Jump to content


Lagy

Lagy ping latence lag

  • Please log in to reply
713 replies to this topic

CzTrewq #21 Posted 02 March 2013 - 09:33 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 6696 battles
  • 159
  • [KLANU] KLANU
  • Member since:
    08-24-2011
Já mám taky problém. Internet jede v pohodě jako vždy, ping jsem měl vždy 20-40 a od včera okolo 150-170. V čem je problém?

Derp_Trollington #22 Posted 02 March 2013 - 05:46 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 38301 battles
  • 7,481
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
@Joseph_from_Pilsen:
Jo, tak jsem na to koukal a minimálně ČVUT tu trasu změnil, přes Amsterdam to už neleze a najednou je to radost hrát...
........
  4	4ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  ****.cesnet.cz [195.113.***.***]
								0/ 100 =  0%   |
  5	3ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  prag-b3-pos4-0.telia.net [213.248.77.117]
								0/ 100 =  0%   |
  6   10ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  win-bb2-link.telia.net [213.155.132.182]
								0/ 100 =  0%   |
  7   14ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  mcn-b2-link.telia.net [80.91.248.33]
								0/ 100 =  0%   |
  8   13ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  bcc-ic-152279-mcn-b2.c.telia.net [195.12.255.166]
								0/ 100 =  0%   |
  9   13ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  te-2-1-cr2-muc.de.bcc-ip.net [212.68.66.130]
								0/ 100 =  0%   |
 10   12ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  213.252.176.28
								0/ 100 =  0%   |
 11   12ms	 0/ 100 =  0%	 0/ 100 =  0%  woteu2-slave-72.worldoftanks.eu [213.252.131.72]
Ve hře mám 15-30 ms, paráda. Jen doufám, že tahle změna není dočasná.

scooby_doom #23 Posted 05 March 2013 - 03:40 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Spoiler                     

Reknete mi kde je chyba? Ping ve hre 250ms+

Edited by scooby_doom, 05 March 2013 - 03:46 PM.


Derp_Trollington #24 Posted 05 March 2013 - 03:52 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 38301 battles
  • 7,481
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011

View Postscooby_doom, on 05 March 2013 - 03:40 PM, said:

Reknete mi kde je chyba? Ping ve hre 250ms+
A bylo to puštěny ve stejnej čas ( = při hraní s tím vysokým pingem ingame)?
Co říká
fping 213.252.131.65 -t 1 -c 
?
http://www.kwakkelflap.com/fping.html

scooby_doom #25 Posted 05 March 2013 - 04:19 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
No byl sem v garazi po bitve. Takze to bylo pusteny +/- ve stejnou dobu.

Ten program fping se mi pusti a hned zmizi, netusim kde je zrada. Zkousel sem mazat nastaveni hry, smaznout vsechny mody, restartovat modem, sitovou kartu a kdyz se to nejak ustali treba po peti bitvach tak je to kolem 90-110ms a kdyz se podivam na screeny treba mesic zpet tak na fotkach mam ping 38ms, 42ms, 56ms atd.

Rychlost netu plna, upload taky, web odezva 40ms max 90ms, stabilita momentalne 98.2%. Pc projeto spybotem, adwarem a komplet antivirovej test vcera a nic. Vazne netusim kde je zrada. Asi si zitra stahnu kompletni 8.4 a smazu vsechno tohle a uvidi se. Ale zajimavy je ze na testserveru mam ping do 60 - 70ms a ten je udajne zalagovanej.

Edited by scooby_doom, 05 March 2013 - 04:35 PM.


Derp_Trollington #26 Posted 05 March 2013 - 06:07 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 38301 battles
  • 7,481
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
Ten fping musíš pustit z příkazové rádky a naklepat tam ty správny parametry.

scooby_doom #27 Posted 05 March 2013 - 07:51 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Spoiler                     

Ale nejak nechapu kdyz pustim fping a zadam tam ten prikaz co jsi poslal tak mi to vypisuje porad request timed out a porad dokola.. Ted mam ping 90-110ms

scooby_doom #28 Posted 10 March 2013 - 04:08 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Jestli IP herniho serveru je 213.252.131.65 tak na nej mam ping 60ms a ve hre je ping 120-160ms, fps mam 40+

// novej poznatek, mluvil sem s par lidma co jim to taky laguje a vsichni mame stejneho poskytovatele  :Smile_glasses:

Edited by scooby_doom, 10 March 2013 - 10:36 PM.


