Jump to content


[9.0] Crabtr33 statistiky CZ v3.02


  • This topic is locked This topic is locked
631 replies to this topic

Bohy_CZ #21 Posted 09 March 2013 - 03:01 PM

    Corporal

  • Clan Diplomat
  • 34360 battles
  • 125
  • Member since:
    07-17-2011
Ahoj šlape to dobře, maximální spokojenost, jelikož se jedná o betu tak házím první :)

Quote

Vybavení 'Hydraulický nabiják pro velkorážná děla' (1 item(s)) úspěšně nakoupeno.
Utraceno  :  500 000

a ještě jedna věc, při skončení bitvy se neukazuje přímo kolik je čistých peněz ale musí se rozkliknout servisní kanál :)

Bender64 #22 Posted 09 March 2013 - 04:26 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 32932 battles
  • 98
  • [R_D1] R_D1
  • Member since:
    09-10-2012
Tak je to nastavené aj origináli, neviem či sa to dá len tak zmeniť. Ak ostaneš do konca bitky tak ti to ukáže v čistom
http://i231.photobuc...zps1b8fb0cf.jpg

Crabtr33 #23 Posted 09 March 2013 - 04:41 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011

View PostBohy_CZ, on 09 March 2013 - 03:01 PM, said:

Vybavení 'Hydraulický nabiják pro velkorážná děla' (1 item(s)) úspěšně nakoupeno.
Utraceno  :  500 000

diky, ztraceno v prekladu. myslel jsem, ze to je promenna a pritom to byl text, takze jsem to jen neprelozil. opraveno.

Download beta2

Edited by Crabtr33, 09 March 2013 - 05:31 PM.


Bohy_CZ #24 Posted 09 March 2013 - 05:48 PM

    Corporal

  • Clan Diplomat
  • 34360 battles
  • 125
  • Member since:
    07-17-2011
http://2i.cz/e0e4a78d5e

nevím jak to jinak nahrát a doufám že to z toho pochopíš :)

jde mi o to, že v předchozí verzi bylo že po bitvě bez toho aniž by si klikl ve hře na servisní kanál tak se ti ukázala vše jako je tomu když klikneš ve hře na servisní kanál.

je to taková blbost, nepodstatná celkem :)

Crabtr33 #25 Posted 09 March 2013 - 05:51 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
toto nastaveni je prebrano z originalu, zatim jsem toto neresil, mozna nekdy pozdeji.

maork #26 Posted 09 March 2013 - 07:02 PM

    Private

  • Player
  • 33599 battles
  • 49
  • [CZF] CZF
  • Member since:
    07-30-2011
moc diky Crabter, posledni verze facha.

Scott_4 #27 Posted 09 March 2013 - 07:22 PM

    Corporal

  • Player
  • 14555 battles
  • 195
  • Member since:
    10-06-2012
Ahoj, mám problém. Udělal jsem to jak jsi popisoval ale ve hře se mi neodečítají náklady na opravu a munici. Výsledná cifra je stejná jakou jsem obdržel "brutto" :-). Nevíš co s tím?

Crabtr33 #28 Posted 09 March 2013 - 09:13 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
vzdy zkuste ty chyby nejak dolozit obrazkem, takto z textu se obvykle neda posoudit, kde muze byt problem. me odecty fugnuji, ale samozrjeme ze ve specificke situaci muze byt nekde chyba.

Edited by Crabtr33, 09 March 2013 - 09:13 PM.


Scott_4 #29 Posted 10 March 2013 - 12:39 PM

    Corporal

  • Player
  • 14555 battles
  • 195
  • Member since:
    10-06-2012

View PostCrabtr33, on 09 March 2013 - 09:13 PM, said:

vzdy zkuste ty chyby nejak dolozit obrazkem, takto z textu se obvykle neda posoudit, kde muze byt problem. me odecty fugnuji, ale samozrjeme ze ve specificke situaci muze byt nekde chyba.

Tak tady mám obrázky. Na prvním je vidět v tabulce částka kterou jsem měl vydělat čistého a v druhém je vidět že tam není odečteno za opravu.

