Jump to content


Help me with this problem!


  • This topic is locked This topic is locked
23 replies to this topic

Hrag20 #1 Posted 11 May 2013 - 08:47 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
Why I can't select a tank from my garage?? i'm stuck with 1 tank. and those tanks are repaired and researched and bought everything with gun,turret,... so if someone finds a solution then please help me,


THANK YOU.

creator__ #2 Posted 11 May 2013 - 08:51 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 28539 battles
  • 420
  • [ROIDS] ROIDS
  • Member since:
    08-03-2012
Maybe you have you're search function on light tanks (or something like that)


Ps make a screenshot

RobertSalqvist #3 Posted 11 May 2013 - 08:54 PM

    Corporal

  • Player
  • 5376 battles
  • 170
  • [SVJR] SVJR
  • Member since:
    01-31-2012
It's easier to help you if you post a screenshot of your problem.

punishersal #4 Posted 12 May 2013 - 09:59 AM

    Mēneša cilvēks, marts 2012

  • Player
  • 17698 battles
  • 2,627
  • Member since:
    07-21-2011
Maybe you have selected "Show primary tanks" or what was that checkbox called.
And yeah, screenshot would help or better explaining of problem.

Hrag20 #5 Posted 12 May 2013 - 11:18 AM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
ok i send a screenshot and how i can put the picture??

Edited by Hrag20, 12 May 2013 - 11:22 AM.


Hrag20 #6 Posted 12 May 2013 - 11:23 AM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
C:\World_of_Tanks\screenshots\shot_40.jpg

OmaiGodman #7 Posted 12 May 2013 - 12:13 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7561 battles
  • 428
  • [KIWF] KIWF
  • Member since:
    03-03-2012
You need to upload the screenshot to an image host (imgur.com) and then link it here. We can't see the files on your C-drive.

punishersal #8 Posted 12 May 2013 - 12:14 PM

    Mēneša cilvēks, marts 2012

  • Player
  • 17698 battles
  • 2,627
  • Member since:
    07-21-2011

View PostHrag20, on 12 May 2013 - 11:23 AM, said:

C:\World_of_Tanks\screenshots\shot_40.jpg
C:World_of_Tanksscreenshotsshot_40.jpg
Umm, you have to upload it on some image hosting site and then post a link from it.

Hrag20 #9 Posted 12 May 2013 - 12:44 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
http://imgur.com/mjHTcam VISIT THIS WEBSITE THE SCREENSHOT IS THERE

OmaiGodman #10 Posted 12 May 2013 - 12:54 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7561 battles
  • 428
  • [KIWF] KIWF
  • Member since:
    03-03-2012
Weird, you seem to be missing the filter options on the left. But asides from that, you can't select another of those tanks at all? What happens when you click on them? Do you get an error or does the game simply not respond?

Posted Image

edit: added a picture of the filters I meant, in case it wasn't clear

Edited by OmaiGodman, 12 May 2013 - 12:56 PM.


Hrag20 #11 Posted 12 May 2013 - 01:02 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
i can't sell a tank or buy

Hrag20 #12 Posted 12 May 2013 - 01:06 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
Omai Godman from where i can put that??

OmaiGodman #13 Posted 12 May 2013 - 01:09 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7561 battles
  • 428
  • [KIWF] KIWF
  • Member since:
    03-03-2012
Again, what happens when you try to do it? Please be more elaborate in describing your problem because otherwise it'll be very hard for anyone to help you fix it. What do you do? How do you do it and what happens when you try to do it?

For example, "I'm trying to sell a tank by right clicking the tank at the bottom, I can click the option to sell it but then the game gives me an error message saying I'm not allowed to sell more than 5 tanks a day" or "I'm trying to buy a tank by clicking the empty slot, but when I try to buy the tank I get the message I don't have enough Exp to unlock it".

Just try to give us a bit more information instead of "I try to sell a tank and it doesn't work".

Hrag20 #14 Posted 12 May 2013 - 01:13 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
im trying to sell the tank but it is writting selling vehicle and i recieve a message it says that it cannot be saled
when i buy a tank i receive a blank thing in the game

Hrag20 #15 Posted 12 May 2013 - 01:22 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
if you want to check the problem i give u e_mail and the pass

OmaiGodman #16 Posted 12 May 2013 - 01:41 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 7561 battles
  • 428
  • [KIWF] KIWF
  • Member since:
    03-03-2012
You can only sell a certain amount of tanks per day, maybe you've sold too many? And when you buy a tank, are you sure you're not accidentally buying empty slots? Try going to the tech tree and buy a tank from there, see what happens.

Hrag20 #17 Posted 12 May 2013 - 01:44 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
I KNOW BUT IM SELLING IT TODAY FOR THE FIRST TIME

Hrag20 #18 Posted 12 May 2013 - 01:46 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
DO YOU WANT MY E_MAIL AND PASS TO CHECK THE PROBLEM???

Yamaxanadu #19 Posted 12 May 2013 - 01:49 PM

    Major General

  • Player
  • 1215 battles
  • 5,031
  • Member since:
    10-07-2011

View PostHrag20, on 12 May 2013 - 01:46 PM, said:

DO YOU WANT MY E_MAIL AND PASS TO CHECK THE PROBLEM???
Send ticket to Support.

Hrag20 #20 Posted 12 May 2013 - 01:52 PM

    Private

  • Player
  • 6800 battles
  • 14
  • Member since:
    02-07-2013
Omai Godman do u want my email and pass to check the problem??




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users