Jump to content


OMC ModPack Client stopped working -> read Post #1

ModPack XVM DLC ICON Sound Statistics Hangar Tweaks SixthSense Crosshair

  • Please log in to reply
7703 replies to this topic

0b3rst #7161 Posted 10 June 2016 - 05:06 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 60503 battles
  • 318
  • [QSF] QSF
  • Member since:
    04-30-2012

Thanks OMC team

 

and shame you guys who can't show some basic decency and wait couple hours

donation doesn't equal paying service

those guys are doing this in their free time, voluntarily, so donate not only money but also a good word :)



thepuma2012 #7162 Posted 10 June 2016 - 11:01 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 30890 battles
  • 1,131
  • Member since:
    01-06-2013
get that auto-login out of the modpack or make it a choice it is annoying 

T_I_G_E_R_S #7163 Posted 10 June 2016 - 11:06 PM

    Sergeant

  • Player
  • 54955 battles
  • 225
  • Member since:
    12-14-2011

View Postthepuma2012, on 10 June 2016 - 10:01 PM, said:

get that auto-login out of the modpack or make it a choice it is annoying 

 

it already is a choice, just dont put a tick in the box



_Joo_F4kt_ #7164 Posted 11 June 2016 - 12:55 PM

    Lance-corporal

  • Clan Commander
  • 37951 battles
  • 67
  • [WTBT] WTBT
  • Member since:
    10-08-2011
Why I see this? Just using OMC modpack.

thepuma2012 #7165 Posted 12 June 2016 - 10:03 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 30890 battles
  • 1,131
  • Member since:
    01-06-2013

View PostT_I_G_E_R_S, on 10 June 2016 - 11:06 PM, said:

 

it already is a choice, just dont put a tick in the box

 

it does not work.  I have not checked the box ´auto-login enable´ but it still does auto-login.   I am very annoyed to be on the server I don´t want to be.

T_I_G_E_R_S #7166 Posted 12 June 2016 - 10:19 AM

    Sergeant

  • Player
  • 54955 battles
  • 225
  • Member since:
    12-14-2011

View Postthepuma2012, on 12 June 2016 - 09:03 AM, said:

 

it does not work.  I have not checked the box ´auto-login enable´ but it still does auto-login.   I am very annoyed to be on the server I don´t want to be.

 

something has gone wrong with your install then

 

I dont auto  login,  check your xvm config (World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\OMC ModPack\various/autologin) (open with notepad++ and make sure it is set to false

 

if it is set to true change it to false and save it

 

if it is already set to false try logging in then press escape and disconnect from server, in the log in screen change server from auto to whichever server you want to be on then login, at least that way you shoulld auto login to the right server 


Edited by T_I_G_E_R_S, 12 June 2016 - 10:22 AM.


canities_crimthann #7167 Posted 12 June 2016 - 11:35 PM

    Private

  • Player
  • 8352 battles
  • 2
  • Member since:
    12-25-2015

Ok, i love this installer.

However, its now making me auto join the OMC Modpack chat. How do we switch this off?

CC



thepuma2012 #7168 Posted 13 June 2016 - 05:59 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 30890 battles
  • 1,131
  • Member since:
    01-06-2013

View PostT_I_G_E_R_S, on 12 June 2016 - 10:19 AM, said:

 

something has gone wrong with your install then

 

I dont auto  login,  check your xvm config (World_of_Tanks\res_mods\configs\xvm\OMC ModPack\various/autologin) (open with notepad++ and make sure it is set to false

 

if it is set to true change it to false and save it

 

if it is already set to false try logging in then press escape and disconnect from server, in the log in screen change server from auto to whichever server you want to be on then login, at least that way you shoulld auto login to the right server 

 

thank you for your reply again.

 

The map you described does not exist in my set-up, but I found configs/xvm/wilster/login and deleted that login-file.  It is solved now.    Wilster is one of the choices in the omcmodpack under xvm settings.



thepuma2012 #7169 Posted 13 June 2016 - 06:00 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 30890 battles
  • 1,131
  • Member since:
    01-06-2013

View Postcanities_crimthann, on 12 June 2016 - 11:35 PM, said:

Ok, i love this installer.

However, its now making me auto join the OMC Modpack chat. How do we switch this off?

CC

 

there is a box almost on top of the list called OMC button  or something like that, you have to uncheck it each time you re-install.

