Jump to content


Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK/FAQ)


  • Please log in to reply
203 replies to this topic

Kacsa1 #1 Posted 19 March 2013 - 05:35 PM

    Brigadier

  • Veteran
  • 18489 battles
  • 4,079
  • [TRIGG] TRIGG
  • Member since:
    12-28-2010
Gyakran ismételt kérdésekre további ötleteket várunk.

Antal220 #2 Posted 20 June 2013 - 02:22 PM

    Private

  • Player
  • 10563 battles
  • 8
  • Member since:
    12-08-2012
Sziasztok! Azt szeretném meg tudni, hogy mi baja lehet a játéknak edig ment. Egyszer meg szakadt a kapcsolat és azóta el kezdi tölteni a játékot, és fogja magát és kilép mindenből!! De nem ír ki semmit, még mielöt a bejelenkezés elött a kép meg jelenne kilép!!

MrGarfield #3 Posted 20 June 2013 - 03:05 PM

  • Player
  • 6079 battles
  • -15
  • Member since:
    05-06-2013
Irtó egyszerű a válasz .
Kliens váltás történt 0.8.5 ről 0.8.6 -ra , és ebbe be építettek egy ellenorzó fájlt , amely ki szűri azokat a "csalásokat" módokat amelyek a 8.0.5 verzión frankón működtek .
Úgy hogy 2 varija van : vagy keresgélsz uj módokat a  0.8.6 -hoz vagy nem használsz semmilyen "csalást" .
Egyénként mindegy miként döntesz a végeredmény ugyan az marad , mégpedig vagy a kliens nem válaszol kb 10 perc -ből 6-7 percig , azalatt meg úgy is vége a csatának .
Vagy a másik véglet van , mégpedig , hogy akkora lesz a ping késés a géped és a szerver között , hogy egyszerűen nem tudsz játszani .
Tehát frankón el ba ... ák a játékot  :teethhappy:
Hiába a tudás hatalom . . . . .
Majd talán 0.8.7 -es verzió jobb lesz , úgy 1 - 2 év múlva , addig lehet mással játszani .
A goldosok meg így jártak ][_  []  ][_

Edited by MrGarfield, 20 June 2013 - 03:08 PM.


Antal220 #4 Posted 20 June 2013 - 04:39 PM

    Private

  • Player
  • 10563 battles
  • 8
  • Member since:
    12-08-2012
Én nem csaltam!! edigis a leg ujab volt fent!! és ment meg az új frissités után is!! csak gondolt egyet azota nem megy!! de azt monták lehet hogy a grafika tul nagy azért nem!! már háromszor telepitettem ujra!! és semmi ugyanazt csinálja!! de nem tudom hol lehet beálitani a grafikát!! lehet az volt a baj hogy át let álitva!!??  :amazed:

MrGarfield #5 Posted 20 June 2013 - 05:08 PM

  • Player
  • 6079 battles
  • -15
  • Member since:
    05-06-2013
A grafikáról csak annyit , hogy ha eddig is úgy volt be állítva ahogy , lehet az akár full felbontáson is és ment a játék akkor most is mennie kellene , kivéve ha nem az van amit írtam .
A grafika be állításához először is el kell tudnod indítani a játékot - Menü / Beállítás / Grafika nem nehéz meg találni .
Nekem egy gyatra Gigabyte GT630 as 2GB os 128 bit-es vga kártya van a gépembe egy Cor2Duo E8400 as  ( 3000MHz) 2 magos proci 4 GB ram -al és az 500GB os vinyó is csak 40% on van terhelve , ja és a netem pingelése is stabilnak mondható 8 - 15 ms között stabil 6,5 MB os korlátlan hozzáféréssel . Ilyen felállással ennél komolyabb játék is lazán megy ezen a gépen , full grafikával .
És ugyan azt csinálja nálam is mint nálad amióta frissítve lett a 0.8.6 -ra , csak annyi a különbség hogy ha fel enged a játékra akkor a szerver késése miatt játszhatatlan a játék .
Ui .: Ép ahogyan te sem én sem használok " csalásokat " hisz azokat csak olyanok használnak akiknek fogalmuk sincs a játékról , de ha türelmesen vársz egy kicsit akkor biztos lesz valamilyen nagy tudású , aki úgyis beléd beszéli , hogy a hiba a készülékedben van .
:bush:

