Jump to content


Těžký tank


  • This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

vaclavka83 #1 Posted 22 March 2013 - 09:03 PM

    Private

  • Player
  • 8330 battles
  • 5
  • [ST-WO] ST-WO
  • Member since:
    09-12-2012
Dobrý den. Který Anglický tank má možnost při dokoupení nějakého přídavného zařízení. Potom možnost střílet jako dělostřelectvo?

witasCZ #2 Posted 22 March 2013 - 09:14 PM

    Corporal

  • Player
  • 13972 battles
  • 167
  • Member since:
    10-02-2011

View Postvaclavka83, on 22 March 2013 - 09:03 PM, said:

Dobrý den. Který Anglický tank má možnost při dokoupení nějakého přídavného zařízení. Potom možnost střílet jako dělostřelectvo?

Britové zatím nemají dělostřelectvo, mělo by být přidáno v nějakém dalším patchy během tohoto roku.

vaclavka83 #3 Posted 25 March 2013 - 06:03 PM

    Private

  • Player
  • 8330 battles
  • 5
  • [ST-WO] ST-WO
  • Member since:
    09-12-2012
Díky za odpověd. Ale asi jsem to napsal špatně. Tuším, že cherchill. Asi při koupy dalekohledu, nebo něčeho. By se asi mělo změnit zaměřování?

charrels #4 Posted 25 March 2013 - 07:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 47856 battles
  • 64
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    06-28-2012
Některá britská děla mají schopnost střílet po balistické křivce, takže se dá trefovat i do cílů za kopcem. Myslím, že se to týká Churchillů, Cromwella a houfnic. S dělostřelectvem se to ale srovnávat nedá.

vaclavka83 #5 Posted 25 March 2013 - 08:54 PM

    Private

  • Player
  • 8330 battles
  • 5
  • [ST-WO] ST-WO
  • Member since:
    09-12-2012
Díky. To jsem měl namysli. o tom bych chtěl zjistit více informací. Churchilla mám.  A jaký přesně doplněk je k tomu potřeba dokoupyt?

charrels #6 Posted 25 March 2013 - 09:24 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 47856 battles
  • 64
  • [9-TDE] 9-TDE
  • Member since:
    06-28-2012
Dokoupit nic netřeba, ty děla už taková prostě jsou.
Nefunguje to stoprocentně,  jenom na velkou vzdálenost, když nepříteli například čouhá kousíček věže.
Při nějakém přestřelování se pár metrů od soupeře se to využít nedá.

Derp_Trollington #7 Posted 25 March 2013 - 10:31 PM

    Veteran

  • Veteran
  • 52675 battles
  • 7,331
  • [0WNED] 0WNED
  • Member since:
    02-23-2011
Nechápu, co vlastně chceš. Žádnej tank ti neumožní střílet jako z arty ( = zmáčkneš shift a budeš mít pohled z ptačí perspektivy). V tanku/TD můžeš střílet bud z arkády (3rd person pohled) nebo ze sniper modu (shift/kolečko => vidiš, kam si kouká dělo),
Jo, jsou některy houfnice s velmi nízkou úsťovou rychlostí, kde z arkády jde střílet za kopečky, ale tím se vůbec nemá smysl zabývat, protože se to týká jen pár kousků techniky, pár děl a pár specifických situací.

ogloj #8 Posted 30 March 2013 - 05:38 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 6902 battles
  • 1,113
  • [PWD] PWD
  • Member since:
    10-02-2011
Každopádně jestli chceš houfnici, která se hraje jako tank, tak ti Britové pomoct můžou.
FV215b (183) naloženej HESH :D

minduton #9 Posted 30 March 2013 - 05:59 PM

    Major

  • Player
  • 26757 battles
  • 2,630
  • Member since:
    04-02-2012

View PostJejKey, on 25 March 2013 - 10:31 PM, said:

Nechápu, co vlastně chceš. Žádnej tank ti neumožní střílet jako z arty ( = zmáčkneš shift a budeš mít pohled z ptačí perspektivy). V tanku/TD můžeš střílet bud z arkády (3rd person pohled) nebo ze sniper modu (shift/kolečko => vidiš, kam si kouká dělo),
Jo, jsou některy houfnice s velmi nízkou úsťovou rychlostí, kde z arkády jde střílet za kopečky, ale tím se vůbec nemá smysl zabývat, protože se to týká jen pár kousků techniky, pár děl a pár specifických situací.

Mno, s Valentinem AT tohle "přestřelování" využívám zhusta na Prochorovce. Nelze ale takto střílet ve sniper módu. Není nad to, když přes polovinu mapy rozkostím na ránu tank.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users