Jump to content


[0.9.18] WoTStatScript - Userscript for Player Profile Page, Clanpage + Global Map Battle Scheduler,...

efficiency stats profile script userscript greasemonkey wotstats colors wn8 wn9

  • Please log in to reply
750 replies to this topic

Orrie #741 Posted 07 May 2017 - 10:38 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 26052 battles
  • 494
  • [NOPAN] NOPAN
  • Member since:
    11-01-2012
New WN8 values are out, so I've changed the value link back to the original, since no funny values. :^)

Baeckerin #742 Posted 12 May 2017 - 07:26 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 36053 battles
  • 1,615
  • [WG12] WG12
  • Member since:
    12-11-2011
Any idea why clanpage and forum script is always deinstalled after each single restart? :amazed:

Orrie #743 Posted 12 May 2017 - 02:34 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 26052 battles
  • 494
  • [NOPAN] NOPAN
  • Member since:
    11-01-2012
What's your browser?

Baeckerin #744 Posted 12 May 2017 - 07:34 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 36053 battles
  • 1,615
  • [WG12] WG12
  • Member since:
    12-11-2011

Chrome.



Code_Revenge #745 Posted 14 May 2017 - 06:31 PM

    Private

  • Player
  • 5500 battles
  • 5
  • Member since:
    10-16-2015

Hi! I have a problem.

With script i can't see my  Object 252U.

 

Spoiler (Without script)

 

Spoiler (With script)

 


Edited by Code_Revenge, 14 May 2017 - 06:35 PM.


Orrie #746 Posted 15 May 2017 - 12:51 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 26052 battles
  • 494
  • [NOPAN] NOPAN
  • Member since:
    11-01-2012

Interesting, looks like it happens on Chrome too.

I'll take a look.

 

For the scripts getting removed after restart. Looking it up makes it appear that it could be a database corruption in Chrome, and making a new user profile is a mentioned way to fix it.
Haven't come across this issue before, so I'm not really familiar with it.


Edited by Orrie, 15 May 2017 - 12:55 AM.


Code_Revenge #747 Posted 15 May 2017 - 10:17 PM

    Private

  • Player
  • 5500 battles
  • 5
  • Member since:
    10-16-2015

I found a solution to the problem. You need to reset the cache in the Violentmonkey.

Spoiler

 

Spoiler (Result)

 



Orrie #748 Posted 18 May 2017 - 03:40 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 26052 battles
  • 494
  • [NOPAN] NOPAN
  • Member since:
    11-01-2012
Interesting. Thanks for the info, I'll link it in OP.

Dado_Ze #749 Posted 19 May 2017 - 01:53 PM

    Sergeant

  • Player
  • 67247 battles
  • 223
  • [WEBAN] WEBAN
  • Member since:
    06-05-2012

The script does not show clan history of some players.

For example, the script does not show clan history on my profile page, even I'm not logged in, but on most others profile pages it shows clan history.

Can you please check.



Orrie #750 Posted 19 May 2017 - 02:53 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 26052 battles
  • 494
  • [NOPAN] NOPAN
  • Member since:
    11-01-2012
I'll take a looksee.

Baeckerin #751 Posted 22 May 2017 - 06:13 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 36053 battles
  • 1,615
  • [WG12] WG12
  • Member since:
    12-11-2011

View PostBaeckerin, on 12 May 2017 - 06:26 AM, said:

Any idea why clanpage and forum script is always deinstalled after each single restart? :amazed:

 

View PostOrrie, on 14 May 2017 - 11:51 PM, said:

Interesting, looks like it happens on Chrome too.

I'll take a look.

 

For the scripts getting removed after restart. Looking it up makes it appear that it could be a database corruption in Chrome, and making a new user profile is a mentioned way to fix it.
Haven't come across this issue before, so I'm not really familiar with it.

 

Hi Orrie,

I think, I've got it. I've used the script in incognito-mode. After installing, it was always resetting to default. Now I install it in in normal mode and voilá: everything fine. incognito and normal mode - the script works

 

 







Also tagged with efficiency, stats, profile, script, userscript, greasemonkey, wotstats, colors, wn8, wn9

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users