Jump to content


WoT Reg Edit [0.8.9] - Teraz Dwie Wersje! :) WoT RegEdit (GroupVK) oraz Region Editor (paologero...

RU serwer zmiana miniquesty mq roaming emigracja

  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

gerrard1904 #1 Posted 27 June 2013 - 06:35 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3153 battles
  • 99
  • [WTHA] WTHA
  • Member since:
    04-07-2012

*
POPULAR

Hej, chcieliście kiedyś pograć na serwerze innym niż EU, ale nie chciało się wam ściągać klienta gry danego serwera?
(Ja chciałem ^^)
Trafiliście we właściwe miejsce!
Wersja nr 1 - WoT Reg Edit by GroupVK
Spoiler                     
Wersja nr 2 - WoT Launcher (Region Editor) by paologerochi
Spoiler                     
I co najważniejsze (dla mnie :D ) przy takiej operacji zachowujemy nasze zainstalowane mody i wybrany przez nas język (Polski, Angielski itp.)
Edit: Jeszcze jedna ważna rzecz: aby grać na innym serwerze (np. grasz na EU a chcesz na RU) musisz założyć nowe konto na danym serwerze (RU)
Spodobało się/Skorzystałeś? Daj "+" :)

Edited by gerrard1904, 04 November 2013 - 05:46 PM.


T18_Master #2 Posted 27 June 2013 - 08:25 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 609 battles
  • 400
  • Member since:
    05-24-2013
SUUUPERRRRR. Jutro dostaniesz plusa. (Na dzis mi sie skończyły) O ile temat jeszcze będzie na forum...
A nie wiesz przypadkiem, czy w tym nowym regionie zachowany jest garaż z czołgami, które już mam na EU?
Czy może tam trzeba robić czołgi od nowa?

gerrard1904 #3 Posted 27 June 2013 - 08:38 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3153 battles
  • 99
  • [WTHA] WTHA
  • Member since:
    04-07-2012

View PostT18_Master, on 27 June 2013 - 08:25 PM, said:

SUUUPERRRRR. Jutro dostaniesz plusa. (Na dzis mi sie skończyły) O ile temat jeszcze będzie na forum...
A nie wiesz przypadkiem, czy w tym nowym regionie zachowany jest garaż z czołgami, które już mam na EU?
Czy może tam trzeba robić czołgi od nowa?
A czytałeś do końca?
Trzeba założyć od nowa, i jechać od nowa ;]

Edited by gerrard1904, 28 June 2013 - 10:19 AM.


Kancia_Porty #4 Posted 28 June 2013 - 08:59 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9429 battles
  • 656
  • Member since:
    12-27-2011

View PostT18_Master, on 27 June 2013 - 08:25 PM, said:

SUUUPERRRRR. Jutro dostaniesz plusa. (Na dzis mi sie skończyły) O ile temat jeszcze będzie na forum...
A nie wiesz przypadkiem, czy w tym nowym regionie zachowany jest garaż z czołgami, które już mam na EU?
Czy może tam trzeba robić czołgi od nowa?
Chciało by sieee...
Wbijasz na weekendy na RU kupujesz i zarabiasz na ich uber pro promocjach i wracasz na EU...

"+" poleciał, za wykonanie. CO do tego maila to weź po prostu wytnij scenkę logowania, bo niezbyt fajnie jest jak ktoś widzi twój e-mail

gerrard1904 #5 Posted 29 June 2013 - 11:43 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3153 battles
  • 99
  • [WTHA] WTHA
  • Member since:
    04-07-2012

View PostKancia_Porty, on 28 June 2013 - 08:59 PM, said:

bo niezbyt fajnie jest jak ktoś widzi twój e-mail
No dokładnie :)
Chyba tak zrobie, bo w garażu też jest napisane na jakim serwerze grasz.

true_unidentified #6 Posted 01 July 2013 - 11:46 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21872 battles
  • 81
  • [-PX-] -PX-
  • Member since:
    06-13-2011
czemu da się wybierać tylko między eu i ru? kiedyś założyłem konto na amerykańskim i myślałem że ten programik pomoże mi w łatwiejszym przełączaniu się między serwerami

gerrard1904 #7 Posted 05 July 2013 - 10:00 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3153 battles
  • 99
  • [WTHA] WTHA
  • Member since:
    04-07-2012

View Posttrue_unidentified, on 01 July 2013 - 11:46 AM, said:

czemu da się wybierać tylko między eu i ru? kiedyś założyłem konto na amerykańskim i myślałem że ten programik pomoże mi w łatwiejszym przełączaniu się między serwerami
Tego akurat sam nie wiem :S
Może poszukaj jakiejś innej/nowszej wersji.
Edit:
Tak, to wina starszej wersji ;)

Edited by gerrard1904, 06 August 2013 - 04:20 PM.


