Jump to content


LaCourgette XVM auto loader/updater


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

SnowKingEvo #1 Posted 08 February 2013 - 04:05 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9552 battles
  • 182
  • Member since:
    12-01-2011
Hey, i could never get the XVM to work on manual install at all, It never did what it was supposed to do, even though i placed it all in the relevant places etc until i saw the auto XVM updater by LaCourgette,

http://forum.worldof...-installupdate/

ever since then i have had the XVM running smooth, and it still is, only thing is, theres a new update for it and every time i try and get it, my anti-virus flags it up as a bad file/red flag and i cant update. I have tried to  update through other ways but it still wont work....  
Any ideas?
I tried to install the new one with WN6 features on it too and i get nothing .......

Need a bit of help please.....

Topic moved to the mod/addon section
Kr4zy

Edited by Kr4zy, 09 February 2013 - 11:48 AM.


LaCourgette #2 Posted 10 February 2013 - 07:13 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 21802 battles
  • 1,836
  • [M-ES] M-ES
  • Member since:
    02-18-2012
Hello,

Some antivirus give false-positive alerts regarding my program. Since 2.0 version, I released the source code so I can guarantee my utility is clean and doesn't contain any viruses, so you can simply deactivate your antivirus while XVM is installed by XVM Updater.

LaCourgette

SnowKingEvo #3 Posted 13 February 2013 - 05:06 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9552 battles
  • 182
  • Member since:
    12-01-2011
thanks, found the 2.0, working good now :)