Genf1975 #29 Posted 11 March 2013 - 01:38 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21673 battles
  • 50
  • Member since:
    04-12-2012
co mas za poskytovatele? UPC?
nejvic me fascinuje ze pres den v prumeru 25ms<>max 65ms... po 20te hodine ( +/- 1 hodina).. latence mezi 170-2800ms, takze tanciky totalne nehratelne.. ve hre to poznam okamzite.. (ping 300+) a je to jak kdyby ti nekto vytrh z ruky klavesnici a zacal delat psi kusy.. mno a kolem pulnoci... lup a jede to zas ok.
bohuzel nejsem schopen ISP presvedcit ze problem neni u me, kdyz nejvetsi narust v prodlevach je nekde mezi tretim a ctvrtym hopem ode me..
v mem konkretnim pripade mezi 84.242.127.1, 84.116.221.37, 84.116.130.230, 213.46.172.210  za temito adresami se to zda jiz byt v poradku.

Jsem zoufaly :( ale ocividne s tim nic nenadelam

scooby_doom #30 Posted 11 March 2013 - 03:19 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Ne, telefonicu maji vsichni s kym sem se bavil. UPC ma bratr a na nej teda se neda stezovat. 20ms. Takze jestli mas UPC bych to spis videl nekde v mistni lokalite u tebe.

Genf1975 #31 Posted 11 March 2013 - 10:56 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21673 battles
  • 50
  • Member since:
    04-12-2012
mno stacilo to isp tu trocha pomluvit.. a vecer bez jedinyho lagu.. max 45ms... ooo  dekuji neznamy sahibe s cervenym tlacitkem :D

Rekwy #32 Posted 13 March 2013 - 02:16 PM

    Sergeant

  • Player
  • 21771 battles
  • 482
  • [ACSR] ACSR
  • Member since:
    11-04-2012
no taky se pridavam :) vsechny hry jdou v pohode jen wot lagy jak krava...jedu si tankem ping cca 15 a zniceho nic tank jede sam kouknu ping 400-999

scooby_doom #33 Posted 13 March 2013 - 05:16 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Mluvil sem s poskytovatelem a podle nej je vsechno v poradku a jestli to dela na online hre, tak sou na vinne jeji servery ;) To je vse co mi rekli...

Derp_Trollington #34 Posted 13 March 2013 - 05:26 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 38301 battles
  • 7,481
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
Ono může být všechno v pořádku.... až do místa, která spadají do moci tvého poskytovatele a se kterýma může něco dělat, což bude nejspíš po nějakej uzel na optice. S tím, kudy to putuje dál (nedejbože v zahraničí), už tvůj poskytovatel přímo nic nedělá (resp. má sice nějaky smlouvy a na jejich základě si může něco vydupat, ale proč by to dělal, když to jakžtakž funguje?).

scooby_doom #35 Posted 13 March 2013 - 07:19 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Ja vim, ale mesic zpet to nikdy nedelalo. A proc by najednou menili naky smlouvy mi hlava nebere. Navic sem tu posilal trasu z prikazovy radky a tam zadny ztraty nebyly  :Smile_mellow:

Derp_Trollington #36 Posted 13 March 2013 - 07:32 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 38301 battles
  • 7,481
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
A jo, to jsi byl ty, těch pár postů nahoře. :Smile-hiding:
Sorry, těch postů a témat ohledně lagů/pingů je tady hodně a všechny si nepamatuju. Dověděl ses něco od supportu, pokud jsi tam psal?

scooby_doom #37 Posted 13 March 2013 - 08:11 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Nepsal jsem na support. Myslis ze to ma smysl? Hraju to pres rok a neco a nikdy sem s timhle internetem nemel sebemensi problem. Najednou jo. Nesvadim chybu jen na tanky, ale je to jak na houpacce, pres cmd ping stale stejnej, jednu bitvu 70-80ms a dalsi bitvu 140ms+

War Thunder ping 57 ve hre, Counter Strike na nemecky nebo francouzsky servery kolem 40ms. Proste je nekde neco spatne.

oglop #38 Posted 13 March 2013 - 09:14 PM

    Sergeant

  • Player
  • 18220 battles
  • 438
  • [ANV] ANV
  • Member since:
    05-15-2012
smysl to má.. aspon to nasere i je.. a ne jen nás

scooby_doom #39 Posted 14 March 2013 - 12:00 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28265 battles
  • 119
  • Member since:
    12-30-2011
Pulnoc a zase 120ms+  :arta:

Rekwy #40 Posted 14 March 2013 - 05:49 PM

    Sergeant

  • Player
  • 21771 battles
  • 482
  • [ACSR] ACSR
  • Member since:
    11-04-2012
Tak uz jsem mel doma i technika kterej mi menil komplet cely router a problem na moji strane nevidi, pri jinych hrach treba CS:GO mam ping 15-30ms





Also tagged with Lagy, ping, latence, lag

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users