Jump to content


question about youtube videos.


  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

aewm96 #1 Posted 21 June 2013 - 08:16 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012
I was wondering how you get a you tube video to show up on a forum posting.
I think It really looks good and its a lot easer than just leaving a messy URL around.
any advice giving is very much appreciated,
thanking you ,
aewm96

ilosz #2 Posted 21 June 2013 - 08:19 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 14313 battles
  • 1,421
  • [HOI] HOI
  • Member since:
    08-12-2011
[media][/media]
this is how to,and place the url between them

Edited by ilosz, 21 June 2013 - 08:21 PM.


aewm96 #3 Posted 21 June 2013 - 08:48 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012
im just testing


www.youtube.com/watch?v=WbLv8xY4Oi0

aewm96 #4 Posted 21 June 2013 - 08:52 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012
testing.


https://www.youtube....h?v=WbLv8xY4Oi0

ilosz #5 Posted 21 June 2013 - 09:03 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 14313 battles
  • 1,421
  • [HOI] HOI
  • Member since:
    08-12-2011
Posted Image

aewm96 #6 Posted 21 June 2013 - 09:04 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012
https://www.youtube....h?v=WbLv8xY4Oi0

ilosz #7 Posted 21 June 2013 - 09:04 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 14313 battles
  • 1,421
  • [HOI] HOI
  • Member since:
    08-12-2011
I think remove https and replace it with http

aewm96 #8 Posted 21 June 2013 - 09:05 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012
test


https://www.youtube....h?v=WbLv8xY4Oi0

aewm96 #9 Posted 21 June 2013 - 09:07 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012


aewm96 #10 Posted 21 June 2013 - 09:07 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012

View Postilosz, on 21 June 2013 - 09:04 PM, said:

I think remove https and replace it with http

Fantastic, thank you soo much. you are awesome.

ilosz #11 Posted 21 June 2013 - 09:07 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 14313 battles
  • 1,421
  • [HOI] HOI
  • Member since:
    08-12-2011


ilosz #12 Posted 21 June 2013 - 09:08 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 14313 battles
  • 1,421
  • [HOI] HOI
  • Member since:
    08-12-2011
ah yes like that good job :smile:

aewm96 #13 Posted 21 June 2013 - 09:10 PM

    Private

  • Player
  • 1386 battles
  • 40
  • Member since:
    12-22-2012

View Postilosz, on 21 June 2013 - 09:08 PM, said:

ah yes like that good job :smile:

thank you !




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users