1.
Posted Image

2.
Posted Image


Btw. když jsem to kopíroval do složky tak tam byli nějaké soubory u kterých se mě to ptalo na přepsání a já je přepsal :wacko:

Edited by Scott_4, 10 March 2013 - 12:52 PM.


Crabtr33 #30 Posted 10 March 2013 - 12:53 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
prvni obrazek nefunguje, hlavne potrebuju videt to co je v servisnim kanalu, nejlepe aby jsi mel pouze jednu bitvu.

me se cisty zisk zobrazuje spravne, takze nevim.

//Edit:
Aha, uz to vidim. To je pouze v te zprave, co za chvilu zmizi. podivam se i kdyz teda ten obrazek je moc maly. priste prosim bez zmeny velikosti ;).

Edited by Crabtr33, 10 March 2013 - 05:45 PM.


Crabtr33 #31 Posted 10 March 2013 - 05:43 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
tak jeste cekam na potvrzeni opravy z CW (doufam, ze se podarila), a myslim si, ze je to pripravene k vydani vcetne rozsirene cestiny pro 8.4.

jen zvazuju jak t oudelat s tema statistikama po bitve a ve Sluzebnim zaznamu. Je to v XVM balicku a kdyz to dam i sem, tak se to bude zdvojovat.

cNNk #32 Posted 10 March 2013 - 06:08 PM

    Lieutenant General

  • Moderator
  • 27628 battles
  • 7,679
  • [9-TDR] 9-TDR
  • Member since:
    04-14-2011

View PostCrabtr33, on 10 March 2013 - 05:43 PM, said:

tak jeste cekam na potvrzeni opravy z CW (doufam, ze se podarila), a myslim si, ze je to pripravene k vydani vcetne rozsirene cestiny pro 8.4.



CW pujdou az 13.

ilis #33 Posted 10 March 2013 - 06:17 PM

    Private

  • Player
  • 37910 battles
  • 2
  • Member since:
    03-20-2011
Ahoj. Mod jako takový funguje dobře, ale když se chci podívat na služební záznam, tak se mi zobrazí ikonka načítání informací a hra přestane reagovat. Začalo to až po nainstalování tohoto modu. Můžete mě prosím poradit co s tím ?

PS: Jinak díky Crabtr33 za výbornou práci.

Crabtr33 #34 Posted 10 March 2013 - 06:33 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011

View PostScott_4, on 10 March 2013 - 12:39 PM, said:



Tak tady mám obrázky. Na prvním je vidět v tabulce částka kterou jsem měl vydělat čistého a v druhém je vidět že tam není odečteno za opravu.

1.
http://img849.images...02/shot245n.jpg

2.
http://img801.images...316/shot246.jpg


Btw. když jsem to kopíroval do složky tak tam byli nějaké soubory u kterých se mě to ptalo na přepsání a já je přepsal :wacko:


tak ne, funguje mi to dobre. no, zkus pockat na finalni verzi a pak ten mod cely nainstaluj znovu. i ta beta2 mi ovsem funguje, takze bude je problem nekde pri instalaci, nebo nevim, no.

Edit:
jaky pouzivas oddelovace v cislovkach? v tisicich mas mezeru nebo tecku?

V nastaveni je nutne prizpusobit kvuli spravnymu pocitani prave tento oddelovac, zkus se podivat notepadem v souboru ServiceChannelPage.xml na polozku

	<SeparatorGroupsOfDigits>space</SeparatorGroupsOfDigits>	<!-- [c] thousands separator ("space" - for the Russian version, "." - for the English version -->



Ja pouzivam mezeru, takze nastaveni "space", ale pokud to mas v OS nastaveno jinak, pak zkus druhou moznost, tedy "." (tecku bez uvozovek)


View Postilis, on 10 March 2013 - 06:17 PM, said:

Ahoj. Mod jako takový funguje dobře, ale když se chci podívat na služební záznam, tak se mi zobrazí ikonka načítání informací a hra přestane reagovat. Začalo to až po nainstalování tohoto modu. Můžete mě prosím poradit co s tím ?