Antal220 #6 Posted 20 June 2013 - 05:18 PM

    Private

  • Player
  • 10563 battles
  • 8
  • Member since:
    12-08-2012
Ahan!! Halotam hogy mostanában egyre több embernek ezt csinálja!!!  :amazed:  De akkor ez ellen sajna nem tudok mit tenni!!??  :amazed:

MrGarfield #7 Posted 20 June 2013 - 05:36 PM

  • Player
  • 6079 battles
  • -15
  • Member since:
    05-06-2013
Ugyan a játék grafikai beállításában nagyon csekély lehetőségek vannak , de ha sikerül el indítanod a játékot , hogy be juss a garázsig akkor a Menü / Beállítás / Grafika pontban vissza veheted azt a pár értéket teljesen alapra , de szerintem sok értelme nincs .
Ugyan vannak más választási lehetőségeid is , ha annyira játszani akarsz ( veszel egy vadi uj i7 es gamer gépet fullon "ez meg van néhány száz ezerből", be köttetsz egy 25 -50 MB os netet , és a havi díj mellé fizetsz még havonta 10 ezret , hogy biztosítsák a maximumot ) És így minimálisan jobb lesz a játék .
De szerintem ennyit nem ér , úgy hogy én csak a saját véleményemet tudom mondani , időnként felnézek a játékra ha sikerül , de csak akkor fogok játszani ha ki javították a szerver hibát .

Antal220 #8 Posted 20 June 2013 - 05:43 PM

    Private

  • Player
  • 10563 battles
  • 8
  • Member since:
    12-08-2012
Hát köszi a válaszokat!! azért fent hagyom hátha fel enged néha!! veszek egy másik gépet!!  :smile:   köszi mindent!!

Kacsa1 #9 Posted 21 June 2013 - 09:40 AM

    Brigadier

  • Veteran
  • 18489 battles
  • 4,079
  • [TRIGG] TRIGG
  • Member since:
    12-28-2010
Ez NEM egy beszélgetős téma. Ilyen jellegű kérdéseket inkább a segítség topicba tegyetek fel. Mellesleg ha el is olvasnátok a gyik részt, akkor tudnátok, hogy nem kell a játékot elindítani a grafika álításához.
Mindenesetre itt ne ilyesmi társalgás legyen, inkább csak olyan problémák, amikre tudtok megoldást is.

Antal220 #10 Posted 21 June 2013 - 02:58 PM

    Private

  • Player
  • 10563 battles
  • 8
  • Member since:
    12-08-2012
Értem és bocsi hogy ide irtam!! Azt ki probáltam de nekem azt irja ki a gépem nem találhato ien fájl, nincs a gépen!! :/

MrGarfield #11 Posted 21 June 2013 - 03:11 PM

  • Player
  • 6079 battles
  • -15
  • Member since:
    05-06-2013
Ha a keresőbe nem ezt írod be akkor soha nem is fogja meg találni . másold ki ezt -->  %appdata%  <--  
Legegyszerűbb módja az említett fájl keresésének :
Készíts egy   ÚJ MAPPA -t az asztalra , nyisd meg és az említett szöveget másold be a um. bal felső rubrikába majd Enter , és onnan már meg fogod találni .
Üdv

Edited by MrGarfield, 21 June 2013 - 03:14 PM.


Antal220 #12 Posted 21 June 2013 - 03:23 PM

    Private

  • Player
  • 10563 battles
  • 8
  • Member since:
    12-08-2012
Kösziii, sikerült :)

rablohal #13 Posted 02 July 2013 - 08:41 AM

    Private

  • Player
  • 29037 battles
  • 5
  • [HAC-L] HAC-L
  • Member since:
    06-15-2013
Sziasztok!

Kb. 2 hónapja játszom a játékkal. EU-s regisztrációm, EU szerverről töltöttem le és telepítettem, de angol nyelvű lett.
Nem tudom hol és hogyan lehetne magyarítani. Természetesen utánalolvastam, de a fájl bemásolgatós módszert inkább a végére hagynám, ha nincs más megoldás.
Olvastam, hogy indításkor bal felül egy comboboxban kell nyelvet váltani. Nos nekem abban nincs magyar lehetőség (angol, német, francia, és érdekes, hogy EU-s a telepítésem, de van koreai és japán :D ). A játékon belül nem találtam már opciót.