Zimny_Lech #8 Posted 14 August 2013 - 10:23 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15436 battles
  • 62
  • Member since:
    05-21-2011
wg antywirusa AVG ten podlinkowany plik z wot_reg_edit zawiera wirusa PSV.onlinegames kradnącego hasła do gier online

gerrard1904 #9 Posted 20 August 2013 - 03:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3153 battles
  • 99
  • [WTHA] WTHA
  • Member since:
    04-07-2012

View PostZimny_Lech, on 14 August 2013 - 10:23 PM, said:

wg antywirusa AVG ten podlinkowany plik z wot_reg_edit zawiera wirusa PSV.onlinegames kradnącego hasła do gier online
Wg. Comodo nie ma żadnych wirusów :)

Zessu #10 Posted 10 September 2013 - 04:05 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 24602 battles
  • 398
  • [DPA_W] DPA_W
  • Member since:
    10-29-2012
polecam zmienic nazwę tematu i ewentualnie pliku.

"reg edit" to skrót opisujący edytor rejestru systemu. Jest on tutaj użyty do opisu czegoś innego, co może wprowadzic w błąd graczy.


PS


PLUS za inicjatywę.

GwiezdnyPyl #11 Posted 28 October 2013 - 07:06 PM

    Private

  • Player
  • 16 battles
  • 1
  • Member since:
    10-22-2013
Tego szukałem ....zakładam nowe konto...ale jest problem bo pisze mi ,że muszę zaktualizować klienta :/ i nie moge wejść do gry ...może ktoś pomóc ?

gerrard1904 #12 Posted 05 November 2013 - 10:58 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3153 battles
  • 99
  • [WTHA] WTHA
  • Member since:
    04-07-2012

View PostGwiezdnyPyl, on 28 October 2013 - 07:06 PM, said:

Tego szukałem ....zakładam nowe konto...ale jest problem bo pisze mi ,że muszę zaktualizować klienta :/ i nie moge wejść do gry ...może ktoś pomóc ?
Wiem, z zapłonem ale prawdobodobnie używasz złego launchera :)

ThomasButton #13 Posted 13 November 2013 - 03:00 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 2634 battles
  • 53
  • Member since:
    11-01-2013
Serwer rosyjski nie działa, zaimpletowano wykrywanie dostępowego IP i IP z polski, czech, słowacji, i całej reszty Europy jest blokowany
Panda wyje wykrywając uszkodzone biblioteki dll (zaszyty wirus)
Klient rosyjski jest całkowicie różny od klienta europejskiego, na serwerach RU nie pogramy. Osobiście odradzam, jest wysoce podejrzany

skot1 #14 Posted 02 December 2013 - 10:49 PM

    Corporal

  • Player
  • 26438 battles
  • 181
  • [VV-V-] VV-V-
  • Member since:
    12-16-2011
Mnie loguje normalnie bez jakichkolwiek problemów.
ps. są już nowe wersje tych programów...

gerrard1904 #15 Posted 03 December 2013 - 12:28 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 3153 battles
  • 99
  • [WTHA] WTHA
  • Member since:
    04-07-2012

View Postskot1, on 02 December 2013 - 10:49 PM, said:

Mnie loguje normalnie bez jakichkolwiek problemów.
ps. są już nowe wersje tych programów...
Aj tam, rzadko tu zaglądam ;)

skot1 #16 Posted 03 December 2013 - 04:44 PM

    Corporal

  • Player
  • 26438 battles
  • 181
  • [VV-V-] VV-V-
  • Member since:
    12-16-2011
U dziś dziwne rzeczy się porobiły za pomocą WoT Reg Edit by GroupVK (najnowsza wersja) wbiłem się na serwer Ru trochę pograłem. Przełączyłem na serwer EU i komunikat wyskoczył "zaktualizuj klienta" i przerywa logowanie.

kiepaz59 #17 Posted 12 December 2013 - 07:03 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    11-18-2013

tak sa nowe wersje

-----------------------------------

http://csmodernwarfare.webs.com/apps/forums/topics/show/9446128-world-of-tanks-launcher-region-editor-?



lukas_skov #18 Posted 24 December 2013 - 12:49 AM

    Sergeant

  • Player
  • 11433 battles
  • 298
  • Member since:
    02-20-2012
Ten program nie działa. Po wybraniu serwera RU nadal gram na europejskim.

Edited by lukas_skov, 24 December 2013 - 12:49 AM.






Also tagged with RU, serwer, zmiana, miniquesty, mq, roaming, emigracja

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users