Konkurs na kartki urodzinowe – zwycięzcy!
Started by Community, May 28 2013 11:34 AM
378 replies to this topic
#1 Posted 28 May 2013 - 11:34 AM
Dowódcy, nadeszła wyczekiwana przez Was chwila! Z ogromną przyjemnością ogłaszamy zwycięzców naszego konkursu urodzinowego.
Pełen tekst wiadomości
Pełen tekst wiadomości
#2 Posted 28 May 2013 - 11:38 AM
Nie wierzę, w końcu wyniki 
Edit:
Tym bardziej nie wierzę, w nagrodę
Czyli nagroda gwarantowana (nie zapominajmy, że był to konkurs) ma wartość mniejszą niż koszty związane z wysłaniem zgłoszenia. Gratuluje. Never again.
Osobiście obstawiałem ze 2k golda albo jakiegoś lolka dla każdego, tym bardziej, że za życzenia chyba na gwiazdkę rzucili 5k gold, ale tam to był spontan niezapowiedziany, to wiadomo że inaczej trzeba traktować... niemniej jednak, obiecywać nagrodę niespodzianke, i po 2 miesiącach dać golda wartego mniej-więcej tyle, co koszt wysłania kartki to jest troche żałosne.

Edit:
Tym bardziej nie wierzę, w nagrodę

Czyli nagroda gwarantowana (nie zapominajmy, że był to konkurs) ma wartość mniejszą niż koszty związane z wysłaniem zgłoszenia. Gratuluje. Never again.
Osobiście obstawiałem ze 2k golda albo jakiegoś lolka dla każdego, tym bardziej, że za życzenia chyba na gwiazdkę rzucili 5k gold, ale tam to był spontan niezapowiedziany, to wiadomo że inaczej trzeba traktować... niemniej jednak, obiecywać nagrodę niespodzianke, i po 2 miesiącach dać golda wartego mniej-więcej tyle, co koszt wysłania kartki to jest troche żałosne.
Edited by Kilson, 28 May 2013 - 11:52 AM.
#3 Posted 28 May 2013 - 11:40 AM
Jeszcze raz dziękujemy za kartki i przepraszamy za to opóźnienie w ogłoszeniu zwycięzców. Jak widzicie lista jest bardzooooo długa!

#5 Posted 28 May 2013 - 11:41 AM
no cóż widzę po liście nagrodzonych 500 sztukami złota że moja kartka nawet nie dotarła :) pozdrawiam pocztę polską
#6 Posted 28 May 2013 - 11:42 AM
Ja też nie wieże tym bardziej że mój nik jest z literówką zamiast DebraNPL Jest DebramPL....(sprawdzilem w bazie graczy niema debramapl....)co mam z tym zrobic?
W razie czego na forum zamieszczałem zdjecie mojej kartki....
Edited by DebranPL, 28 May 2013 - 11:43 AM.
#7 Posted 28 May 2013 - 11:44 AM
Tak, to prawda. Oni na serio postanowili rozstrzygnąć ten konkurs. 
Co bardziej mnie zdumiało, spodziewałem się czegoś co uzasadni taki poślizg, np. 100.000 uczestników. A na oko jest tak z 10.000, może mniej. :)
500 golda to takie trochę meh. Liczyłem, że nagroda-niespodzianka to coś bardziej oryginalnego, np unikalny premium lolek. Ale cóż, trzeba się cieszyć i z małych rzeczy.

Co bardziej mnie zdumiało, spodziewałem się czegoś co uzasadni taki poślizg, np. 100.000 uczestników. A na oko jest tak z 10.000, może mniej. :)
500 golda to takie trochę meh. Liczyłem, że nagroda-niespodzianka to coś bardziej oryginalnego, np unikalny premium lolek. Ale cóż, trzeba się cieszyć i z małych rzeczy.

Edited by Storm87, 28 May 2013 - 11:49 AM.
#8 Posted 28 May 2013 - 11:45 AM
To teraz tylko miesiąc poczekamy na odebranie nagród.
Edited by Brutus792, 28 May 2013 - 11:45 AM.
#9 Posted 28 May 2013 - 11:45 AM
DebranPL, on 28 May 2013 - 11:42 AM, said:
Ja też nie wieże tym bardziej że mój nik jest z literówką zamiast DebraNPL Jest DebramPL....(sprawdzilem w bazie graczy niema debramapl....)co mam z tym zrobic?
Już się tym zajmuję. Czasem ciężko było odczytać dokładnie nicka, ale poprawimy!

#10 Posted 28 May 2013 - 11:47 AM
Cieszę się, że moja kartka dotarła!
Zwycięzcom gratuluję!
WG, dzięki za upominek :)
Zwycięzcom gratuluję!
WG, dzięki za upominek :)
Edited by Dotraku, 28 May 2013 - 11:48 AM.
#11 Posted 28 May 2013 - 11:50 AM
Dobra, dzięki, w końcu można trzeźwo myśleć.... daję sobie spokój z tymi konkursami już......
PS. Myślałem że w tym wypadku tego locusa, otrzymaliby wszyscy... ale okey.
PS. Myślałem że w tym wypadku tego locusa, otrzymaliby wszyscy... ale okey.
#14 Posted 28 May 2013 - 11:53 AM
;P Troszkę szkoda że nie dali jakiegoś specjalnego odznaczenia tym co wysłali kartki ;D
#17 Posted 28 May 2013 - 11:55 AM
Wygrali najlepsi.GRATULUJE!DOBRE I 500 złota.mój nick jest napisany,z małej litery i mi nie nabiło.Jest edgar 1176,a ja używam EDGAR 1176.Szkoda ze niema filmiku wygranych,bym chciał zobaczyć te ''KARTKI''.Pozdrawiam
#18 Posted 28 May 2013 - 11:55 AM
1. czekaliśmy prawie 2 miesiące
2. wrzucili nas wszystkich do jednego wora! KARTKI ( taki był temat!) prezenty, modele..
3. na odwal 500 gold,
1+2+3= kompromitacja
w takim czasie spodziewac można było sie wiecej od was WG. Jak poprzednicy, koszt wysyłki nawet sie nie zwrócił (ale tu nie o to chodzi), i nigdy wiecej konkursów z wami.
2. wrzucili nas wszystkich do jednego wora! KARTKI ( taki był temat!) prezenty, modele..
3. na odwal 500 gold,
1+2+3= kompromitacja
w takim czasie spodziewac można było sie wiecej od was WG. Jak poprzednicy, koszt wysyłki nawet sie nie zwrócił (ale tu nie o to chodzi), i nigdy wiecej konkursów z wami.
Edited by Misiekg3, 28 May 2013 - 12:04 PM.
#19 Posted 28 May 2013 - 11:56 AM
Właśnie, mój nick jest napisany z małej litery, mam nadzieję, że to nie ma wpływu ?
#20 Posted 28 May 2013 - 11:57 AM
Wg gratulacje! ile to trwało 2 miesiące? 
ale co tam! będziecie mieli czym w piecu palić do następnych urodzin !

ale co tam! będziecie mieli czym w piecu palić do następnych urodzin !

1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users