Hesabınız Hakkında Önemli Bilgi
Started by Community, Apr 19 2013 12:46 PM
50 replies to this topic
#1 Posted 19 April 2013 - 12:46 PM
Lütfen bu önemli mesajı okuyun. Hesap güvenliğinizi arttırmanız için şifrenizi mümkün olan en kısa süre içerisinde sıfırlamanız gerekmektedir.
Tam haber metni
Tam haber metni
#2 Posted 19 April 2013 - 01:23 PM
çalındımi bilgiler . şifreler önemli değilde kredi kartlarına bişey olmasın dava açarım :)
#3 Posted 19 April 2013 - 01:24 PM
Şifresini değiştiren herkese 300 altın mı verilecek ?
Biraz kuşku duyurdu ama güvenlik şart şifremi değiştirdim, fakat altınım gelmedi
Biraz kuşku duyurdu ama güvenlik şart şifremi değiştirdim, fakat altınım gelmedi

#4 Posted 19 April 2013 - 01:29 PM
Hemen komple teorileri üretilecek. WarGaming böyle bir şey yaparken hiç düşünmez mi. Durduk yere şifre değiştirmeye teşvik etmez kimse vardır muhakkak bir bit yeniği diye düşünmeden alamıyor insan kendini.
#5 Posted 19 April 2013 - 01:33 PM
Değiştirdim bakalım hesabıma birşey olursa sorarım hesabını 
edit:300 gold gelmedi ?

edit:300 gold gelmedi ?
Edited by batufb94, 19 April 2013 - 01:37 PM.
#6 Posted 19 April 2013 - 01:41 PM
Bana geldi, belki şu ufak ayrıntı nedeni ile olmuyor olabilir.
Bu etkinliğe katılabilmek için, şu anda kullandığınız şifrenizi daha güvenli olanla değiştirmeniz gerekmektedir:
Yeni şifreniz büyük harfler, küçük harfler ve rakamlardan oluşmalıdır.
Şifreniz en az 8 karakter uzunluğunda olmalıdır.
Yeni şifreniz büyük harfler, küçük harfler ve rakamlardan oluşmalıdır.
Şifreniz en az 8 karakter uzunluğunda olmalıdır.
#8 Posted 19 April 2013 - 01:56 PM
Birde oyunda iken değiştirdiniz ise bağlantıyı kesip tekrar bağlanın yeni şifreyi isteyecek zaten sizden
#9 Posted 19 April 2013 - 01:59 PM
300 gold doğru ,güvenlik önlemi için yapılmış bir durum. Güle güle harcayın :)
#13 Posted 19 April 2013 - 02:26 PM
Kullanıcıları daha güncel tutmak ve bu sayede güvenlik önlemlerini kullanıcılara bırakmadan teşvik etmek en mantıklısı WG için sonucta potansiyel müşteri :)
#14 Posted 19 April 2013 - 02:37 PM
geldi direkt 300 gold iyi oldu bir yandan ama wg nin "sus payı" galiba bu wg için hoş bir durum değil cidden 
bu arada öyle bir şifre yaptım ki kendim bile zor hatırlıcam galiba

bu arada öyle bir şifre yaptım ki kendim bile zor hatırlıcam galiba

Edited by OtonomAktor, 19 April 2013 - 02:38 PM.
#15 Posted 19 April 2013 - 03:31 PM
Olağan güvenlik çalışmalarımız sırasında, son zamanlarda karşılaştığımız bir güvenlik durumundan kaynaklanma ihtimali dolayısıyla, bazı kişisel bilgiler risk altına girmiş olabilir. Bu konu hakkında derhal bir denetleme başlatılmış olup, finansal bilgilerin hiçbir şekilde erişilmediğine dair sizlere garanti veririz. Bununla birlikte, bazı şifre ve e-mail adreslerinin bu durumdan etkilendiğini düşünüyoruz.
Wg anasayfasından inciler
Wg anasayfasından inciler
#16 Posted 19 April 2013 - 03:40 PM
Müşteri : Tadilat ne durumda usta ?
Usta : Sıvamaya geçtik şimdi beyim !
Wg ne yazık ki bir kez daha sektörün ciddiyetinin farkına varamadı.Her zaman ki gibi yine sıvama işlevine geçti.Önce bilgilerimizi koruyamayıp bunu marifetmiş gibi " bilgileriniz çalındı ama hepsi değil." dedi.Ardında yüzsüzlüğün daniskasını yaparak hatanızı 300 altınla örtbas etmeye çalışıyorsunuz.
Usta : Sıvamaya geçtik şimdi beyim !
Wg ne yazık ki bir kez daha sektörün ciddiyetinin farkına varamadı.Her zaman ki gibi yine sıvama işlevine geçti.Önce bilgilerimizi koruyamayıp bunu marifetmiş gibi " bilgileriniz çalındı ama hepsi değil." dedi.Ardında yüzsüzlüğün daniskasını yaparak hatanızı 300 altınla örtbas etmeye çalışıyorsunuz.
#17 Posted 19 April 2013 - 04:48 PM
Şifresini değiştirdikten sonra telefonuna bildirim gelen var mı ?
Bu numaraları niye topladı zamanında WG ?
Firmaların reklam bölümlerine satmak için mi?
Bu numaraları niye topladı zamanında WG ?
Firmaların reklam bölümlerine satmak için mi?
#19 Posted 19 April 2013 - 05:35 PM
En az 2 büyük harf, en az 2 küçük harf, en az 2 sayı bulunan, en az 8 haneli şifreyi girdiğinizde altın anında geliyor, şifrenizi değiştirdiğinizde altınınız gelmediyse kontrol edip, tekrar değiştirin.
En az ikişer.
En az ikişer.
#20 Posted 19 April 2013 - 05:59 PM
MasterOfhorror, on 19 April 2013 - 05:35 PM, said:
En az 2 büyük harf, en az 2 küçük harf, en az 2 sayı bulunan, en az 8 haneli şifreyi girdiğinizde altın anında geliyor, şifrenizi değiştirdiğinizde altınınız gelmediyse kontrol edip, tekrar değiştirin.
En az ikişer.
En az ikişer.
Verdiğin bilgi için teşekkürler.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users