Jump to content


XVM-Stats + Windows 8?


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
17 replies to this topic

Namkreo #1 Posted 15 June 2013 - 09:47 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 32
  • Member since:
    04-24-2011
Hi Fellow Tankers.

I have a Question.

Few Days ago i Installed Windows 8 on my Computer.
After installing WoT i added some Mods. XVM was one of them.
I downloaded Dokan 6.0 and tryed to instll it. But it didn´t work. Dokan rfused to be insatlled.
But you need Dokan to Mount the XVM-Stats.
My Question is: How can i Get XVM-Stats Running under Windows 8?

I am looking forwadr for your Helpfull answers.

Namkreo

P.S.: I didn´t find any Topic with this content. If there is one please Link it :)

gudzhis #2 Posted 15 June 2013 - 10:06 PM

    Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 459
  • Member since:
    04-21-2011
I have W8 and I don't remember any problems setting up xvm for W.O.T

just check, i have installed dokan library.

try to run it in compatibility mode maybe.

Edited by gudzhis, 15 June 2013 - 10:08 PM.


Namkreo #3 Posted 15 June 2013 - 10:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 32
  • Member since:
    04-24-2011
How did you install Dokan?

unknown_object #4 Posted 15 June 2013 - 10:11 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,080
  • Member since:
    04-04-2012

View PostNamkreo, on 15 June 2013 - 09:47 PM, said:

Hi Fellow Tankers.

I have a Question.

Few Days ago i Installed Windows 8 on my Computer.
After installing WoT i added some Mods. XVM was one of them.
I downloaded Dokan 6.0 and tryed to instll it. But it didn´t work. Dokan rfused to be insatlled.
But you need Dokan to Mount the XVM-Stats.
My Question is: How can i Get XVM-Stats Running under Windows 8?

I am looking forwadr for your Helpfull answers.

Namkreo

P.S.: I didn´t find any Topic with this content. If there is one please Link it :)

You have to install Dokan in compatibility mode. If I remember correctly try to right click on the install file. you will find the option to use the compatibility mode somewhere.

Namkreo #5 Posted 15 June 2013 - 10:18 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 32
  • Member since:
    04-24-2011

View Postunknown_object, on 15 June 2013 - 10:11 PM, said:

You have to install Dokan in compatibility mode. If I remember correctly try to right click on the install file. you will find the option to use the compatibility mode somewhere.
:hiding:

Okay many Thanks. It worked.
However i didn´t come to this clue...  :harp:

:great:  :great:

Namkreo

BlueGreen13 #6 Posted 15 June 2013 - 10:49 PM

    Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 263
  • Member since:
    01-17-2012
uninstall xvm  :trollface:

Namkreo #7 Posted 15 June 2013 - 11:28 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 32
  • Member since:
    04-24-2011
Hmm..

No.
For me its not like: Oh look this one and this one are red and that one is blue.
For me is it a Tool to, know who to trust and who not ;)

And XVM can do far more than just view Ratings. But this does not belong to the topic :P

Xq1der #8 Posted 15 June 2013 - 11:34 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 54
  • Member since:
    07-11-2012
XVM works on windows 8, Im using it..

All you need to instal Dokan in compatibility win 7 and run it on compatibility win 7 too..

Not a big deal ;)

Namkreo #9 Posted 15 June 2013 - 11:51 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 32
  • Member since:
    04-24-2011
gudzhis and unknown_object allread gave me the clue.
Its working since then.
But many thanks ^.^

Sattyg #10 Posted 17 June 2013 - 10:03 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 239
  • Member since:
    06-02-2011
Windows 7 mode

Dr34mC4Tch3r #11 Posted 19 June 2013 - 10:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 72
  • Member since:
    05-09-2012
can you send me the files i cant get Frameworks installed...? :(

aljazTheTank #12 Posted 16 August 2013 - 12:20 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    10-10-2012
I install dokan libary in win7 compatibility mode and xvm as usual in win7. But i get this error when i start xvm-stat.

Image link: http://shrani.si/f/2.../DvPd2ca/gg.png

Can somebody help me please !

Tnx for replays !!!

Grumpelumpf #13 Posted 16 August 2013 - 11:13 PM

    Senior Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 977
  • Member since:
    10-25-2010

View PostaljazTheTank, on 16 August 2013 - 12:20 PM, said:

I install dokan libary in win7 compatibility mode and xvm as usual in win7. But i get this error when i start xvm-stat.

Image link: http://shrani.si/f/2.../DvPd2ca/gg.png

Can somebody help me please !

Tnx for replays !!!
Uninstall Dokan and try to reinstall or use one of this tools for reinstall (uninstall dokan and reboot before!!):
http://forum.worldof...-installupdate/
http://forum.worldof...dated-16082013/
http://forum.worldof...ls-promod-deen/

LaCourgette #14 Posted 16 August 2013 - 11:37 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,673
  • Member since:
    02-18-2012
You have to launch the WoT XVM shortcut with administrator rights.

aljazTheTank #15 Posted 17 August 2013 - 10:15 AM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    10-10-2012

View PostGrumpelumpf, on 16 August 2013 - 11:13 PM, said:

Uninstall Dokan and try to reinstall or use one of this tools for reinstall (uninstall dokan and reboot before!!):
http://forum.worldof...-installupdate/
http://forum.worldof...dated-16082013/
http://forum.worldof...ls-promod-deen/

I got same error :(

I also try to reinstall wot but error was still there.

I don't know what to do :( i read every thing about this error on every blog,forum...

There must be same fast fix :D

Grumpelumpf #16 Posted 17 August 2013 - 09:42 PM

    Senior Sergeant

  • Beta Tester
  • 0 battles
  • 977
  • Member since:
    10-25-2010
.NET Framework 3.5 is installed? 3.5 is required, not 4.0+
or Post #17: http://www.microsoft...tat/#entry19948

Edited by Grumpelumpf, 17 August 2013 - 09:47 PM.


LaCourgette #17 Posted 17 August 2013 - 10:20 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 1,673
  • Member since:
    02-18-2012
If he used XVM Updater, the app checked for .NET Framework so it's definitely not the cause of this problem.

Did you tried launching your shortcut to XVM-Stat with administrator rights?

janekg16 #18 Posted 18 August 2013 - 04:13 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 13
  • Member since:
    04-26-2012
XVM stats working on windows 8 check all settings of files .exe in dokan folder and set them to windows 7 + administrator rights  and set that on xvm-stats.exe to and will be ok, if you have some problem, error set that to on worldoftanks.exe