←  SSSR

Main page

»

T-43 se pali kao hepo kockica?

Rimtu's Photo Rimtu 24 May 2011

exori, on 24 May 2011 - 01:31 PM, said:

kakav je sada T43 nakon updatea?
taman sam bio na T44 dok je doso update tako da me bas zanima koliko se sad pali T43?

jer dok sam ga igro u svakoj drugoj partiji su mi pogodili fuel tank pa si mislim da bi se sad jos jace palio.

Meni je zabavan... nisam primjetio da gori nešto posebno.

Čak je i ok bez motora, ne planiram ga istraživati, nego direktno na t44.

Groff's Photo Groff 25 Jun 2011

Fantastican tenk sa topom od 100 mm i vrlo ubitacan. Desi se da te pogode u ammo wrack ali to je jednom u pedeset borbi.http://forum.worldoftanks.eu/public/style_emoticons/default/Smile_honoring.gif

Berbo's Photo Berbo 27 Jun 2011

Zgooby_Dan, on 02 January 2011 - 09:46 PM, said:

Nabavio sam ovaj tenk juce i imam utisak ko da je pravljen od sibica. Za 13 borbi od kada sam ga uzeo zapalio se 4 puta od toga 2 puta je izgoreo do 0%. Otprilike svaku trecu partiju. Sva cetiri puta su me pogodili odnapred i nije bila artiljerija nego tenkovi. Nije mi nista novo da se tenk zapali, dogadjalo mi se i ranije i to najvise na pantheru ali nikad toliko cesto. Pogotovo sto je ruski tenk a oni imaju manju sansu da se zapale (bar sam tako mislio). Pre njega sam vozao T-34 i T-34-85 i na ta dva tenka za 200 partija ne secam se da su me zapalili(ako je i bilo mozda jednom ili dva puta cim se ni ne secam). Odjednom kako sam nabavio T-43 cim me neko pogleda ja se zapalim. 13 borbi je malo da sad nesto tvrdim, mozda je slucajnost i videcu kako ce biti ubuduce ali interesuje me da li je jos neko iskusio ovo sa T-43?

Dok kupis T-44 vidjet ces sta je tenk.... one shota te tenk 3 tiera ispod... a ammo rack mu je... ustvari bolje reci gdje mu nije ammo?
kupi modul wet ammo i bice malo bolje.

lemins's Photo lemins 16 Dec 2011

T43 jeste jako zapaljiv tenk ali kad mu stavis drugi motor to paljenje vise nije problem.

ozone12's Photo ozone12 16 Dec 2011

tema je davno umrla prati datume lol

Wishmaster91's Photo Wishmaster91 27 Jul 2012

tenk jeste kao hepo kockica ako te pogode u levi deo prednjeg oklopa nekad i u desni ja sam neprijateljskog t-43 (i ja sam vozio t-43) zapalio 2 puta za redom na taj nacin to mi je palilo u 60% slucajeva sto je veoma dobro ^^
Get the IPS Communities App for iPhone now!