PS: Jinak díky Crabtr33 za výbornou práci.

tento mod nijak Sluzebni zaznam neupravuje. Zkus odebrat vsechny mody, dej tam pouze tento a znovu to vyzkousej jak se to chova.


View PostcNNk, on 10 March 2013 - 06:08 PM, said:



CW pujdou az 13.

jaj, na to jsem zapomel, takze nevadi. Ostrou verzi vydam tedy dnes a kdyz tak se to poladi az ex post.

Edited by Crabtr33, 10 March 2013 - 06:45 PM.


Crabtr33 #35 Posted 10 March 2013 - 10:29 PM

    Major General

  • Player
  • 20481 battles
  • 5,836
  • [MEOOW] MEOOW
  • Member since:
    05-29-2011
Aktualizace 10.3.2013

I diky vam jsem se dostal do stadia verze RC (kandidat k vydani), ktera je v nekolika ohledech rozsirena, takze obsahuje nasledujici prvky:
  • Vylepsene graficke rozhrani pobitevnich zprav.
  • Rozsireny servisni kanal, sledovani prijmu, vydaju, prumernych XP s bonusy i bez.
  • Rozsirena edice CZ verze 1.40 (update 8.4).
  • Rozsirene informace po bitve, zobrazeni nastrilenych skod v prehledu hracu (zalozka 2), upravena ikona a popis pro razeni.
  • Rozsireny Sluzebni zaznam, moznost razeni dle ruznych atributu, detailni informace o hracich primo v hernim okne.
Posted Image

Dalsi obrazky:
Detaily po bitve
Posted ImagePosted Image

Sluzebni zaznam
Posted ImagePosted Image

Instalace:
  • Rozbalte archiv pomoci 7-zip
  • Cely adresar \res_mods\ zkopirujte do adresare se hrou.
Download RC1

Poznamka:
Defaultni nastaveni pro spravne pocitani Volnych XP jsem provedl na Standardni herni ucet (nikoliv premiovy). V pripade, ze mate aktivni Premium ucet, pak musite pomoci notepadu otevrit soubor ServiceChannelPage.xml a zmenit hodnotu

<premiumaccount>false</premiumaccount> <!-- [true|false] Premium account -->


Pokud byste chteli pouzit jine barevne pozadi v servisnim kanalu (viz. obrazek), pak si vyberte odpovidajici nastaveni z adresare \_vyber_verze\ (v1/v2/v3) a nasledne si toto nastaveni prepiste zkopirovanim do vasi slozky se hrou.

Posted Image


Pripadne chyby hlaste do tohoto tematu a to vzdy vcetne obrazku kde bude chyba viditelna (v dostatecnem rozliseni). Prosim, abyste modifikaci brali jako celek a pripadne chyby zpusobene pouzitim nekompletniho modu resili v prislusnem ramci, tedy nikoliv jako nefunkcni mod. Jiste se zde najde nekdo, kdo se vam pokusi poradit, tedy ne nutne pouze ja ;). Diky

Edited by Crabtr33, 10 March 2013 - 11:33 PM.


Scott_4 #36 Posted 11 March 2013 - 01:07 AM

    Corporal

  • Player
  • 14555 battles
  • 195
  • Member since:
    10-06-2012

View PostCrabtr33, on 10 March 2013 - 10:29 PM, said:

Aktualizace 10.3.2013

I diky vam jsem se dostal do stadia verze RC (kandidat k vydani), ktera je v nekolika ohledech rozsirena, takze obsahuje nasledujici prvky:
  • Vylepsene graficke rozhrani pobitevnich zprav.
  • Rozsireny servisni kanal, sledovani prijmu, vydaju, prumernych XP s bonusy i bez.
  • Rozsirena edice CZ verze 1.40 (update 8.4).
  • Rozsirene informace po bitve, zobrazeni nastrilenych skod v prehledu hracu (zalozka 2), upravena ikona a popis pro razeni.
  • Rozsireny Sluzebni zaznam, moznost razeni dle ruznych atributu, detailni informace o hracich primo v hernim okne.
Tato verze mě funguje naprosto BEZ PROBLÉMŮ!!!! DĚKUJI TI!