Waramba #7170 Posted 13 June 2016 - 07:00 PM

    Sergeant

  • Player
  • 43044 battles
  • 269
  • [DUAL] DUAL
  • Member since:
    02-07-2011

Someone else have no six sense sound anymore after 0.9.15.0.1 update?

Didnt have any problem before this update..

The six sense icon is working but no sound when i install OMC modpack.

Even when i use the standard ingame sixsense sound and icon, there is no sound.

Without the modpack i hear the sixsense sound again..

 

I use no other soundmods and have tried with and without omc sound fix...


Edited by Waramba, 13 June 2016 - 09:37 PM.


der_kleine_fips #7171 Posted 14 June 2016 - 07:57 AM

    Corporal

  • Player
  • 54468 battles
  • 115
  • Member since:
    11-10-2012

View PostWaramba, on 13 June 2016 - 07:00 PM, said:

Someone else have no six sense sound anymore after 0.9.15.0.1 update?

Didnt have any problem before this update..

The six sense icon is working but no sound when i install OMC modpack.

Even when i use the standard ingame sixsense sound and icon, there is no sound.

Without the modpack i hear the sixsense sound again..

 

I use no other soundmods and have tried with and without omc sound fix...

 

can you please send me your OMC ModPackCL.log file? thank you

Waramba #7172 Posted 14 June 2016 - 04:30 PM

    Sergeant

  • Player
  • 43044 battles
  • 269
  • [DUAL] DUAL
  • Member since:
    02-07-2011

View Postder_kleine_fips, on 14 June 2016 - 08:57 AM, said:

 

can you please send me your OMC ModPackCL.log file? thank you

 

send...

 

ps.

2 other members of my clan have the same problem.. (but no clue whats the cause)


Edited by Waramba, 14 June 2016 - 04:31 PM.


BlackBird_Z #7173 Posted 14 June 2016 - 04:57 PM

    Private

  • Player
  • 69644 battles
  • 7
  • Member since:
    12-07-2013

me too also dont have 6th sense sound at all

 



BlackBird_Z #7174 Posted 14 June 2016 - 05:08 PM

    Private

  • Player
  • 69644 battles
  • 7
  • Member since:
    12-07-2013
i have unchecked XVM box and now i have 6th sense sound but this way i cant use 2 row tank carousel and other stuff.

Isiween_ #7175 Posted 14 June 2016 - 06:11 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 24789 battles
  • 324
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    01-07-2013
For the record, for me, it works. As usual

saharhostnile #7176 Posted 14 June 2016 - 11:55 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    06-14-2016
Pictures or some info would be nice  :confused:
 



Random_Humanoid #7177 Posted 16 June 2016 - 01:41 PM

    Corporal

  • Player
  • 17789 battles
  • 193
  • Member since:
    06-29-2015

uninstalled as full of bugs last week, try again and still no session stats?

 

 

edit  working fine this morning 17/6 but now when pinging map not able to ping all of the squares, outer 2 circles are unavailablr?


Edited by Random_Humanoid, 17 June 2016 - 06:44 AM.


Waramba #7178 Posted 16 June 2016 - 11:32 PM

    Sergeant

  • Player
  • 43044 battles
  • 269
  • [DUAL] DUAL
  • Member since:
    02-07-2011

After the last (yesterday) update i got the sixsense sound back...

I did the following..

unchecked fix to avoid some sound events not played

checked fix burning tank beep

 

second part when there is asked to restore tessa mod data and statisctic data, i choosed not to restore.. (dont know this was causing something)

 

The other settings in the modpack setup i did not change..

 

After this there is no problem anymore with the sixsense sound..

 

 


Edited by Waramba, 16 June 2016 - 11:32 PM.


Realjuan #7179 Posted 18 June 2016 - 01:03 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 25740 battles
  • 58
  • Member since:
    06-27-2012
Did anyone's tech tree stop working?  Is this bug from the mod pack? If so which mod? I click on "Tech Tree" on top menu or "Research" under the tank name and I get nothing.

afar114 #7180 Posted 19 June 2016 - 04:55 AM

    Private

  • Player
  • 3 battles
  • 2
  • Member since:
    06-08-2016

I have having prblem with the omc program

i cant download the modpack , i dont know why

 

as it shows in the pic , it stuck at connecting !!!!!

Posted Image







Also tagged with ModPack, XVM, DLC, ICON, Sound, Statistics, Hangar, Tweaks, SixthSense, Crosshair

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users