení lagy internet

  • Please log in to reply
1064 replies to this topic

lubinac #1041 Posted 02 January 2020 - 11:01 AM

    Private

  • Player
  • 17259 battles
  • 40
  • [BCATS] BCATS
  • Member since:
    05-16-2012

View PostLeeroy_YOLO, on 01 January 2020 - 10:34 PM, said:

Dělá ti to na obou serverech nebo jenom na jednom ?

U obou. Teď zatím klid :-)



lubinac #1042 Posted 02 January 2020 - 10:00 PM

    Private

  • Player
  • 17259 battles
  • 40
  • [BCATS] BCATS
  • Member since:
    05-16-2012
Tak teď večer mi to ve hře píše do 50ms, ale kouše se to jak zpomalenej film, i manželka řekla, že je to šílený. Dle mě to mají prostě přetížený...

1_9_1939 #1043 Posted 30 January 2020 - 08:34 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 7175 battles
  • 552
  • Member since:
    03-03-2014

Cogentco má zase lagy, tentokrát se jim to vysralo už v práglu, hezkých 60ms navíc na cestu a 5 procent packetloss, nehratelné.

Edit: už to spravili


Edited by 1_9_1939, 30 January 2020 - 09:55 PM.


Rejpy #1044 Posted 12 February 2020 - 05:04 PM

    Private

  • Player
  • 23218 battles
  • 19
  • [CSBK] CSBK
  • Member since:
    11-29-2012

Zdarec, nemáte někdo zkušenost s tímto (viz. foto)? Ztráty paketů u různých serverů po cestě na WoT server. 

 

Nejsem moc zručný ajťák, takže jestli máte nějaký rady budu rád :) 

 

Attached Files

  • Attached File   PingPlotter_zaznam.png   256.16K

Edited by Rejpy, 12 February 2020 - 05:05 PM.


Naahk_CZ #1045 Posted 15 February 2020 - 07:32 PM

    Private

  • Player
  • 34363 battles
  • 2
  • Member since:
    01-03-2012

Ahoj. Prosím o pomoc. Včera jsem koupila nový PC ale nemohu se hnout s PINgem - standardně s 800 až 900. Na starém kompu se ping držel kolem 50. Už jsem zkusila naprosto stejné nastavení jako na starém PC ale už jsem bezradná. I když vše nastavím na minimum tak ping pořát nahoře. Když pustím hru na stejném připojení na starém PC tak pohoda. Prosím o pomoc co kde nastavit aby mi šel ping dolů. Nové PC - i7 - 9750H, 16 gb RAM, GPU - Nvidia GTX 1650. 

Dle nastavení hry mohu použít vše na ultra - hra je krásná, ale nedá se hrát. Díky



Jmeno1 #1046 Posted 15 February 2020 - 08:36 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 53612 battles
  • 12,136
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    09-02-2012
Ping by s HW neměl souviset. Nejedeš přes nějakou obyčejnou wifi co neumí rozdělovat využití signálu? 

Hydroblast #1047 Posted 15 February 2020 - 09:22 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 37846 battles
  • 968
  • [KHIL] KHIL
  • Member since:
    10-25-2011
Firewally a Windows defendery? Případně jsi na kabelu, nebo bezdrátově? Co jiné hry?

Rovano #1048 Posted 16 February 2020 - 09:50 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 52948 battles
  • 761
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013
Celý odpoledne v pohodě a teď navečer mi začlo lagovat EU1. Ta testovací utilita nenašla nic nenormálního. Ale v bitvě lag 200+ms. Přepl jsem se na EU2, kerej mám normálně horší a ten je v pohodě.

Edited by Rovano, 16 February 2020 - 10:38 PM.


Naahk_CZ #1049 Posted 16 February 2020 - 09:58 PM

    Private

  • Player
  • 34363 battles
  • 2
  • Member since:
    01-03-2012

Už jsem na to přišla. Nějaká aplikace OneNote nebo tak nějak mi to brzdila. Odinstalováno a OK. Díky všem.

 



igirogi05 #1050 Posted 22 September 2020 - 10:23 PM

    Private

  • Player
  • 31024 battles
  • 1
  • Member since:
    01-31-2014
Zase niečo robili zo servermi ?  pár dní už mám Ping vysoký....

Edited by igirogi05, 22 September 2020 - 10:23 PM.


Sstyx #1051 Posted 23 September 2020 - 09:27 AM

    Czech Community Manager

  • WG Staff
  • 23941 battles
  • 6,207
  • [BIA] BIA
  • Member since:
    10-05-2014

View Postigirogi05, on 22 September 2020 - 10:23 PM, said:

Zase niečo robili zo servermi ?  pár dní už mám Ping vysoký....

