Jump to content


The slow forum as of late

Broccoli

  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

CremeFraiche #1 Posted 15 April 2013 - 02:35 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24040 battles
  • 1,451
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    10-21-2011
What's up with the slow forum the last couple of days?
Not to mention the maintenance at very odd times (prime time for the forum I would guess, 20:00-21:00)

sword_of_Damocles #2 Posted 15 April 2013 - 02:38 PM

    Major General

  • Player
  • 60166 battles
  • 5,303
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    03-26-2011
Indeed.Forum speed's too slow,even now  :amazed:

Schmeksiman #3 Posted 15 April 2013 - 02:58 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 16280 battles
  • 6,601
  • [INC] INC
  • Member since:
    03-10-2012
I'm also having problems, especially in the afternoon when I can't access the forum at all.

Rook_PL #4 Posted 15 April 2013 - 03:41 PM

    Corporal

  • Player
  • 19499 battles
  • 125
  • Member since:
    10-25-2011
Me too. Also I follow Players Questions subforum, and got mail today "_Quasar_ has just posted a new topic entitled "[Let's Share] New SPGs in 8.6" " with link http://forum.worldof...s-in-86/unread/ but it ain't there.  :amazed:

OmaiGodman #5 Posted 17 April 2013 - 04:56 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7561 battles
  • 428
  • [KIWF] KIWF
  • Member since:
    03-03-2012
The forum was down during the afternoon for maintenance (the actual maintenance image WG normally uses, not the "it's broken and we're calling it maintenance" image you usually get on the forum) and I think it's a lot faster now. Hope it keeps up  :smile:





Also tagged with Broccoli

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users