Jump to content


Nováčci, Otázky & Odpovědi

jak maximalizovat hru otázočka

  • Please log in to reply
3075 replies to this topic

Jukl282 #3061 Posted Today, 11:12 AM

    Private

  • Player
  • 1860 battles
  • 10
  • Member since:
    10-11-2017
To spíš zní, jak kdyby je naklikal, ale nerozbil. 

radim75cz #3062 Posted Today, 11:16 AM

    Private

  • Player
  • 14291 battles
  • 47
  • [LKPR] LKPR
  • Member since:
    10-04-2013

Jsem na dekoderu vlevo dam vse na nahodna uroven v pravo je cislo 100.

Pod tim kladivo ziskat ulomky-kliknu vidim ozdoby vetsina jich ma cervenou tecku v pravo nahore.

Naklikam ozdobby dole na diamantu mam cislo 100 a nic naklikal jsem 130 taky nic naklikal jsem 960 taku nic.

Vlevo pod ozdobama stale pise je potreba vice ulomku



berserkerdog #3063 Posted Today, 11:25 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 11604 battles
  • 1,524
  • [A-N-V] A-N-V
  • Member since:
    10-18-2014

View Postradim75cz, on 18 December 2017 - 11:16 AM, said:

Jsem na dekoderu vlevo dam vse na nahodna uroven v pravo je cislo 100.

Pod tim kladivo ziskat ulomky-kliknu vidim ozdoby vetsina jich ma cervenou tecku v pravo nahore.

Naklikam ozdobby dole na diamantu mam cislo 100 a nic naklikal jsem 130 taky nic naklikal jsem 960 taku nic.

Vlevo pod ozdobama stale pise je potreba vice ulomku

 

Naklikat to nestačí, musíš to dát rozbít, hledej další tlačítko..

Edited by berserkerdog, Today, 11:26 AM.


radim75cz #3064 Posted Today, 11:39 AM

    Private

  • Player
  • 14291 battles
  • 47
  • [LKPR] LKPR
  • Member since:
    10-04-2013

Naklikam a bohuzel vsechny ostatni tlacitka jsou neaktivni.Pise to jen nedostatek ulomku.

Nahore nad ozdobama je taky diamant a je tam napsano k dispozoci 0 pod tim mam cca. 50 ozdob.

Chybi mi jeste tri body a budu na 5 vanocni nalade/urovni


Edited by radim75cz, Today, 11:54 AM.


berserkerdog #3065 Posted Today, 11:58 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 11604 battles
  • 1,524
  • [A-N-V] A-N-V
  • Member since:
    10-18-2014

View Postradim75cz, on 18 December 2017 - 11:39 AM, said:

Naklikam a bohuzel vsechny ostatni tlacitka jsou neaktivni.Pise to jen nedostatek ulomku.

Nahore nad ozdobama je taky diamant a je tam napsano k dispozoci 0 pod tim mam cca. 50 ozdob.

Chybi mi jeste tri body a budu na 5 vanocni nalade/urovni

 

Pak už pomůže vážně jedině printscreen, pokud ho můžeš udělat hoď ho sem a uvidíme.

radim75cz #3066 Posted Today, 12:15 PM

    Private

  • Player
  • 14291 battles
  • 47
  • [LKPR] LKPR
  • Member since:
    10-04-2013

jak se to dela - printscreen??Umim jen z webu printscrin z garaze wot mi to nejde

Printscreen nepujde ted jsem se dival neumel bych ho sem ani vlozit.


Edited by radim75cz, Today, 12:18 PM.


berserkerdog #3067 Posted Today, 12:16 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 11604 battles
  • 1,524
  • [A-N-V] A-N-V
  • Member since:
    10-18-2014

View Postradim75cz, on 18 December 2017 - 12:15 PM, said:

jak se to dela - printscreen??Umim jen z webu printscrin z garaze wot mi to nejde

 

zmáčkneš tlačítko PrtScr a screen je hotovej, automaticky se ti uloží do složky printscreen, která je ve složce World of tanks

radim75cz #3068 Posted Today, 12:36 PM

    Private

  • Player
  • 14291 battles
  • 47
  • [LKPR] LKPR
  • Member since:
    10-04-2013
Tak printscreen uz jsem nasel ve slozce wot a jak ted?Nevim jak to vlozit

Sstyx #3069 Posted Today, 12:37 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 7351 battles
  • 791
  • [PZBT1] PZBT1
  • Member since:
    10-05-2014

View Postradim75cz, on 18 December 2017 - 12:15 PM, said:

jak se to dela - printscreen??Umim jen z webu printscrin z garaze wot mi to nejde

Printscreen nepujde ted jsem se dival neumel bych ho sem ani vlozit.