Ahoj, momentálně je problém na uzlu Telie, jakmile ti jde trasa dat přes tento uzel, můžeš zaznamenávat problémy s pingem. Problém lze vyřešit například. využitím VPN na přesměrování toku dat nebo krátkodobě i restart routeru (někdy i opakovaně ) . 



Fantucci #1052 Posted 25 September 2020 - 02:06 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 35098 battles
  • 860
  • [-LCP-] -LCP-
  • Member since:
    01-02-2013
u mě prostě nehratelné.  Ping 250 a Ping plotter ukazuje ukazuje zvýšení na  115.197.broadband16.iol.cz.... 

dzeffo #1053 Posted 01 November 2020 - 12:53 PM

    Corporal

  • Player
  • 36487 battles
  • 103
  • [ZONA7] ZONA7
  • Member since:
    11-11-2012

dnes  strašné  od 80 do 130  ping  

zasa    dalšie  -  od WG  



Rovano #1054 Posted 06 November 2020 - 08:14 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 52948 battles
  • 761
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

EU1, EU2, EU3 unplayable...

 

Na EU3 kolem 20h najednou ping 90-120ms... i hráčů z jiné části ČR. Nehratelné. Zkusili jsme 6 bitev a vzdali to.

EU1 o 15ms lepší. Sem tam problém s ovládáním vozidla, ale proti EU3, kde to šlo ovládat velice špatně, lepší. Na hranici nouze.

 

V nabídce v garáži se EU1, EU2 i EU3 tváří pingově bledě.

 

Abychom, si rozumněli. Bylo to nehratelné! Všude. Jaké bude opatření do budoucna? Jako vždy, nic?

 

Je to jeden z velkých důvodů, proč tadle hra jde z kopce. Když ani to hlavní, to je technické zázemí, není ochotná zacvakat.

 

Je to dlouhodobější problém více lidí. Z různých částí ČR. Sám sem tam monitoruji linku na routeru... a ten problém byl dneska i na posledních dvou hopech.

 

Chápete to? My možná nehrajeme každej den. Ale když už(tak i platíme něco WG), tak si chceme v klidu zahrát(když pominu současné problémy WoTka). A co? Nejde ovládat tank. Seká to. To by se jeden picl. Zrovna mám čas, ale WoT zrovna nemá náladu. Prostě smolík.

 

Já tomu nerozumím. Jiné hry, co mají stejně nebo více hráčů, a jsou více závislé herně na pingu, těmito problémy netrpí. O co jde? Že vy máte nestálé počty hráčů? Neochota pustit pro nás sráče penízky?

A tak je to pořád. Na Vánoce to bude zase nehratelné nonstop?

 

Jen idiot může navrhnout EU3 na stejném místě, jako je EU1 a EU2. Ledaže prachy, korporátní alpinizmus.

Nazdar!


Edited by Rovano, 07 November 2020 - 12:02 AM.


RozaMadMax #1055 Posted 07 November 2020 - 03:00 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 79627 battles
  • 929
  • [MYGOD] MYGOD
  • Member since:
    04-17-2013

View PostRovano, on 06 November 2020 - 07:14 PM, said:

EU1, EU2, EU3 unplayable...

 

Na EU3 kolem 20h najednou ping 90-120ms... i hráčů z jiné části ČR. Nehratelné. Zkusili jsme 6 bitev a vzdali to.

EU1 o 15ms lepší. Sem tam problém s ovládáním vozidla, ale proti EU3, kde to šlo ovládat velice špatně, lepší. Na hranici nouze.

 

V nabídce v garáži se EU1, EU2 i EU3 tváří pingově bledě.

 

Abychom, si rozumněli. Bylo to nehratelné! Všude. Jaké bude opatření do budoucna? Jako vždy, nic?

 

Je to jeden z velkých důvodů, proč tadle hra jde z kopce. Když ani to hlavní, to je technické zázemí, není ochotná zacvakat.

 

Je to dlouhodobější problém více lidí. Z různých částí ČR. Sám sem tam monitoruji linku na routeru... a ten problém byl dneska i na posledních dvou hopech.

 

Chápete to? My možná nehrajeme každej den. Ale když už(tak i platíme něco WG), tak si chceme v klidu zahrát(když pominu současné problémy WoTka). A co? Nejde ovládat tank. Seká to. To by se jeden picl. Zrovna mám čas, ale WoT zrovna nemá náladu. Prostě smolík.

