SU-5
_KP_ArgunoV
11 Jan 2011
Evo htio sam samo da kazem da je jako cudno i mislim da bi se trebalo to nekako ispraviti ili tako nesto...uglavnom ruska artiljerija lvl 4 SU-5 ja jako jako losa...ustvari losija je od lvl 3 ili ti ga SU-26...neznam za vas ali to je jako cudno...ocekuje se da sto imas veci lvl da su i tenkovi bolji...SU-5 je jako neprecizan...ciljnik mu se jako sporo suzuje,ali jako sporo...i to kod full nadogradnje...signal range mu je isto los...uglavnom puno je losiji od svih predhodnih lvl-a...ako itko cita ovo od ljudi koji rade igru ili onih koji su zaduzeni da prate komentare neka malo izvide ovo...jer mi ne ide u glavu da je ova artiljerija tako losa i to jos kad uzmemo u obzir da ja lvl 4 i neprecizna i sve od manjih levela...puno hvala
Rimtu
11 Jan 2011
Šta bi tek rekao da isprobaš hummel...
Mislim da trebaš probati više od 13 tenkova da napraviš nekakav sud o pojedinim...
A arty je nerfan u zadnjih par patcheva... Niti jedna nije savršen
Mislim da trebaš probati više od 13 tenkova da napraviš nekakav sud o pojedinim...
A arty je nerfan u zadnjih par patcheva... Niti jedna nije savršen
Igi
11 Jan 2011
SU-5 jeste visi tier ali je realno krsh u odnosu na SU-26... taj prcvoljak mi je bio najzabavniji SPG od svih koje sam imao prilike da isprobam: kupola koja rotira i mitraljeska brzina paljbe ne mogu da omanu
Dandy
12 Jan 2011
Nije Su-5 toliko loš kada maksuješ posadu i naučiš da igraš sa njim. Osnovni problem je zapravo u tome što je SU-26 previše dobar
hellboy83
12 Jan 2011
Ako te je su-5 razočarao, onda ne znam šta ćeš reći za su-8
Meni je su-5 odličan, ima solidan damage, brzinu fokusa, kretanja i paljbe, a kad sam uzeo su-8,
razočarao sam se.
100 godina mu treba da fokusira metu, a za to vreme meta se ili pomeri ili nestane, ali zato kada pogodi skida dosta.
Trebalo mi je malo vremena da se naviknem, mada i dalje mi je bolji su-5.
Najbolja stvar na su-26 je bil rotirajuća kupola zbog koje je fokus bio mnogo bolji ali zato mu je top bio slab.
Samo vežbaj sa su-5, kad se uhodaš biće bolje
Meni je su-5 odličan, ima solidan damage, brzinu fokusa, kretanja i paljbe, a kad sam uzeo su-8,
100 godina mu treba da fokusira metu, a za to vreme meta se ili pomeri ili nestane, ali zato kada pogodi skida dosta.
Trebalo mi je malo vremena da se naviknem, mada i dalje mi je bolji su-5.
Najbolja stvar na su-26 je bil rotirajuća kupola zbog koje je fokus bio mnogo bolji ali zato mu je top bio slab.
Samo vežbaj sa su-5, kad se uhodaš biće bolje
Milos942
12 Jan 2011
SU-5 neprecizan,pa to ti je da puknes od muke,pa su-5 je jedna od najpreciznijih artiljerija sa 100% posadom sam dobijao i sniper medalje sa njom.Kad stignes do Tier 5 arty videces sta je neprecizno ili ne daj boze sa tier6.
exori
13 Jan 2011
Dandy, on 12 January 2011 - 08:13 AM, said:
Nije Su-5 toliko loš kada maksuješ posadu i naučiš da igraš sa njim. Osnovni problem je zapravo u tome što je SU-26 previše dobar 
ono kad dodes sa su26 na su5 dode ti da places.
s konja na magarca bi se reko, jel.
dok dodes na 100% crew postane solidan arty s glavnim problemom premalo municije.
cesto mi se desavalo da u pol gejma moram pisat, out of ammo, gonna scout.
napomena:
igro sam ga prije updatea, tako da neznam kakav je sada i koliko ga je pogodio nerf.
KurtSteiner_BH
09 Jul 2012
Zadnji post januar 2011 izgleda da je ova artljerija malo zaboravljena ali eto ja stigao do nje pa me interesuje nesto 
Da li treba stavljati onaj zadnji top od 152mm
jer ipak 40k XPova do SU-8 treba iskupit :D pa ako je lakse nego sa 122mm da ugradim
jer ipak 40k XPova do SU-8 treba iskupit :D pa ako je lakse nego sa 122mm da ugradim
Aqarius
10 Jul 2012
Ako je ne uzmes, vozis tier visi SU-26 bez kupole. A i 4k nije toliko mnogo.
Los tenk svejedno.
Los tenk svejedno.
KurtSteiner_BH
10 Jul 2012
Meni i nije tako los tenkic jos mi je posada tek na 65% onako snalazim se a cuo sam da je SU-8 jos gori :D
pa nebih da se zalim odma na SU-5 :D Ali naravno SU-26 je bio nesto jedinstveno i zbog kupole jos kad mu se stavi top 122mm sve do T4 skida iz oneshoot :D
Tako da kontam stavit cu 152mm jer ipak borbe u koje upada SU-5 su razlicite moze cak i T8 tenkovi biti a nekad je najvise T5 tako da ce trebati jaci top
pa nebih da se zalim odma na SU-5 :D Ali naravno SU-26 je bio nesto jedinstveno i zbog kupole jos kad mu se stavi top 122mm sve do T4 skida iz oneshoot :D
Tako da kontam stavit cu 152mm jer ipak borbe u koje upada SU-5 su razlicite moze cak i T8 tenkovi biti a nekad je najvise T5 tako da ce trebati jaci top
shmlj
10 Jul 2012
KurtSteiner_BH, on 09 July 2012 - 11:53 PM, said:
Zadnji post januar 2011 izgleda da je ova artljerija malo zaboravljena ali eto ja stigao do nje pa me interesuje nesto 
Obavezno uzmi 152mm... Dmg nije nesto veci ali penetracija znaci dosta cak i sa HE granatama... Problem mu predstavlja to sto biva uparen sa tier-om 7... Heavy-je 7 tier-a ne mozes znacajno da ostetis ali zato sve ostale, pogotovo sa boka ili otpozadi, rasturas sa 300 - 330 dmg-a po granati... U prvih par borbi neces videti razliku ali kada se uvezbas, pravis lom... Takodje se navikni da ostajes bez granata vec na pola partije... Uteha moze da ti bude jedino to sto ti je sansa za osvajanje FADIN-ove medalje izuzetno velika...
Edited by shmlj, 10 July 2012 - 06:02 PM.
KurtSteiner_BH
10 Jul 2012
Stavio sam 152mm i onako nije lose zavisi sve od bitke do bitke kada su teski tenkovi i ne moze se nesto puno uraditi trebalo bi mi svih 14 granata da skinem jedan teski tenk sa 100%-0% ali ja ih skinem na 50% i ostavim ovim mojim tenkicima da ga skinu :D
Tako da sam ostao bez municijie a da nisam ubio ni jedan tenk msm da sam ostetio 3-4 tenka negdje do 60%
A u laksim bitkama uzme se pokoji kill
:D
Tako da sam ostao bez municijie a da nisam ubio ni jedan tenk msm da sam ostetio 3-4 tenka negdje do 60%
A u laksim bitkama uzme se pokoji kill