je mou ctí vám oznámit, že CZ komunitní tým obdržel novou posilu - mě.

Hru World of Tanks hraju cca od prosince a zatím se mi podařilo dosáhnout krásných necelých 5 tis. bitev. Až do nynějška jsem působila jako velitelka klanu Nepohodlných, kteří nyní jistě pláčou nad tou ztrátou. :)
Během svých krásných mladých let jsem "pařila" kde co - Duke Nukem

A co se mé osoby týče, armáda byla mým koníčkem tak nějak odjakživa. V devatenácti jsem dokonce absolvovala odvod, neb mým velkým snem bylo stát se stíhací pilotkou (nikoliv stíhačkou) ;). Tenhle sen se bohužel nesplnil, tak jsem si to časem vykompenzovala motorkama, které jsou už více než 10 let mým velkým koníčkem a jakožto externí redaktorka jednoho moto webového portálu se mi celkem často poštěstilo otestovat to nej, co trh v dané chvíli nabízel (a co mi bylo svěřeno) - chlapi jsou k nám, nevím proč, strašně nedůvěřiví. Vždyť jsem ze svojí motorky udělala totálku jen jednou!

Doufám, že klukům pomůžu ušetřit nějaký ten čas a ve třech dění na foru i mimo něj budeme trochu lépe zvládat - i když začátky budou asi trošku pomalejší, tak na nás prosím, buďte hodní, slibuji, že vám to vynahradím.

Co budu moct zodpovím, co nebudu moct...to vlastně taky.

Na viděnou na fóru, v bitvě a třeba i na nějakém našem komunitním setkání. ROLL OUT!