Kérlek segítsetek!
Valami telepítéskor kerülte el a figyelmemet? Újra kell telepítenem? Vagy valami beállítást nem találok?
Avagy ha mégis le kell töltenem hozzá valamit, akkor bemásolnátok ide egy megbízható linket, leírást?

Köszi előre is!

Közben rákerestem újra és a kérdésem pontosítva az volna, hogy ha ezt bemásolgatom:
http://www.letoltoko...php?a=6784&k=80
akkor fogom tudni átállítani magyarra?

Edited by rablohal, 02 July 2013 - 08:47 AM.


Palouki_Luke #14 Posted 02 July 2013 - 09:10 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 22407 battles
  • 1,736
  • Member since:
    06-21-2011
Nálam szerintem a launcherben van felül a nyelvválasztás, amik között ott a magyar is.

rablohal #15 Posted 02 July 2013 - 01:00 PM

    Private

  • Player
  • 29037 battles
  • 5
  • [HAC-L] HAC-L
  • Member since:
    06-15-2013

View PostBugi27, on 02 July 2013 - 09:10 AM, said:

Nálam szerintem a launcherben van felül a nyelvválasztás, amik között ott a magyar is.

A launcherben látom a nyelveket amiket felsoroltam, kivéve a magyart.
Este kipróbálom ezt a magyarítást felpakolni és akkor hátha nekem is oda kerül...

Stieger11 #16 Posted 02 July 2013 - 01:02 PM

    Second Lieutenant

  • Beta Tester
  • 27149 battles
  • 1,154
  • Member since:
    12-18-2010

View Postrablohal, on 02 July 2013 - 01:00 PM, said:

A launcherben látom a nyelveket amiket felsoroltam, kivéve a magyart.
Este kipróbálom ezt a magyarítást felpakolni és akkor hátha nekem is oda kerül...

De nem kell feltenni semmit, csak launcherrel megnyitni a játékot és fent középen lenyitni a legördülő menüt, megtalálni a 'magyar'-t és kész.

rablohal #17 Posted 03 July 2013 - 02:49 PM

    Private

  • Player
  • 29037 battles
  • 5
  • [HAC-L] HAC-L
  • Member since:
    06-15-2013

View PostStieger11, on 02 July 2013 - 01:02 PM, said:

De nem kell feltenni semmit, csak launcherrel megnyitni a játékot és fent középen lenyitni a legördülő menüt, megtalálni a 'magyar'-t és kész.

Mégegyszer leírom:
a launcherben legördülő menüben az alábbi nyelvek vannak nekem: angol, német, francia, koreai és japán
nincs magyar

este telepítettem a fenti magyarítást, de az mint közbe rájöttem csak az audiot cseréli le

Jacktor #18 Posted 03 July 2013 - 02:51 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28279 battles
  • 414
  • [VTEP5] VTEP5
  • Member since:
    12-28-2011
Lehet nem jó (EU) klienst szedtél le. Innen töltsd le.

rablohal #19 Posted 04 July 2013 - 03:32 PM

    Private

  • Player
  • 29037 battles
  • 5
  • [HAC-L] HAC-L
  • Member since:
    06-15-2013

View PostJacktor, on 03 July 2013 - 02:51 PM, said:

Lehet nem jó (EU) klienst szedtél le. Innen töltsd le.

Van különbség EU és EU kliens között? Na mindegy, inkább az a kérdésem, ha leszedem újra és újratelepítem, nem vész el semmi? Mindent a szerverükről az accountommal kapok?

Kacsa1 #20 Posted 04 July 2013 - 03:40 PM

    Brigadier

  • Veteran
  • 18489 battles
  • 4,079
  • [TRIGG] TRIGG
  • Member since:
    12-28-2010
Accodat törölni sem tudod, szóval elég nehéz lenne bármit is eltüntetni :)
Max akkor veszik el, ha eddig Ázsiai kliensed volt (mert szerintem kb ott vannak ezek a nyelvek), most meg Európai lesz.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users