 

Ozdoby jsi nerozbil. Když jsi na stránce kde tvoříš ozdoby, tak vedle "vytvořit" máš tlačítko - "získat úlomky" nebo tak nějak. Klikni na něj - zobrazí se ti nová stránka - označ všechny ozdoby, co chceš rozbít - zmáčkni tlačítko "získat úlomky" - vše se rozbije - jdi zpátky na výrobu - vyber si co chceš vyrobit a zmáčkni tlačítko "vyrobit".

Názvy tlačítek jsou orientační - nejsem na hře.


 

Pro vložení printscreenu: v garáži využij tlačítka ctrl+alt+print screen. Jdi na stránku ctrlv.cz. Vlož obrázek pomocí ctrl+v. Ořízni obrázek dle potřeby. Klikni na obrázek. Vyskočí ti nová stránka - zkopíruj url té stránky. Jdi na forum a klikni na ikonu image ( obrázek vedle úpravy barvy písmen ) - vlož zkopírované URL.



radim75cz #3070 Posted Today, 12:49 PM

    Private

  • Player
  • 14291 battles
  • 47
  • [LKPR] LKPR
  • Member since:
    10-04-2013
https://ctrlv.cz/EKa4

rejnok1 #3071 Posted Today, 12:49 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 18728 battles
  • 1,893
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

Po vybrání ozdob musíš kliknout na Rozbít ozdoby viz výše.



radim75cz #3072 Posted Today, 12:55 PM

    Private

  • Player
  • 14291 battles
  • 47
  • [LKPR] LKPR
  • Member since:
    10-04-2013

Jo uz to jde.To tlacitko je pro mne pouzitelne jen 2mm takze musim velmi presne najet na tlacitko mysi,aby se to rozbilo.

Ale dekuji moc za pomoc.Diky vam jsem se na tlacitko rozbit ozdoby zameril znova a nakonec to vyslo.Mne z toho tlacitka jde pouzit jen malinky ruzek zbytek tlacitka nefunguje.

Jeste jednou diky.



berserkerdog #3073 Posted Today, 01:07 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 11604 battles
  • 1,524
  • [A-N-V] A-N-V
  • Member since:
    10-18-2014

View Postradim75cz, on 18 December 2017 - 12:55 PM, said:

Jo uz to jde.To tlacitko je pro mne pouzitelne jen 2mm takze musim velmi presne najet na tlacitko mysi,aby se to rozbilo.

Ale dekuji moc za pomoc.Diky vam jsem se na tlacitko rozbit ozdoby zameril znova a nakonec to vyslo.Mne z toho tlacitka jde pouzit jen malinky ruzek zbytek tlacitka nefunguje.

Jeste jednou diky.

 

Máš to celý nějak divně nastavený. Část informací z dekorátoru ti zakrejvá lišta s komunikací, můžeš jenom na kus tlačítka, atd.. Zkus si to nějak poladit. Normálně to vypadá trochu jinak, třeba ti sem někdo vloží ukázku, já tu bohužel nemám herního klienta.

Sstyx #3074 Posted Today, 01:10 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 7351 battles
  • 791
  • [PZBT1] PZBT1
  • Member since:
    10-05-2014
Příjde mi, že máš malou obrazovku, nevím jestli to půjde ve hře, ale zkus udělat držet "alt" a zmáčkni si - ( mínus ) mělo by se ti to oddálit. Funguje to na oddálení textu na netu, tak třeba to pomůže i tobě na hře, ale vyzkoušené to nemám. Jinak nevím jak si s tím pohrát :(

_Gazzkon_ #3075 Posted Today, 01:36 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21211 battles
  • 471
  • [W-E-L] W-E-L
  • Member since:
    12-13-2013
Má nastavený rozlišení, které nepodporuje jeho monitor, bych si tak tipnul.

rejnok1 #3076 Posted Today, 01:36 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 18728 battles
  • 1,893
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    06-28-2013

To zobrazení je dáno rozlišením monitoru a stím toho moc nenadělá. Mám to také podobně, ale vliv na hru jako takovou to nemá. jen garáž je taková trošku ořezaná viz ta tlačítka.

 

 






4 user(s) are reading this topic

2 members, 2 guests, 0 anonymous users


    Sstyx, rejnok1