Bohy_CZ #37 Posted 11 March 2013 - 02:20 AM

    Corporal

  • Clan Diplomat
  • 34360 battles
  • 125
  • Member since:
    07-17-2011

View PostCrabtr33, on 10 March 2013 - 10:29 PM, said:

Aktualizace 10.3.2013


Poznamka:
Defaultni nastaveni pro spravne pocitani Volnych XP jsem provedl na Standardni herni ucet (nikoliv premiovy). V pripade, ze mate aktivni Premium ucet, pak musite pomoci notepadu otevrit soubor ServiceChannelPage.xml a zmenit hodnotu

<premiumaccount>false</premiumaccount> <!-- [true|false] Premium account -->


chápu to tak že false mám přepsat na true? aby mi fungovalo správné počítání volných XP?

Sid_ze_Sidonie #38 Posted 11 March 2013 - 08:05 AM

    Corporal

  • Player
  • 32794 battles
  • 162
  • [APO] APO
  • Member since:
    08-02-2012
Pokud vlastníš prémiový účet, pak ano. Osobně toto do podrobna řešit nebudu, nechám nastaven standardní účet, prémiový účet již budu využívat pouze občas.

Crabtr33 dík odpoledne otestuji a snad budu mít konečně na chvilku finální verzi svého balíčku modů.

Doufám, že ti nevadí, že jsem na tebe autorovi prásknul tvůj překlad do jeho vlákna :)

Mimochodem doporučuji uvést poznámku k herním zprávám, ty ikonky mi tam nesedí, rád bych standardní zobrazení zpráv v bitvě.

Originál:
Q: I don't like the in-game messenger mod and want the original one?
A: Copy \res ext\LC_MESSAGES\ingame_gui.mo to \res_mods\0.8.4 ext\LC_MESSAGES\

Strojový překlad:
Otázka: Nemám rád in-game messenger mod a chcete ten původní?  A: Kopírování \ res \ text \ LC_MESSAGES \ ingame_gui.mo do \ res_mods \ 0.8.4 \ text \ LC_MESSAGES \

Doplňující dotaz na ServiceChannelPage.xml
<config>
<TypeMod>
3
</TypeMod>
<!-- [1|2|3|4] Fashion type of colored posts -->
<!-- 1-standard, 2-MSM (Vslav, Set, V2, Stiv372, Veslo, V1), 3-YasenKrasen, 4-MCM (V0, V3, Hewlett) -->

Víš co se tím nastavuje nebo ovlivňuje? Nikde jsem nenašel obrázek co to provede po změně.

oglop #39 Posted 11 March 2013 - 10:12 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19794 battles
  • 422
  • [ANV-V] ANV-V
  • Member since:
    05-15-2012
Ahoj, nějak mi to hapruje při počítání celkových kreditů neukazuje to tisícovky někde se to zřejmě zaokrouhluje nebo tak něco
(prave jsem dal PA: true, tak nevim jesi se to potom opravi)
Spoiler                     
EDIT: už jsem to opravil, nejspíš za to mohl tenhle řádek
<SeparatorGroupsOfDigits>,</SeparatorGroupsOfDigits>
kde bylo napsáno "space" místo ","

Sid_ze_Sidonie #40 Posted 11 March 2013 - 10:27 AM

    Corporal

  • Player
  • 32794 battles
  • 162
  • [APO] APO
  • Member since:
    08-02-2012

View PostCrabtr33, on 10 March 2013 - 06:33 PM, said:

Zkráceno..

jaky pouzivas oddelovace v cislovkach? v tisicich mas mezeru nebo tecku?

V nastaveni je nutne prizpusobit kvuli spravnymu pocitani prave tento oddelovac, zkus se podivat notepadem v souboru ServiceChannelPage.xml na polozku

	<SeparatorGroupsOfDigits>space</SeparatorGroupsOfDigits>	<!-- [c] thousands separator ("space" - for the Russian version, "." - for the English version -->



Ja pouzivam mezeru, takze nastaveni "space", ale pokud to mas v OS nastaveno jinak, pak zkus druhou moznost, tedy "." (tecku bez uvozovek)


Zkontroluj si to, jaký máš oddělovač v systému :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users