 

Já tomu nerozumím. Jiné hry, co mají stejně nebo více hráčů, a jsou více závislé herně na pingu, těmito problémy netrpí. O co jde? Že vy máte nestálé počty hráčů? Neochota pustit pro nás sráče penízky?

A tak je to pořád. Na Vánoce to bude zase nehratelné nonstop?

 

Jen idiot může navrhnout EU3 na stejném místě, jako je EU1 a EU2. Ledaže prachy, korporátní alpinizmus.

Nazdar!


Ano občas to blblo, ale primární vina byla na Telii v Reichu. JInak EU 1 a 2 jsou v jiných státech.



Rovano #1056 Posted 07 November 2020 - 09:54 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 52948 battles
  • 761
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

View PostRozaMadMax, on 07 November 2020 - 03:00 AM, said:


Ano občas to blblo, ale primární vina byla na Telii v Reichu. JInak EU 1 a 2 jsou v jiných státech.

Můžeš to něčím podložit? Měl jsem včera puštěnou utilitu přímo na routeru a na Telii to nevypadalo teda.

I když teoreticky by měl být problém někde před rozcestím, protože jeli blbě šecky tři.

 

Já prostě jen nechápu, proč RUS servery jsou pomalu po celé planetě, ale EU se nacpe takhle blbě na jednu stranu.

 

Vždyť jsou hry, kde můžeš hrát i za oceánem v pohodě.


Edited by Rovano, 07 November 2020 - 09:57 AM.


Cerb4rus #1057 Posted 07 November 2020 - 10:22 AM

    Player

  • Player
  • 51462 battles
  • 4,880
  • Member since:
    02-17-2011

View PostRovano, on 07 November 2020 - 09:54 AM, said:

Můžeš to něčím podložit? Měl jsem včera puštěnou utilitu přímo na routeru a na Telii to nevypadalo teda.

I když teoreticky by měl být problém někde před rozcestím, protože jeli blbě šecky tři.

 

Já prostě jen nechápu, proč RUS servery jsou pomalu po celé planetě, ale EU se nacpe takhle blbě na jednu stranu.

 

Vždyť jsou hry, kde můžeš hrát i za oceánem v pohodě.

Problém s telii obzvlášť u O2 ve večerních hodinách problém starý několik let, u mě to byl důvod proč jsem odešel od O2


Edited by Cerb4rus, 07 November 2020 - 10:23 AM.


Rovano #1058 Posted 07 November 2020 - 04:18 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 52948 battles
  • 761
  • [F-2-P] F-2-P
  • Member since:
    05-18-2013

View PostCerb4rus, on 07 November 2020 - 10:22 AM, said:

Problém s telii obzvlášť u O2 ve večerních hodinách problém starý několik let, u mě to byl důvod proč jsem odešel od O2


Nemám O2 a mluvím tu o různých lokacích v ČR s různými poskytovateli. Na O2 to nesvedeš...

 

Ale to je fuk. Kdo by hrál hru, kde 7 hráčů bojuje v koridoru proti 2 hráčům... nebo pravidelně se 3 artynama.

Každý víkend prudce poklesne herní IQ.


Edited by Rovano, 07 November 2020 - 04:19 PM.


Sati8381 #1059 Posted 25 November 2020 - 05:42 PM

    Private

  • Player
  • 32089 battles
  • 1
  • [TROB] TROB
  • Member since:
    11-19-2013
Môže mi niekto vysvetliť prečo na EU2 a EU3 mám ping okolo 120-150 seká a je to nehratelné a na EU1 ping do 40 a žiaden problém mne ide o to že na EU1 som pre klan nepoužiteľný 

Taramtum #1060 Posted 26 November 2020 - 10:32 AM

    Captain

  • Player
  • 32305 battles
  • 2,319
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-17-2018

View PostSati8381, on 25 November 2020 - 05:42 PM, said:

Môže mi niekto vysvetliť prečo na EU2 a EU3 mám ping okolo 120-150 seká a je to nehratelné a na EU1 ping do 40 a žiaden problém mne ide o to že na EU1 som pre klan nepoužiteľný 


Protože cesta. Server EU1 a EU2 jsou fyzicky v jiných částech světa a spojení jde přes jiné linky/operátory. Já to mám také tak, například moc nemohu hrát LTčka na EU2 - neudržím se například v ulici. Jestli to chceš řešit, musíš si zjistit, kde se to zadrhává a pak to reklamovat u providera.

 







Also tagged with Lagy, ping, latence, lag, ..., ms, připojení, lagy, internet

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users